Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация за януарските майки?
Какви са коментарите в публикацията?
Какви теми се обсъждат в коментарите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация за януарските майки?
-
Какви са коментарите в публикацията?
Коментарите включват поздравления за новите майки, пожелания за весели празници, споделяне на лични преживявания и здравни проблеми, свързани с бременността. Освен това има съвети за бъдещите майки, като например стискане на хавлии, редовно миене на зъби и важността на някои действия преди раждането.
-
Какви теми се обсъждат в коментарите?
-
Какви са симптомите на бременност и разкритие, както и признаците на инфекция по време на бременност?
-
Какви са някои от нещата, които трябва да се вземат в болницата при раждане?
,бъдете живи и здрави,обичайте се,и на всички които не са родили,пожелавам да гушнат скоро едно здраво бебе,както се надявам и аз скоро да си я гушна,че вече ми е доста тежко психически.

Мен ме боляха едновременно гърба, кръста, корема и ребрата. Чела съм, че родилните контракции са различни при повечето жени. При някои започват от стомаха надолу, при други са болки в кръста, при трети са като тежък цикъл. При всички положения ще ги разпознаем.

Пих две но-шпа наведнъж и вместо две хапчета магнерот за деня, изпих три, та ми се размина. Днес само изпекох едни мъфини и сега се наслаждавам на аромата им и на кафенце с фреш на дивана, голям кеф!
Вече е ми тежи,не издържам,не мога да дишам,не мога да спя
В крайна сметка пък при мама е добър вариант, там си е най-спокойно и тя знае как да си гледа детенцето
Само недейте да сте тъжни момичета и да се ядосвате. Заради себе си и малките ви човечета.