Нашите кухни - 62

• 112 487
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Mileneira, добра забележка - това точно в момента обмисляхме с мъжа - защото в момента сме на ламинат, който е за смяна, и мислихме да има плочки само под кухнята, но хладилника отделно ще го купуваме, няма да е вграден и ще е извън това П-образно с плочките, т.е. ще е на ламинат. Аз си мислех че съвременните хладилнице не текат, не се размразяват като старите. Мислим да е с No Frost, съответно се надявах, че няма да е проблем да ена ламинат, а пък кухнята с миялната да си е на плочки
Съвети? Мнения? Опит?  newsm78

# 421
Нашият хладилник е от преди осем години и не тече и не се размразява като старите.

# 422
Бе той и моят е нов , и е но фрост ама пак се случва да тече. Явно трябва да го сменя, но рабти все още.

# 423
  • Sofia
Кажете дали сте доволни от продуктите купени от Герака. Има ли им нещо или са си оригинални?

# 424
  • София
Кажете дали сте доволни от продуктите купени от Герака. Има ли им нещо или са си оригинални?
Доволна съм. Оригинални са - мивки, абсорбатори и смесители съм купувала. И са точни с доставките.
Скоро пак ще ползвам този сайт.

# 425
Моята мивка и смесител също са оттам, никакви проблеми, препоръчвам.

# 426
  • Sofia
Супер ! Благодаря ! Има ли смисъл да ходя на място...то сигурно е складова база някаква ? Или си е шоу-рум и може да се разглежда?

# 427
  • София
Супер ! Благодаря ! Има ли смисъл да ходя на място...то сигурно е складова база някаква ? Или си е шоу-рум и може да се разглежда?

Едва ли има шоуруум, това си е интернет магазин точно.

# 428
  • някъде там

Здравейте, от скоро съм почитател на тази тема, а и съм в приключението наречено обзавеждане на апартамент........ към момента имам наредени под и стени /гръб/ сега предстои избор на цвят за шкафовете и имам нужда от малко предложения.... едноцветно или двуцветно, светло или тъмно  newsm78 лицето на шкафа под мивката също предстои на освежаване

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 22:56 от renyto

# 429
  • Бургас
renyto, това плочки ли са или ламинат?

# 430
  • някъде там
Плочки са Simple Smile

# 431

Здравейте, от скоро съм почитател на тази тема, а и съм в приключението наречено обзавеждане на апартамент........ към момента имам наредени под и стени /гръб/ сега предстои избор на цвят за шкафовете и имам нужда от малко предложения.... едноцветно или двуцветно, светло или тъмно  newsm78 лицето на шкафа под мивката също предстои на освежаване

Светло,така стаята ще изглежда по-голяма,по-светла и по-просторна.А колкото до цветовете сега са модерни два цвята-долните шкафчета да са един цвят,а горните-друг.Но аз лично не харесвам,малко ми идва кичозно.

# 432
  • Бургас
Много са хубави. Аз търся същото, но под формата на ламинат  Grinning

# 433
  • някъде там
Много са хубави. Аз търся същото, но под формата на ламинат  Grinning

Благодаря, на живо са още по-хубави Simple Smile

# 434
  • София
Имам въпрос към хората, които пишат тук и се занимават професионално с изработка и монтаж на кухни. Фирмите/мебелистите ползват ли отстъпки когато купуват механизми (в случая конкретно ме интересуват тези на Блум)?

Обадих се в Рали М и ми дадоха цени като за физическо лице предполагам. Въпросът ми е мога ли да очаквам по-малка цена на същите тези механизми в офертата от фирмата/мебелиста (и ако да, с колко % ориентировачно) или не.

И другият ми въпрос е при положение че търся качество но все пак и балансирана цена, има ли други механизми които си заслужават или по-добре Блум?

Общи условия

Активация на акаунт