Финалът се задава, коя ли ще е следващата ЯНУАРСКА мама - Тема 12

• 46 968
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Моля, да ни информирате след изясняване на ситуацията!
Такива долни инсинуации при такава тежка драма са направо гнусни!
Честно да ви кажа предпочитам лъжата и да няма загубено бебе! Потресена съм!

# 91
Ужасно е да се лъже за подобни неща, особено в тема, която я четат бременни в деветия месец. Но по форумите има всякакви хора, дори такива с психични проблеми. затова никога не си пиша лични данни било във фейса, било по форуми.

# 92
Честно казано и аз предпочитам лъжата пред загубения живот! Надявам се да се изясни ситуацията, защото сутринта си изплаках очите за починалото бебе! Грозно  е и е гадно да се лъже по този начин и честно казано не знам на кого да вярвам! Съжалявам само, че с тази гнусотия  се развали финала на нашата бременност !

# 93
  • София
Момичета, нека изчакаме Tatti да ни информира за развитието, която и от двете версии да е истина все ще е достатъчно неприятно  Rolling Eyes
Да сменим темата за малко предлагам аз  Peace бях на тонове днес, малчо се въртя като пумпълче  Heart Eyes и четейки и питайки приятелки все повече се замислям за епидурална анестезия. Друга бъдеща мама, която иска естествено раждане да се е спряла на този вариант? Или някоя с опит да сподели? Какво ви е мнението за упойките по желание  Whistling

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 20:28 от Джинджър

# 94
  • София
Да ти кажа, бях решила категорично - естествено раждане с епидурална упойка. Като отидох се оказа, обаче, че нямало време за упойка - със 7 см. разкритие бях. Но като знам как протекоха напъните, започнах да имам едно наум за тази анестезия от гледна точка на това дали бих могла успешно да се справя и да напъвам достатъчно след като нищо няма да усещам в тази област ... Поне при мен е такова усещането и притеснението към настоящия момент.

# 95
Първото ми раждане беше с епидурална упойка. Усещах контракциите, контролирах напъните и благодарение на добрите акушерки нямах нито един шев. Сега ако тръгна да раждам нормално преди датата на секциото, пак бих избрала епидуралната упойка.

# 96
Едва ли ще раждам нормално (седалищно е още, а и е с доста голяма глава), но ако все пак се обърне и решат, че ще мине - категорично ще искам упойка.

# 97
Благодаря на всички за милите думи и пожелания. Малко е полежал под кислородна палатка, дано се адаптира по- бързо. Секциото не се оказа това,което си представях, боли си особено ако не могат да го изкарат лесно,като моето момче.  Сега раздвижването е болезнено,  но минава. Всичко минава.  Успех на всички мами, не се притеснявайте излишно, важно е бебетата да са здрави, нашата болка минава. 😘 😘 😘

# 98
  • София
Благодаря за отговорите, по-спокойна съм сега... Някак се чувствах лигла, че още не ме е заболяло, а вече мисля алтернативи... Шубе съм си, явно  Whistling

# 99
  • София
Благодаря за отговорите, по-спокойна съм сега... Някак се чувствах лигла, че още не ме е заболяло, а вече мисля алтернативи... Шубе съм си, явно  Whistling
Колкото повече наближава, толкова повече ме е страх от естественото раждане Confused От операция нямам никакви притеснения, но от раждане ме е страх. Това е положението. Няма обаче нищо сама да си искам, както ми кажат, така.
Има ли други като мен, които нямат избран педиатър? Задължително ли трябва да дойде някой след изписването? Не е ли по - нормално докато съм в болницата да говоря с такъв?

# 100
Аз нямам педиатър още. Просто съвсем забравих... надявам се малкият да не бърза и да имам време през януари.
Посещението май е задължително.

# 101
  • София
Мен пък ме е страх от операции... Е, и от естественото малко ме е страх, но гледам да не мисля за това. Не искам епидурална упойка, но и не искам да ме боли, затова съм избрала водно раждане - само хубави неща чувам и чета за него, а казват, че и топлата вода обезболява естествено... Дано успея лично да се уверя.  Praynig

Аз имам двама препоръчани педиатри от приятелки в квартала, но не съм се срещала с тях. Мисля да го направя след нова година, дано имам време. Ако не, като ни изпишат просто ще звънна на единия и ще го викна. Доколкото знам е задължително да ви посети до 48 часа след това. Не че знам какво се случва, ако не го направи.  Thinking

Явно е имало някакви драми тук, но аз съм ги изпуснала и май е за добро. Надявам се, че всички са добре.  Peace

# 102
Аз пък за сега съм куражлийка за нормално раждане, операцията повече ме плаши, особено упойките. Преди да забременея имах една интервенция под обща краткотрайна анестезия и после повече от месец имах неприятни усещания и тежест в черния дроб. Та ако мога да си спестя тези усещания и устоя на болката мисля ще ми е по-добре.

И аз не съм избрала педиатър. Смятам след НГ да отида до един препоръчан.

# 103
  • Варна
Мисля, че съм казвала, но пак да напомня... Когато ви изписват, искат данните на педиатъра. Т.е. към този момент трябва да е избран.
Аз от два дни съм с подути крака... надявам се да е вследствие на софрите, а не нещо по гадно. Меря си кръвното, нормално е. Но с оглед на последните събития съм притеснена... Confused
Последно по темата с Happy Days... Пламито вече написа, но пак да кажа, че лично се е срещнала с нея в Майчин дом днес. За съжаление, трагедията е истина...

# 104
  • София
При мен не са искали.
Мисля, че съм казвала, но пак да напомня... Когато ви изписват, искат данните на педиатъра. Т.е. към този момент трябва да е избран.

Общи условия

Активация на акаунт