Лидл ::77::

• 109 969
  • 796
  •   1
Отговори
# 660
Аз не видях кутии с ориз Rolling Eyes
Но тази вечер ще пробваме лазанята, щом казвате че е по-добра

# 661
Момичета, много харесах цитрус-пресата. Снощи я купихме и веднага направих фреш на малкото от 2 малки портокала и половин лимон - стана една чаша. Много ни хареса. Препоръчвам !

# 662
  • Пловдив
Момичета, много харесах цитрус-пресата. Снощи я купихме и веднага направих фреш на малкото от 2 малки портокала и половин лимон - стана една чаша. Много ни хареса. Препоръчвам !
и аз скоро ще я пробвам. Сестра ми ми я била купила

# 663
  • Пловдив
Лазанията не я виждам в ХХЛ има ли я в брошурите

# 664
  • Stuck in a moment
При нас някъде от около седмица няма намалени плодове и зеленчуци (от тези с 50%). Върнах се две страници назад, не прочетох коментари. При вас има ли ги?

# 665
При нас някъде от около седмица няма намалени плодове и зеленчуци (от тези с 50%). Върнах се две страници назад, не прочетох коментари. При вас има ли ги?
И при нас ги няма.

# 666
  • Русе
Има ги.

# 667
Има я , вчера я видях във фризерите - откъм страната на сладоледите .
Намалените плодове и зеленчуци ги няма и при нас . От седмица някъде.

# 668
  • Пловдив
 само аз ли не намирам къде стоят кюфтетата ХХЛ  Thinking

# 669
Stop

# 670
Stop

Peace newsm10

# 671
Търся слухов апарат и от дамските маратонки Crivit сиво и розово 37 номер. Звънях на тел, но без да се замислят и проверят ми отговориха, че няма. Ако някой е виждал- да свирка 😊

# 672
  • София
само аз ли не намирам къде стоят кюфтетата ХХЛ  Thinking

Бяха до шунката ХХЛ.

Преоценени зеленчуци от доста време няма в близкия малък магазин, който посещавам. Но вчера бях в магазина на Резбарска и имаше. Може би зависи от управителя или от липсата/наличието на място.

# 673
  • София
Момичета, някой може ли да ми каже размерите на олекотените куфари?

# 674
  • Пловдив
А при нас са свършили кърпичките. Sad И едните и другите ги няма. От замразените плодове имаше останал сами един пакет малини, така че се доредих само за тях, козуначени ролца и две кутии рибни пръчици.
За сметка на това си намерих намален сладкарски шприц с 5 приставки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт