На море в Турция - тема 41

• 89 833
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Paradise
Странни оферти са пуснали Емералд - отиване с автобус, заминаване от София и връщане със самолет - до Варна. Thinking Че защо ми е да се връщам до Варна, като оттам ще ми трябва пак автобус, още 6-7 часа път и още пари. Кой ги измисля тия дивотии?!!!

най-вероятно пак са си огелпили офертите. Специално им звънях за самолетните от София, беше невероятна каша; оправиха ги.
Можеш да звъннеш и да ги питаш какво искат точно да оферират Simple Smile

# 271
  • София по рождение
Благодаря ви!
Мисля да заложа на стария Pine bay. А догодина, като чуя отзивите от вас, да отида в новия. Много сте мили! Приятна почивка!

Извинявайте, ако резервацията е от 25 август, на 25 ли се тръгва или предишния ден? За първи път ми е Rolling Eyes

# 272
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Какво е ала карт ресторант и как става неговата употреба?

# 273
  • Варна

Ресторант с тематична кухня,италианска,турска,китайска и т.н.
Имаш право да ги посетиш по един път безплатно или срещу 5-10 или 20 евро,според политиката на хотела.

# 274

А ла карт = избираш си от меню и поръчваш на сервитьор (вместо да си търсиш сам храната от блок маса).

# 275
Вече съм с резервация за ефталия вилидж от 3 юни newsm44
Резервирах с турс клуб и както всяка година ми направиха отстъпка   Laughing

# 276
Някой има ли информация за Оrange county resort 5* - Кемер? Вчера приятели ни оферираха за там, но не намирам отзиви от българи, руснаците доста са пописали. Като цяло ми се вижда ок.  Thinking 

# 277
  • Варна
Някой има ли информация за Оrange county resort 5* - Кемер? Вчера приятели ни оферираха за там, но не намирам отзиви от българи, руснаците доста са пописали. Като цяло ми се вижда ок.  Thinking 

Ако не бързаш ще ти разкажа след седмица Peace

# 278

Ако не бързаш ще ти разкажа след седмица Peace

Ще съм в очакване!  bouquet Laughing

# 279
  • Варна
Обещавам Peace

# 280
  • Beyond the Frontiers
Аз също, този хотел не съм го разглеждала, а често е на специална оферта. Peace

# 281
  • София, България
Galactic,
(и към другите разбира се, ако имат информация)
знам че имаш опит и си позволявам да ти задам въпрос.
Можеш ли да ми предложиш хотели в района на Анталия, който предлага разни приятни изненади за младоженци и да не са във висок ценови клас?
Отдавна не съм ходила в Турция - била съм в Барут Лара, Делфин Делукс, Батихан, Омер HV, Kustur HV ... но сега вече не мога да отделя толкова пари, колкото са хотелите от класата на Барут.

# 282
Аз със въпрос относно рождените дни в хотелите
на малкия му се пада там да го отбележи и ме пита ще може ли да го празнува с другите деца
аз не знам какво да му отговоря Simple Smile
та като има детенце с РД поне едно хепи бърдей по време на анимацията ще му изпеят ли Simple Smile

# 283
  • София
Аз със въпрос относно рождените дни в хотелите
на малкия му се пада там да го отбележи и ме пита ще може ли да го празнува с другите деца
аз не знам какво да му отговоря Simple Smile
та като има детенце с РД поне едно хепи бърдей по време на анимацията ще му изпеят ли Simple Smile

Естествено ще го поздравят. Миналата година в Сюрмели имате такъв случай. Цялата публика стана на крака и поздрави детето.

# 284
Моят син миналата година в Паша бийч получи картичка в стаята. Казаха, че ако искаме нещо повече трябва да си заплатим....

Общи условия

Активация на акаунт