Нашите кухни - 62

• 112 421
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • Раковски
Не, че не ги долюбвам, въпроса е дали са изчислени да отговаря на съответния размер на изхода на аспиратора.

# 511
а това да е обърнат на тясната страна, навсякъде го презентират да е легнал на широката страна. но при нас, комина е много напред и за да спестим някой сантиметър за да не стърчи горния шкаф, търсим решение.

# 512
Привет и от мен.
Имам нужда от вашата помощ и ще съм ви много благодарна за идеи.
Наскоро си взехме апартамент, който се нуждае от ремонт навсякъде, а лятото трябва да се нанесем в него. С малко дете съм и ми е много трудно обикалянето по магазини и селектирането. Нямаме никакъв опит, до сега сме живеели под наем. Та... нуждата от съвет ми е за помещение, което ще е кухня/хол/всекидневна.
Схемата е следната: http://izgaria6tata.snimka.bg/properties/kuhnya.900753.36700473 Ето и в програмата на ИКЕА http://kitchenplanner.ikea.com/BG/UI/Pages/VPUI.htm?LoadDesign=6 … ;IsSharedDesign=1
Искам в нишата да сложа вградена кухня. В нишата е водата и не може да се мести. Мисля за трапезна маса с 6 стола, която да разположа идея след засечката от колоната.  Не ми се икса да е 2 в 1: кухненски ъгъл с маса, където и да се храним, и да седим... newsm78
Приемам всякакви идеи за разположение на шкафове на кухнята.
Много благодаря предварително Hug

# 513
Ефекта можеш да го получиш и с този тип дръжки

http://diel09.com/catalogue/p87032_UN_50__Mebelna_druzhka_vkopaema_GAMET

Много ми допадат защото чупят маникюри
[/quote
Чефитс, с каква програма чертаеш. И мое ли ако ти изпатя една рисунка да ми я направиш? Много благодарности
Програмата е KitchenDraw 7.0, може ако е посилите ми

# 514
  • Раковски
а това да е обърнат на тясната страна, навсякъде го презентират да е легнал на широката страна. но при нас, комина е много напред и за да спестим някой сантиметър за да не стърчи горния шкаф, търсим решение.

Направете горните шкафове по-дълбоки.

# 515
  • Някъде на път....
t_ilieva, права си, че не съм се изразила правилно. Извинете ме! Но понеже ми дават/показват някаква най-обща скица и офертата, затова така се изразих. Знам, че истинският проект се прави след като се вземат размери на място и се направят уточненията според възможности и желания... Ясно е , че не съм от бранша и затова не съм съвсем точна.
Извинена си, разбира се!  Peace
Просто ми беше чудно, затова попитах.  Wink
Ама от както си говорим по този въпрос, вече минаха 2-3 дни- още ли не си получила цена от нито една от двете фирми?  newsm78

# 516
Тази година дойде време да избирам МДФ вратички на кухнята. Моля за съвет къде във Варна бих могла да видя разнообрази е на мостри на вратички.

# 517
  • Резерват "Северозапад"
Здравейте Heart Eyes,
предстои ми отново да правя кухня ooooh!...последната направих преди близо 5 години. Повечето неща все още си ги спомням - кантиране, механизми...но - имам един профански въпрос. Ако не се сложи вградената фурна под плота, респективно над когото ще бъде абсорбатора,, има ли проблем? Сега, когато отварям фурната излиза пара, която в по-голямата си част бива поемана от абсорбатора отгоре, но ако я сложа отделно в тип колона с микровълновата и миялната най-отдолу, то тогава къде ще отива парата newsm78. малко завъртяно го обясних, но се надявам, че сте ме разбрали Blush.

# 518
  • Sofiq
Моята фурна е в колона далеч от аспиратора и няма проблем, просто трябва аспиратора да е мощен и си поема всичко. Разбира се, ако има как фурната да е класически под аспиратора е по-добре, но пък в колона за мен лично е по-естетическо и модерно Simple Smile

# 519
  • Резерват "Северозапад"
Аз бих си я поставила под абсорбатора, но ми се ще да спестя място, пък и за газовата бутилка ще трябва място ooooh!. За мощен абсорбатор съм 100% За. Боксът ще бъде във всекидневната и абсорбаторът ще е от огромно значение.
Благодаря за мнението!

# 520
Тази година дойде време да избирам МДФ вратички на кухнята. Моля за съвет къде във Варна бих могла да видя разнообрази е на мостри на вратички.
Здравейте! Преди около 3 седмици си приключих кухнята, вратичките са ми МДФ, майстор ми помогна да си харесам шарка. Той работеше с един склад за разни такива материали, и имат изложени и вратички. Склад е на фирма КОЛОС , има и на други места. Много разнообразни са и моделите на фирма Модекс - във Варна също ги видях в един склад, но може да си ги разгледате и от сайта им. Можете да видите моята кухня няколко страници по - назад .

# 521
Много благодаря!

# 522
  • Под Сините камъни
Моята фурна също е вградена в колона и е на разстояние от аспиратора.Самият аспиратор е на Дипломат.Води се 530м3 с два мотора и ми върши хубава работа.Кухнята ми бившата баня,няма врата.Става едно помещение с коридора

# 523
  • Някъде на път....
Аз бих си я поставила под абсорбатора, но ми се ще да спестя място, пък и за газовата бутилка ще трябва място ooooh!. За мощен абсорбатор съм 100% За. Боксът ще бъде във всекидневната и абсорбаторът ще е от огромно значение.
Благодаря за мнението!
Сузане, напоследък тенденцията е кухнята и всекидневната (трапезария/ хол) да са в едно помещение.  Peace

........... но пък в колона за мен лично е по-естетическо и модерно Simple Smile
И за мен.
Някак... по-стилно е....

# 524
  • варна
МОже и да греша,  но всичката тази пара която излиза от фурната и най-мощния аспиратор не може да поеме веднага...сегашната ми фурна е точно под аспоратора (достатъчно мощен - 830м3) и пак се вижда и с просто око как парата отива и към вратичката на горния шкаф...
Новата си кухня пак я правя така по старомодния начин...не мисля, че тази пара е добре и за плоскостите...особено мдф...а и след всяко готвене във фурна да бърша и кухня ми се вижда не много лесно и практично Naughty

Общи условия

Активация на акаунт