Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да инсталирам съдомиялна машина в колонен шкаф и ъглова мивка?
Как мога да реша проблема с кухненския плот, който не е наличен в желания размер?
Възможно ли е да се повдигне плотът на кухнята с 5 см, без да се отварят вратите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да инсталирам съдомиялна машина в колонен шкаф и ъглова мивка?
-
Как мога да реша проблема с кухненския плот, който не е наличен в желания размер?
-
Възможно ли е да се повдигне плотът на кухнята с 5 см, без да се отварят вратите?
-
Как мога да подобря осветлението в кухнята си?
-
Как да избера материали за новата кухня?
То толкова интересни неща има там ... Другия път. Така или иначе не можах да разгледам всичко и ще има още поне едно посещение.
. Направиха ми този проект, но все нещо не ми харесва, и ми се струва неудобно.
. Държа да има плот за бързо хранене (това е плотът който е перпендикулярен на стената и под него ще има от едната страна шкаф, от другата страна свободно място за да се вмъкне висок стол)- идеята е да не е повдигнат , а да е на нивото на останалите плотове - височина 90 см. Обаче така, както е проектиран широк ще трябва да се съобразявам с плот, който да е наличен на ширина 90...Другият вариант е шкафчетата да са с дълбочина 40, а от другата страна да останат 20 см за посядане на столче.
...Обаче нали няма проектанта да ползва тази кухня, така че колко му е да го измисли така. Това смятам, че може да се преодолее, като миялната е отляво на мивката, до стеничката, върху нея е отцедника на мивката, и от там има два варианта - или всичко нататък да е голям шкаф под мивката за какво ли не, или да отрежа 60 см под мивката, и това, което остане да е достъп до ъгъла, но пък то изглежда малко - по мои сметки най-много 30 см, а може и да е по-малко