Под елхата таз година и за СЕПТЕМВРИйче подаръци ще има! тема №3

• 29 263
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • София
За много години! Бъдете здрави и успешни!  Hug

# 196
Честита нова година!
Нека е здрава, успешна и плодородна Simple Smile

# 197
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Честита Нова година, дами!Пожелавам на вас и семействата ви много здраве, късмет, домашен уют и семейно щастие!Нека децата ви бъдат здрави и усмихнати!
Честит имен ден на всички съименници!От мен виртуално почерпка  Hug

# 198
  • Драгоман
Пантера, Честит имен ден!!! Бъди здрава и щастлива!

# 199
  • Северо=Западналия край
Здравейте момичета, ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Да се живи, здрави и много щастливи!

# 200
Честита Нова година и от мен! Да сте живи и здрави!
Днес нашето момче се изходи самичък, само 1 ден пропусна и това е добро начало на годината! Simple Smile Надявам се така и да продължи...

# 201
ЧНГ! Бъдете здрави и много щастливи! bouquet

Снощи гледахме фоерверките с малкия и той гледа с интерес и се хили.  Mr. Green

Пантера, честит имен ден, бъди жива и здрава! Hug

# 202
За много години, мамчета! Живи и здрави да сме ние и децата ни , а пък другото ще се нареди Wink

И ние снощи посрещнахме Новата година, по принцип заспива до 22-23 часа наййййй- късно , обаче снощи като заспа в 21:30 и се събуди в 22:15 вече наспана и щастлива  Grinning  прозява се , прозява се , ама не заспа , колкото и да я люшках, явно искаше детето да посреща с нас  Grinning и така 00:20 вече беше заспала, наляхме една чаша шампанско и за нея и тя заспа доволна вече  Grinning
И ние днес акахме, напосредък нещо беше разредила акането , по - принцип ака през ден , ама последните дни през 2 дни и голямо омазване става...днес още в 7 сутринта ми се напъваше и в 11 вече свърши работата, досега не съм й правила никакви клизми, само масажчета, случвало се е и по 3 дни да не ака, ама не забелязвам това да я мъчи и затова си чакам сама да се изака.

След половин час ставаме на 4 месеца Heart Eyes леле как лети времето....

За адаптираното мляко някой беше питал, ние сме на Хип, не съм чула лоша дума за това мляко, само че е много скъпо спрямо останалите. В Бургас като цяло се купува Хип, Нан и Фризолак , защото това са млеката, които дават в болниците и като го захранят там детето с някакво мляко и купуваш същото. Имам приятелка фармацевт във Варна, тя каза , че там пък основно Аптамил се купува.

Ние започваме новата година с нови биберони 2ри номер и нови биби залъгалки, утре мисля и едно сокче от ябълка да й спретна, като цяло да започнем с нови неща новата година Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 23:54 от mikipoli

# 203
Здравейте,
Честита нова година! Бъдете живи и здрави!
Малката се роди на 23.09 сутринта. Точно тогава има различни мнения коя зодия почва. Все пак трябва да се спра на едната. Мисля да е везни.Какво е вашето мнение?
поздрави

# 204
  • Северо=Западналия край
Здравейте,
Малката се роди на 23.09 сутринта. Точно тогава има различни мнения коя зодия почва. Все пак трябва да се спра на едната. Мисля да е везни.Какво е вашето мнение?
поздрави
Добре дошла Елвира! Аз мисля, че 23 - ти септември си е още зодия Дева. Действително в някои календари се среща девата да е до 22-ри, но аз повече съм срещала да е до 23-ти. Тук в Уикито го дават 24 авг - 23 септ. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%B2%D0%B0_(%D0%B7%D … 0%B4%D0%B8%D1%8F)
Важното е да сте живи и здрави, зодията не е от  талкова значение  bouquet

# 205
Здравейте,
поздрави
Здравей, Елвира! И Боби е роден на 23.09. Аз също смятам че е дева.

# 206
Здравейте,
поздрави
Аз съм родена на 23.09, докато бях малка казваха ми че съм дева, но по характер се усещам на моменти везна, на моменти дева.... зависи в колко часа е родена и коя година. За мен важи везната повече.

# 207
ЧНГ и от нас!  Нека новата година бъде изпълнена с много здраве, късмет, успехи и безброй незбравими мигове и усмивки с хората, които обичаме и ни правят щастливи!!!

# 208
Дева е. От 24 са везните.

# 209
Мами, вижте това, доста интересно:
http://glasove.com/categories/obshtestvo/news/v-chas-li-sa-pediatrite

Общи условия

Активация на акаунт