Нашите кухни - 62

• 112 374
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря вииии,  Simple Smile

# 601
t_ilieva, нали и за гранитните плотове процедирате, както със закалените гръбчета, т.е. имате си доставчик, с когото работите и не е нужно аз отделно да си търся плот, ако си поръчам кухнята при вас?

# 602
4eftits, как би разположил кухня и трапезария в тази холокухня?  Simple Smile
Скрит текст:

ето, ако има забележки кажи ще ги поправя

http://prikachi.com/images.php?images/439/8692439z.jpg

# 603
  • Sofia
Wow, страхотно , 4efits! Hug
Досега само съм си го представяла, а сега почти го виждам готово  Simple Smile
Може би хладилника - или да вземем за вграждане, които хич не са хубави или да жертваме едната колонка и да го сложим от другата страна в края, а откъм хола да е едно Г-образно шкафче по-плоско и падащо под плота - не зная как да го обясня - после ще потърся картинка от нета, че сега още се учим със студентите, но надникнах, че съм любопитна  Embarassed
Много, много благодаря!

# 604
Ето с разменени места на хладилника и фурната с котлона

http://prikachi.com/images.php?images/627/8692627J.jpg

# 605
4efits, така повече ми харесва, но това ще зависи от комина, нали? Почти сигурна съм, че е там, където е хладилника на последния вариант

# 606
Ако е там въздуховода трябва да мине през шкафовете или над тях
затова бях сложил фурната и котлоните там

# 607
4efits, не съм много сигурна, но мисля, че е там. Ще проверя.  Hug

# 608

Може би хладилника - или да вземем за вграждане, които хич не са хубави или ====

Само бих искала да вметна, че има доста добри хладилници за вграждане. И аз си мислех, че не са хубави, като бях ограничила наблюдението си от наличното в технополис. Мисля, че в големия на Техномикс в Люлин има възможност за по-голямо гледане. Иначе е пълно, за мое учудваме със супер нефункционални за невграждане, на които най достъпните чекмеджета долу са за фризер, който много има да се чудя с какво да запълня. И в същото време да не стигам горните етажерки на хладилната част. Да не говорим за деца пък как ще стигат. Както и да е.
Посъветваха ме, да вляза в сайта на либхер и да разгледам тези ЗА вграждане. Ееее има доста хубави, които да перефразирам хич не са лоши.... освен това, че цената му ме отказа Simple Smile 2500 за вграждане с една вратичка, поне на мен ми е към момента отвъд бюджета Simple Smile. Та аз не бих се изказала, че не са хубави Simple Smile, защото са си доста хубави, поне според мен Simple Smile. Не зная, на какво се базира твоето мнение. Сподели, ако желаеш разбира се Simple Smile

# 609
  • Sofia
4efits, нещо не попадам в нета точно на това, което ми е като идея за десния край на кухнята - за да не се блъскаме директно в шкаф при влизането, да се лишим от един долен и да има увиснал горен с по-малка дълбочина, но не намирам точно такова  в момента и затова давам това -
Скрит текст:
хлебарка, разнообразие на обеми, разположение, екстри и усъвършенствани характеристики при вградените няма - това ми е основанието за изказването и мислех, че всички знаят  Simple Smile

# 610
Между "хич няма хубави" и "Няма разнообразие на ...." аз виждам огромна разлика  Peace

Скрит текст:
а и нелепо звучат категоричности от типа "всички знаят"...

Споделих освен това, лично мнение, относно наличие на огромно разнообразие от еднообразни и непрактични за невграждане Simple Smile. И понеже аз лично мога да жертвам падащ лед от врата и течаща вода, видях доста качествен за вграждане, който по показатели минава разнообразните, включително двувратите и е на цена по-висока от техните.
Както и да е, не убеждавам никого, само споменах, с намерение да помогна с идея, че при желание за вграден, може да се поглежда и в сайта на либхер, защото по магазините няма всички модели от сайта.

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 06:49 от хлебарка

# 611
  • Sofia
Окей, разбрахме  Simple Smile
Но оставам на твоя вкус характеристиките на въпросния уред, качеството му, уникалността му сред различните брандове и най-вече нелепия изказ  Simple Smile
Благодаря ти  Simple Smile

# 612
4efits, нещо не попадам в нета точно на това, което ми е като идея за десния край на кухнята - за да не се блъскаме директно в шкаф при влизането, да се лишим от един долен и да има увиснал горен с по-малка дълбочина, но не намирам точно такова  в момента и затова давам това -
Скрит текст:
хлебарка, разнообразие на обеми, разположение, екстри и усъвършенствани характеристики при вградените няма - това ми е основанието за изказването и мислех, че всички знаят  Simple Smile
Ето друг модел

http://prikachi.com/images.php?images/349/8693349r.jpg

# 613
  • Някъде на път....
t_ilieva, нали и за гранитните плотове процедирате, както със закалените гръбчета, т.е. имате си доставчик, с когото работите и не е нужно аз отделно да си търся плот, ако си поръчам кухнята при вас?
Да. Работим с подизпълнители, на които имаме доверие.
Пък и можем да коригираме навреме нещата при евентуални грешки от страна на доставчика при изградени коректни дългогодишни отношения.  Peace

Нашата идея е да дадем краен продукт с отлично качество - много се стараем в тази посока, обаче само клиентите ни могат да кажат дали го постигаме реално!   Wink

Понякога клиентите много подценяват фактора време и тичат сами да си намират и договарят плотове, стъкла, че дори и обков. Няма лошо, защото си мислят, че така спестявайки някой лев, ще понижат цената на крайния продукт. Но в много случаи изхабените време и нерви само покачват цената му...
Лично мнение.  Peace

# 614
Т_Илиева, вие към коя фирма работите?

Общи условия

Активация на акаунт