http://glasove.com/categories/obshtestvo/news/v-chas-li-sa-pediatrite
Напълно съм съгласна с написаното и моето бебе сокове не приема.Ще го захранвам около 6-я месец.
ама нищо намеривх ви.
после цял ден спи по 20-30 мин. Много мрънка и е неспокойна и като види някой да яде само ни следи и брои хапки. Ние бяхме доста зле със стомаха (стигна до 5дни ). Видях се в чудо, накрая сложихме сапунче два пъти. Много мрънка и на 31-ви и дадох сок от сварена тиква, а от два дни и давам по малко пюре от тиква (сварявам си сама). Слава богу това помогна на акането и днес вече сме акали сами 2 пъти. Не исках да захранвам толкова рано, но предпочетох това пред лекарствата. За сега си харесва тиквата, хапва по малко и и се радва, като и писне ми бута ръката.
. На Нова година се събирахме в нас , отново моите приятелки я мачкаха играха си. Малката е доста комуникативна, трябват и 5 мин с някого и е готова. Аз не спирам никой да я гушка смятам, че трябва да свикне от малка с много хора и общуване 
В останалата част - за по-късното захранване и то със зеленчукови пюрета или оризова каша, съм съгласна. Аз също имам намерение да процедирам по този начин 

) и там не мога да намеря нито Хипп, нито Лактана. Не че не отскачаме често до София и не можем да се запасяваме, но всичко се случва и не ми се иска да разчитам, че София ни е на две крачки. Ще го мисля и тая седмица и трябва да решавам, че кърма ще има най-много за още толкова време
При нас във Варна има много сняг, което е учудващо за всички, вие извеждате ли децата си? По градуси е -7 в момента и продължава да вали...
че малкия се събуди....
При нас във Варна има много сняг, което е учудващо за всички, вие извеждате ли децата си? По градуси е -7 в момента и продължава да вали...
че малкия се събуди.... Препоръчани теми