Нашите кухни - 62

• 112 331
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Имам нужда от помощ за мерки за отвора на комина на абсорбатора. Има ли някакъв стандарт за височината и диаметъра? И необходимо ли е да сме избрали точния модел?

# 166
  • Раковски
Отворите на аспираторите са Ф120/Ф150 (масовите), тоест трябва да купите аспиратора или да си го харесате. Отвора в стената за зависи колко са ви високи шкафовете и дали искате тръбата да е в шкафа или над шкафа.

# 167
Ами аспиратора ще е точно пред комина и няма да има чупки в ляво или в дясно. Бъдещата височина на шкафовете е ясна. Това с разликите в диаметъра не го бях съобразила. А ако сега се направи отвора, може ли в последствие да се коригира с преходник, ако има разлика или не е препоръчително?

# 168
mileneira, много хубаво е станало! Харесала съм подобни плочки, от elle ceramica твоите от там ли са? Интересуваме спазиха ли си срока на поръчкатата?

# 169
Моите плочки ги поръчахме в Баня стил, иначе марката им е монополи. Бързо ми ги доставиха. За ELLE CERAMIKA не мога да кажа, защото не съм купувала от тях, ходих само да си харесвам плочки за декор при тях, видях че имат голямо разнообразие, имаше и същите плочки като моите, с фасет и без фасет-равни и гладки. Дори ми предложиха да ми изрежат плочки, които ми трябваха за завършване, казаха ми че ги правят много добре със заоблен край, все едно са фабрично рязани.

# 170
Някой с впечатления от аспираторите на Elica?

# 171
  • ВАРНА

Сложихме такъв - доволна съм,безшумен и добре дърпа.Досега съм нямала обаче,за да сравня с други  Peace

# 172
  • Раковски

Зависи от модела който сте харесали, инак марката е от добрите, но-по непозната.

# 173
http://elicabg.com/index.php?item=197&group=1#.VqE_U08lGmc

Това ми допада като идея, но не знам колко е функционално.

# 174
Здравейте,

Някой има ли впечатления от кухни ARON като качество (мнения и опит от 2015 биха били най-полезни)?
Интересувам се от такива изработени по поръчка.

# 175
  • София

Николко не е фукционално, дълбочина 300мм, а слагаш плот 600мм и пускаш да вариш едни макарони на предния котлон. Кой дърпа парата от тенджерата.....?

# 176
  • София
На всички искам да покажа нещо и много хубаво да се замислите какви "майстори" си избирате да ви правят кухните. Повярвайте ми цената не трябва да ви е определяща при избора, а това има ли необходимата квалификация.
Това е кухня правена от "майстор" и след първото пускане нещо пушело и миришело лошо. Отиваме да видим и искат нова печка да монтираме - вадим старата и ето това откриваме

# 177

Николко не е фукционално, дълбочина 300мм, а слагаш плот 600мм и пускаш да вариш едни макарони на предния котлон. Кой дърпа парата от тенджерата.....?
Ел. двигателя - принудително засмукване

# 178
Magikos - снимката поне при мен не се отваря. Май не си оправил правата за достъп до нея.

# 179
  • Под Сините камъни
Magikos - снимката поне при мен не се отваря. Май не си оправил правата за достъп до нея.
И при мен не се отваря,даже и не мога да цитиран поста  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт