Под елхата таз година и за СЕПТЕМВРИйче подаръци ще има! тема №3

• 29 096
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, защо не потърсите помощ от консултант по кърмене? Има безплатни такива и наистина помагат, много са отзивчиви. На мен самата, както съм споделяла два пъти ме спасяваха. Правят консултации тук във форума, по телефон, както и с домашни посещения. Не чакайте!

http://www.podkrepazakarmene.com/consulting

https://xedra.wordpress.com/consult/

# 616
  • Пловдив
На мен ще видя как ще ми се получи захранването - ще яде ли, какво, по колко. Педи каза с картоф да започна и ще е към началото на 5 мес., че после доста храни ще трябва да й вкарам в менюто и стомахчето й ще се претовари. Пък и детските кухни са от 7 мес. Нямаме много време Wink
Тя теглото от раждането отдаааааавна си го удвои Simple Smile) А дали картофът е био или не - все едно. Не вярвам като пише, че е, то то наистина да е така. Тук не се спазват стандартите. Чувала съм, че Слънчо са хубави - ама незнам те само каши ли са, или имат и пюрета. И в началото мисля да й правя, защото количеството, което ще изяжда, ще е много малко. Разбира се, че искам детето ми да яде, пие и диша най-чистото, но не живее в такъв свят, тъй че ще трябва да свикне от малко с недотам здравословните неща.
Засега такава ми е теорията ... да видим дали Вики ще я обори Simple Smile

# 617
Момичета, на мен много ми увеличава кърмата гранулираният чай на Хип.
Миналата седмица си взех, че ми се разрани едната гърда и за да я пазя обърках режима, който гърдите се следваха. Цедях, но нещо малко ми се видя и купихме чай. Пих ударно, както си пише по 4 чая на ден. Още на следващия ден усетих по-пълни гърди. Сега го намалих, че пък нощем ми се препълват.

# 618
Момичета, четох сега, че пишете за чайчета за кърма. Аз в началото също пиех този на Хип и бях доволна. Даже мисля пак да започна, защото ние караме само на кърма. Но да ви кажа пия боза, айрян, ям орехови ядки и мисля, че и това е от значение за количеството кърма. Сигурна съм, че има такива, които отхвърлят тези твърдения, но аз си усещам разликата. На  18 направихме 4 месеца и не съм я дохранвала с АМ.

# 619
И аз ям орехи, кисело мляко, чай на Бекли от който в началото също мн ми се увеличи кърмата но сега пак какво стана, бебето яде начесто и пак сякаш не достига. Ще пробвам и чая на Хипп че изглежда и по евтин.

# 620
Ricinus communis 5ch на Boiron, пие се 3 пъти на ден по 5 гранулки които се смучат. Отделно смесвам 3 други чая, идея нямам какви са, защото съм ги изсипала в празните кутии от чая на Hipp ..и аз мислех че той ми действа добре, но после и с него ми беше намаляла кърмата, затова започнах какво ли не друго, сега ще видим хомеопатията ... Ям орехи, боза НЕ, защото е пълна с какви ли не боклуци, особено тази на Анет, тя е с аспартам, после 2 дена ми е зле на стомаха.
По едно време Дани не акаше, няколко дни ядох пробиотик на Борчвор и 3 дена се посра Simple Smile трябва да си купя пак и да видим дали наистина е от него.

# 621
Bajleto, доктор/хомеопат ли ти изписа? Защото четох за тези хапчета, че много трябва да се внимава, защото може да стане обратното, да се обърка нещо и рязко да намалее кърмата?

# 622
Моята докторка ми каза за тях. Тя не е хомеопат. Ще пробвам и ще ви пиша резултата. 2 пъти смуках вече, не знам дали се е увеличила, но не е намаляла със сигурност. Тя ми каза и за друг вид който бил когато искаш да спира кърмата, но не запомних защото в момента не ме интересува.

# 623
Привет на всички отдавна не съм писала, но не мога ние сме на ръце Simple Smile Вижте какво ме шокира днес и се чудя какво да правя
http://frognews.bg/news_105525/Parvo-vav-Frog-Prokuraturata-spir … vaks-i-Pentaksim/
Знаете ли нещо, имате ли някаква информация?

# 624
И аз четох.. чудя се кога ще има ваксини? Някой скоро слагал ли е ваксини?

# 625
И аз четох.. чудя се кога ще има ваксини? Някой скоро слагал ли е ваксини?
Вчера, пентаксим и някаква друга, която не я запомних. Нищо не ми каза лекарката.

# 626
  • София
Не ги четете тия глупости за ваксините. Аз също четох статията във Фрог нюз и ми се изправи косата. Но се поинтересувах и се оказва, че проблемът с петвалентната е документален, а не здравен  Peace Поредният път, в който разбрали-недоразбрали медии всяват ненужна паника сред хората.

# 627
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Не е точно документален, а си е на база съставки допуснати без разрешение в ЕС. Дай боже, да са здрави дечицата.Не ми се звъни на педито да я питам каква точно ваксина са ни слагали досега дали френската или турската, ама и няма смисъл.Каквото сложено такова, само да е здрав малкия  Praynig

# 628
  • София
Аз бях питала нашата педиатърка за Пентаксима дали е турската и тя каза, че не е (попитах педиатърката, а не лекарка от стажантите в екипа й,която обикновено ни мери). Не знам дали е истина. Уж звучеше убедена в това. Ние вече имаме два приема.

# 629
Аз бях питала нашата педиатърка за Пентаксима дали е турската и тя каза, че не е (попитах педиатърката, а не лекарка от стажантите в екипа й,която обикновено ни мери). Не знам дали е истина. Уж звучеше убедена в това. Ние вече имаме два приема.
Момичета, нашата педиатърка всеки път ме пита дали ще си взема кутийката от ваксината, защото всички я искали. Правете и вие така. Сега разбирам, че не е било лошо като идея.

Общи условия

Активация на акаунт