Нашите кухни - 62

• 113 321
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
tanzu, аз бях питала в Salex за плот по-широк от 90см и ми бяха казали, че имат масивен плот широк 130см.

# 331
  • варна
Мивката бих посъветвал да я смените.

какви са съображенията?

Смятам, че за тези пари или малко нагоре може да се купи по-добра мивка. Тази е от полимермрамор, по-добрите са от полиестер или някакъв вид гранитна. Нека се има предвид, че има и евтини гранитни мивки, така наречените бюджетни.

6 години ползвам полимермрамор... на фирмата НЕОС... Мисля, че наистина е по-добре да се даде 100на лева повече за гранитна. Моята вече се позахаби /имам претенции, че съм изрядна домакиня /, отделно с времето се поучиха следи от изтървани ножове и т.н. За новата кухня съм се насочила към гранитните мивки на SCHOCK

# 332
tanzu, аз бях питала в Salex за плот по-широк от 90см и ми бяха казали, че имат масивен плот широк 130см.
На нас ни се наложи за бар да търсим плот с дълбочина 130 см. Навсякъде твърдяха, че единствената възможност е технически камък или гранит. Съвсем случайно намерихме от Стемар термоплот с дълбочина по поръчка внос от Турция. Цветовете бяха над 40. Фирмата беше някъде в Горубляне.

# 333
На сайта им няма информация. Раздела с масивни плотове е празен. Не пречи да звънна и да питам. Обичам естественото дърво, сигурно бих го предпочела, ако няма да ползвам често кухнята. Но ме притеснява това, че ще трябва да пазя и поддържам повече, ако плота е от масив. Искам свободно да мога да точа и режа разни работи върху него. А с масивен плот едва ли ще мога просто да разточа едно тесто и да го резна с ножа за да свия на кифлички примерно. Ножа ще остави следи в дървото. Камъка не ми допада по сходни причини.

# 334
  • на североизток
Някой има ли представа къде мога да видя цени на механизми и системи Блум? В сайта им няма каталог с цени, в сайта на Рали - М, също не видях цени, а преди няколко години имаше, като че ли?

# 335
Някой има ли представа къде мога да видя цени на механизми и системи Блум? В сайта им няма каталог с цени, в сайта на Рали - М, също не видях цени, а преди няколко години имаше, като че ли?

Аз от тук ги гледах, но не знам колко са актуални  newsm78
http://store5.data.bg/lezok/Rali-M/blum2009.pdf

# 336
  • София
Някой може ли да ми каже как се свързва каминен тип аспиратор към ел. мрежата? За вградените зная, че има контакт в шкафа, но за свободно-стоящите нямам никаква идея. Никога не съм забелязвала контакт или кабел на видимо място около тях, а искаме да подготвим ел. изводите.

# 337

A защо просто не им се обадиш и не попиташ за ценова листа, може и на място да отидеш ако ти е удобно.

# 338
Ето но са много стари
http://dox.bg/files/dw?a=c20a7b1aea

# 339
  • на североизток
Благодаря ви! Предполагам ще има увеличение в цените, но няма да е много, надявам се.
Исках горе-долу да се ориентирам дали с Икейските механизми ще е по-евтино. Може би не е голяма разликата. Разбира се в качеството ще има разлика в полза на Блум, но и Икейските не са лоши. Някой ако е правил такова сравнение, може да сподели до какви изводи е достигнал Wink

# 340
  • Бургас
В предишната серия кухни на Икеа механизмите бяха блум, само с надпис икеа. За сегашните нямам представа.

# 341
  • София
В предишната серия кухни на Икеа механизмите бяха блум, само с надпис икеа. За сегашните нямам представа.
някои даже си бяха с надпис блум, а цените доста по-ниски.
сега по всички които взех си пише икеа.

# 342
tanzu, аз точно поради тези причини се отказах от масивен плот. Много харесвам дървото и топлината, която внася, но ми се струва сложно за поддържане, особено за кухненски плот.  Затова ще заложим на техн. камък.

# 343
Аз пък в крайна сметка взех този от икеа. Колко е масивен не знам, но такъв ще е . В салекс беше доста по-скъпо. Сега с 2 плота ще се оправя. Времето ще покаже, не готвя кой знае колко Simple Smile Моите механизми също ще са на блум, във фирмата, където поръчах имаха каталог техен и от там гледах цени и избирах.

# 344
  • Варна
Здравейте,
Дали цена от 2700 лв. за стена 3,25 м е Ок? Цената включва един ред шкафчета горе и долу, плот, гръб,механизми за бутилки, обков, диодно осветление, доставка и монтаж-без уреди и аксесоари?
Не мога да преценя. Материала е от фирма EGGER-меламин

Общи условия

Активация на акаунт