Лято на Арапя

• 63 370
  • 244
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря на всички Simple Smile)))), надявам се да не се запознаем с арапейката и ние Simple Smile)))) хубаво лято на всички и дано като за първа година там да останем доволни

# 151
  • В.Търново
Отзиви за Арапя Дел Сол?

# 152
Децата  още нямат изграден имунитет и ако има нещо го лепват.Дай Боже са няма никой тази година с вирус след ваканцията.

# 153
  • London
Мен досега не ме е хващало това чудо арапейка...., детето го бяха хванали обаче някакви афти  от площадките в Царево където има доста ромска челяд, та там постоянно човек трябва да върви с мокри кърпички.

# 154
  • В.Търново
Какво е това арапейка?Вируса ли?Той може навсякъде да се хване. Grinning

# 155
Отзиви за Арапя Дел Сол?

Бяхме там пон и вторник, храната не ни хареса, напитките също. Но бях служебно и не съм плащал.
Хотела е на веригата HomeCare Hotels и като цяло само Приморско Дел Сол от техните е ок откъм храна, за сметка на други неща,

# 156
Здравейте, има ли някой, който в момента е на Арапя?
Да каже как са плажа, обстановката?

Ние за първа година ще ходим - бунгала Рино.
Прочетох много лоши отзиви и негативни мнения и съм леко притеснена.
Flushed

# 157
  • London
Аз заминавам в неделя....ще дам отзиви как е плажа тази година.😉 

# 158
Плажа е ок, обаче тоя път аз лепнах арапейката, 3ти ден съм на деган и хидра сек. Храним се по заведенията все още, само дето го карам на пърленки със сирене Grinning

# 159
Въйй!
Тази лоша арапейка.
Май ще взема мерки от рано и седмица преди да тръгнем ще давам пробиотик на децата.

# 160
Задължително пробиотик.

# 161

Ако не друго, поне е адското спокойствие Simple Smile

# 162
  • у нас
Момичета, не сме почивали да сега в Арапя, но смятам, че с две деца и търсене на спокойствие това е нашето място. Харесахме бунгала Мария. Някой може ли да ми каже кой номер е най-близо до морето? Има ли места за хапване наоколо на прилични цени? Каката ни обича цаца и картофи на плажа-има ли заведения на този плаж,  който е до бунгала Мария? Ако може и да ми кажете плажа подходящ ли е за малки деца( малкия ли е или големия)

# 163
Подходящи са и двата плажа. На малкия има малко скали.
На Арапя всичко е на една ръка разстояние. Заведения има.
Ето цени от Робинзон:

Вземете си репеленти, много и всякакви Simple Smile

# 164
  • у нас
Благодаря 😊
Вземете си репеленти, много и всякакви Simple Smile
Това не звучи добре 😂 ...

Общи условия

Активация на акаунт