като изплюе бибата и е много смешна
Иначе си ядем ръцете много усилено и аз бутам бибата, ама тя плюе и пак ръцете, няма предпочитания - и лявата и дясната
и вика на малката "ах как ще ме мразиш за този подарък, който ти направих" 
За последните 6 месеца съм пила поне 6 пъти антибиотици, на всички пише, че е възможно да причинят жълтеница.....Отделно не искам да отлагам влизането в болница, защото страшно много ме боли бъбрека и пишкам кръв...
. Аз я усещам кога ака, притихва и прави физиономии, но то е вече когато всеки момент започва и не мисля, че имам време да я разсъблека.

- моя мъник ползва само ако мнооого му се спи и то за кратко и след това изплюва.Иначе да си смуче продължително сам не се случва.Биберона е на Лорели обикновен за 2лв,имам и един на Нук,но него хич не го иска.Пръста също е много вкусен 
. И при нас при всяка смяна на памперс е дооста пълен,а сменям често,и това въпреки,че не пие вода.

Бебка нещо много се е изнервила чудя се дали не е от зъбчето което и расте. Днес след като я изкъпах ,направих й 210мл мляко остави само 5мл много съм доволна.
Дано да сме все така.
Иначе пробвахме и дентинокс, но сякаш нямаше толкова голям ефект. Тя ни беше казала, че лидукаина е мнооого малко в него, понеже е за бебета все пак и може би затова не действа много. А панадола действа и противовъзпалително. Препоръчани теми