Лято на Арапя

• 63 355
  • 244
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, и ние ще сме младоженци и за първа година на Арапя в бунгало Памперо, дано си починем и си изкараме добре.
Някакви отзиви за бунагала Памперо.  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 166
4 флакона за 2ма души, за 4 дни.
Аутан, Брос , а за помещението - електрически брос - върши чудна работа.

# 167
4 флакона за 2ма души, за 4 дни.
Аутан, Брос , а за помещението - електрически брос - върши чудна работа.

демек има много комари Sad

# 168
  • у нас
slance_96 това си е плашещо 🙁

# 169
  • София
Е, на море без комари ще е странно. То в София има колкото искаш. Не кръжат ята около бунгалата и да разнасят хавлиите, но си има. Simple Smile

# 170
Миналото лято имаше доволно  комарчета Септември.

# 171
  • Сандански
Здравейте, някой с отзиви как е плажа и водата на Арапя. Щипалки има ли, че почти навсякъде се оплакваха от тях. Всеки отзив ще ми е полезен. Благодаря.

# 172
Здравейте, някой с отзиви как е плажа и водата на Арапя. Щипалки има ли, че почти навсякъде се оплакваха от тях. Всеки отзив ще ми е полезен. Благодаря.

Да има щипалки, плажа е ад! Мръсно и нагъчкано!

# 173
  • London
Мръсно беше само 2-3 дни след дъждовете. Мен не са ме хапали комари тази година, но и си се пръсках със спрей и явно това е помогнало.  Аз мога само да се оплача от заведението на плажа.....чакайте си там касовата бележка и гледайте ценоразписа. Едното барманче…..лъже здраво. Мохитото….всеки път ми се хващаше с 50 ст. отгоре.....една мента със спрайт ми таксува 10 лв....после за 12лева взех + 2 бири при другия барман. Моя грешка, че пазарувам на доверие, но се отвратих честно казано. Та внимавайте!

# 174
Вчера се върнахме от Арапя.
Мен не ме е ухапал нито един комар. Без да съм се пръскала с репеленти. Щипалки също не видях. В четвъртък и петък имаше много силен вятър и големи вълни. Водата се размъти и докара водорасли. Иначе при спокойно море, водата е кристално чиста и топла като чай. Не е пренаселено с народ, на големия плаж има доста място за свободни чадъри, а малкия е само платена зона. От заведения не съм купувала напитки и храна, но в хранителните магазини цените са свестни. Няма кой знае каква надценка.
Предпочитано място е за семейства с малки деца, т.е. врявата е голяма.
За разлика от Китен, Созопол и Приморско там е доста по-малко населено.
Арапейката не ни се размина, но преминава за няколко часа, докато се изчисти организма. После си Ок Simple Smile
Общо взето останахме доволни.

# 175
  • London
Арапейката и детето го хвана...за половин ден със няколко свещички Вомитусхил беше здраво. Никой друг около нас не го хвана, ама детето много вода гълта от морето, все под вода кисне и оттам цялата работа.

# 176
  • София
Нас не ни е хващала арапейката, но със сина ми се сдобихме с екземи, които при него 2 месеца не могат да минат.... Макар и да беше видимо много мръсна водата юни, човек пак може да си докара поразии.😣

# 177
Ние в момента сме на Арапя. Морето е мръсно и бъка с водорасли. Щипалки няма. От събота сме тук и през почивните дни беше ужас- фраш от хора. Днес е вече работен ден и е по- спокойно.
Силно се надявам да не ни хване Арапейката,че освен с дете на 5 г и с бебе на 8 месеца сме тук.

# 178
Ние в момента сме на Арапя. Морето е мръсно и бъка с водорасли. Щипалки няма. От събота сме тук и през почивните дни беше ужас- фраш от хора. Днес е вече работен ден и е по- спокойно.
Силно се надявам да не ни хване Арапейката,че освен с дете на 5 г и с бебе на 8 месеца сме тук.

Ентусиасти  сте големи признавам, дано давате пробиотик на бебето.

# 179
Надявам  се всичко да е минало благополучно Blush и аз се притеснявам от таз арапейка ... Ние сме с детенце на годинка.

Общи условия

Активация на акаунт