Нашите кухни - 62

• 112 390
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
# 586
# 587
  • DE
Дори да се прибират ще пречат. Поне на мен биха ми пречили като се развъртя да готвя  Crazy
Изхождайки от опита си(да се удрям в стърчащи неща  Blush  #Crazy  Grinning ) от вътрешната страна ще е по-удобно с нещо подобно на високи табуретки(вкъщи имам такива които прибирам под масата да не пречат.
Аз не обичам да ми се пречкат високи неща покрай работните повърхности, затова ми стори удачно да споделя  Peace

# 588
  • Някъде на път....
Фурна върху плот е най-удобното нещо, ако ще се ползва интензивно, а и не само. Отдолу има смисъл, само ако пространството е наистина малко или визията е приоритет. Имам опит в ползването на такава отгоре (отдолу е пералня) и сега в новата кухня мисля да сложим също отгоре. Само се чудя дали би било проблем, ако хладилникът е до нея, дали ще му пречи на работата, въпреки че ще са отделени с плоскост естествено  newsm78
Не би трябвало да е проблем.  Peace

# 589
  • Някъде на път....
t_ilieva, имам оферти, избрах си и фирмата, дори размери за окончателен проект взеха. Имам колебания какъв плот и гръб да си избера - дали да е камък или термоустойчив и то това трябва да стане днес-утре.
Е, значи всичко е наред.
Аз си мислех, че ние даваме по-бавно офертите когато сме много натоварени, но явно и те са били заети.  Wink
От фирмата ще те консултират най-добре за плота според мен - все пак те вече са запознати с желанията, приоритетите и практичността, която искате.  Peace
Успех!

# 590
  • Някъде на път....
mariyka,
И аз тази седмица избирах плотове. Хубаво е да ги видиш на живо, защото майсторът ми ме убеждаваше да си взема термоплот, с идеята, че пестя около 3000лв., но просто не можах да си харесам такъв. Исках черен и си харесах около 5-6 модела в интернет, но като ги видях на живо всички ми изглеждаха ... като не това което исках. В крайна сметка се спрях на техн. камък. Скъпичко е, но грешка няма. По-евтината версия е гранит.

За гръбчето съм се спряла на стъкло, това от начало го знаех. Изключително лесна подръжка и изчистена визия. Не са толкова скъпи, в зависимост от къде ги вземеш. И отново, масторът ми ме убеждава да си взема лакобел 4мм, на който щял да сложи някаква подложка и нямало нужда от притеснение. Но аз си мисля, че закаленото стъкло 6мм. си е по-добрият вариант  newsm78 Някой с отзиви?
Спряла съм се на Кристиян Нейко или Гласмания, като вторите ги намерих в нета. Някой с гръбче от тях?
За техническия камък нали избирате по мостра?
За закаленото стъкло за гръб съм твърдо ЗА - ние слагаме само закалени - най-малко така се избягва риска от счупване на стъклото в зоната зад котлоните.  Peace

# 591
Да, разходих се до Стоун център и там си избрах няколко, по мостра, и според офертата се спрях на най-бюджетния  Laughing

А закаленото стъкло от къде го поръчвате?

# 592
Здравейте, скоро и на мен ми предстои слагане на нова кухня. Стаята е в панелен апартамент, която е бивш хол, а сега ще стане трапезария с кухненски бокс. Кухнята ще е Г - образна  и първоначалния проект е ето този. Моля, да ми дадете идеи за горните шкафове на кухнята и въобще приемам всякакви предложения http://prikachi.com/images.php?images/310/8692310o.jpg

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 16:55 от plana

# 593
  • Някъде на път....
Да, разходих се до Стоун център и там си избрах няколко, по мостра, и според офертата се спрях на най-бюджетния  Laughing

А закаленото стъкло от къде го поръчвате?
Поръчай го на производителя на мебелите - той сигурно си работи със стъклари, на които има доверие. Защото има значение как е направена обработката, за да е всичко ок. Много е важно!!!

Иначе всяка фирма за стъкла, прави такива закалени - "Кристиян Нейко", "Дакс-96", "Сияние-90", "Клер-Д" и други, и други...   Wink

Ние работим с "Мизия Глас", но имай предвид, че аз яко ги бройкам и гледам всичко под лупа - много съм зла като става въпрос за качество.  Laughing

# 594
  • Някъде на път....
Здравейте, скоро и на мен ми предстои слагане на нова кухня. Стаята е в панелен апартамент, която е бивш хол, а сега ще стане трапезария с кухненски бокс. Кухнята ще е Г - образна  и първоначалния проект е ето този. Моля, да ми дадете идеи за горните шкафове на кухнята и въобще приемам всякакви предложения  Wink Това е проекта [imgeduard_i_poly_1_1.jpg][/img]

plana, не си добавила снимката правилно и не се вижда.  Sad

# 595
Здравейте, скоро и на мен ми предстои слагане на нова кухня. Стаята е в панелен апартамент, която е бивш хол, а сега ще стане трапезария с кухненски бокс. Кухнята ще е Г - образна  и първоначалния проект е ето този. Моля, да ми дадете идеи за горните шкафове на кухнята и въобще приемам всякакви предложения  Wink Това е проекта [imgeduard_i_poly_1_1.jpg][/img]

plana, не си добавила снимката правилно и не се вижда.  Sad

Да в момента се боря да я кача, правя го за първи път...

# 596

Поръчай го на производителя на мебелите - той сигурно си работи със стъклари, на които има доверие. Защото има значение как е направена обработката, за да е всичко ок. Много е важно!!!

Иначе всяка фирма за стъкла, прави такива закалени - "Кристиян Нейко", "Дакс-96", "Сияние-90", "Клер-Д" и други, и други...   Wink

Ние работим с "Мизия Глас", но имай предвид, че аз яко ги бройкам и гледам всичко под лупа - много съм зла като става въпрос за качество.  Laughing

Благодаря за разяснението.  Mr. Green
Мебелиста ми донесе две оферти от фирмите за технически камък, но нито ме устройва лакобела като дебелина или цвят, нито цената, която дойде тройно по-скъпо от предвиденото  Shocked И сега той ме пита от къде аз ще си поръчам гръбче  Laughing Та ще се разходя до Кристиан Нейко, а другите ще ги видя къде са и направо от няколко места да чакам оферта. Също гръбчето ми трябва за около 2 седмици след шаблона да е изпълнено... и за време трябва да разпитам.

# 597
Дали някой ще ми обясни как се прикачва снимка,  Embarassed Опитвах всякакви варианти, но не става...

# 598
  • Раковски
Дали някой ще ми обясни как се прикачва снимка,  Embarassed Опитвах всякакви варианти, но не става...

http://prikachi.com/

# 599
  • DE

Трябва да качиш снимката в сайт за изображения, копираш директния линк и поставяш между  (вторият бутон на втория ред, точно надново)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт