Финалът се задава, коя ли ще е следващата ЯНУАРСКА мама - Тема 12

• 46 953
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Честит Коледен подарък Наско! Да ви е жив и здрав! И аз се изпускам,а пък понякога ме е страх да кихна Laughing Olive,да не те разочаровам,но майка ми едно време е отишла да ражда повръщайки. Цяла бременност е изкарала така. Та явно и такива случай има. Още мъничко остана Hug

# 76
Чак сега смогнах да изчета назад и да се запиша в новата тема! Да е жив и здрав Наско!

# 77
Еми честито бебе,да расте живо и здраво  И да има едно безгрижно детство.на теб бързо възстановяване

# 78
Честит ти подарък Наско, Еми! Да расте здрав и весел Simple Smile
Хепи, да знаеш че и аз те мисля..с тая тапа.

# 79
  • Русе
Еми, честито! Жив и здрав да е Наско! Simple Smile
Вярно Хепи се загуби

# 80
 Еми, честит Ви коледен подарък! Да е жив и здрав Наско! Heart Eyes

# 81
 Heart Eyes  Hug ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ НАСКО!!!! Еми честито!!!

# 82
Много щастие на Наско! Честито, Еми!

# 83
  • София
 Честито бебе Наско!!!!!

# 84
Еми, честит ви Надко! Да е жив и здрав, да расте щастлив и смел и вие покрай него!  Hug
Това нашето Хепи и мен ме притеснява, не е обичайно толкова време да не се включи.  newsm78
Кате, добре че писа, че и за теб бях почнала да мисля.
Аз продължавам с по една-две контракции или поне мисля че са контракции - менструална болка ниско долу, дискомфорт и нещо като стягане.  newsm78 Дребосъка е ужасно активен, разтяга ми целия корем и ми натиска шийката, понякога си мисля че както е тръгнал ще се обърне пак нагоре с главата.  Joy Днес стават точно 35 г.с. при мен, от утре влизам в 36 г.с. това значи че започвам деветия месец, нали?  Rolling Eyes

# 85
Еми, честито бебоче! Да ви е жив, здрав, смел и много щастливи мигове заедно. На теб бързо възстановяване.

Аз за сега изпускания съм нямала,но никога не е късно. Като ме стегне контракция имам чувството, че някой ми е сграбчил пикочния мехур и ще се изтърва. Това е и причината да се будя по няколко пъти на нощ.
Ох да свършват тези празници. То не бяха баници, торти, баклави, тиквеници. Страх ме е да се кача на кантара.
Хепи, май всички те мислим и те чакаме да се включиш с хубави новини.

# 86
  • София
Мама Еми, ще започна с вас - да ви е жив и здрав малкия голям мъж Наско и да расте здрав, силен, обичан и истински мъж с принципи и енергия да ги отстоява!  bouquet

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 13:57 от Tatti

# 87
Ема, честит син! Да е жив и здрав и да расте много щастливо дете!

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 13:57 от Tatti

# 88
  • Sofia
Моля да се успокоите.
Потребителят Happy days е премахнал съдържанието на публикациите си тук и при така създалата се ситуация ще разчистя темата.
Забранявам достъпа и на Red velvet и на Happy days до изясняване на ситуацията.
При подобни ситуации, съмнения и подозрения за злоупотреба с доверието на потребителите, моля, сигнализирайте своевременно, за да не се стига до подобни ситуации и разследвания при свършен факт.
Моля, който е имал личен реален (на живо или по телефон) контакт с потребител Happy days да ми пише на ЛС.
Не се натоварвайте и задълбочавайте в този случай. Имате нужда от спокойствие.
Ще разгледаме ситуацията подробно и ако има допълнителна информация, ще ви държим в течение.

# 89
Здравейте, снощи получих стягане на цялото тяло-корем, гърди, кръст и гръб. Пих две нош па, но не помогна. Стягането стана след като повръщах за пореден път. Много се притесних и отидох до Шейново. Бебето е наред, имам 2 см разкритие и тежи 2800гр. Оказа се, че повръщането е от паническите атаки, които получавах преди година. Но като забременях спряха. Остава още една седмица до секциото. Искам да изкажа колко съм благодарна на дежурните екипи в Шейново, страхотни хора са и им гласувам пълно доверие.

Общи условия

Активация на акаунт