На море в Турция - тема 41

• 89 829
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Има ли някой с пресни впечатления от Club Marmaris Palace ? Изчетох написаните коментари на 1 стр. но са доста стари, ако някой е бил там лято 2015 моля, да сподели.
Моят коментар е от 2014. Не мисля, че е стар.

# 241
Видях го miss july и много ми хареса описанието ти ( благодаря ти)  newsm10, но казват, че базата му вече била доста захабена, затова питах дали някой е бил там миналото лято. Как е плажа му, чета че е каменист и не е много подходящ за деца? Май това е единственото което не ми допада, иначе остарялата база не е от голямо значение.

# 242
  • Бургас
Видях го miss july и много ми хареса описанието ти ( благодаря ти)  newsm10, но казват, че базата му вече била доста захабена, затова питах дали някой е бил там миналото лято. Как е плажа му, чета че е каменист и не е много подходящ за деца? Май това е единственото което не ми допада, иначе остарялата база не е от голямо значение.
Ние бяхме в стая във вилите. Нямаше нищо захабено. Хубави и просторни стаи и широки и чисти бани. Даже стаята ни в Паласа ми хареса една идея повече от тази в Тюрбана, но това е въпрос на вкус и късмет. Плажът в Паласа е на платформа с насипан пясък, а влизането в морето е посредством стълбички.

# 243
  • София
Някой с прясно мнение за Батихан от 2015? Четох, че аниматорите били на страхотно ниво.

# 244
Някой с прясно мнение за Батихан от 2015? Четох, че аниматорите били на страхотно ниво.

В много хотели, аниматорите се сменят често. Това, че през един сезон екипът е бил добър, не е гаранция за следващия сезон....

# 245
  • Варна

В много хотели, аниматорите се сменят често. Това, че през един сезон екипът е бил добър, не е гаранция за следващия сезон....

Вярно е,в Тюрана се запознахме с българка,която каза,че не знае следващата  година къде ще бъдат,понякога повтарят,зависи и от заплащането Peace

# 246
Мисля тази година да отидем на почивка до Чешме. За съжаление малко ТА предлагат този курорт.Моля, за някаква информация за ТА " Албена Холидейз", които имат някакви оферти.

И аз искам да разбера ползвал ли е услугите някой на ТА Албена Холидейз ???

eto mnenie na patuval s tiah, mozhe bi avtora shte se poznae, izchetoh go s goliamo udovolstvie i mu se naslazhdavah kakvi hora ima. ima i balgari koito ne sa zagubili chuvstvo za humor.

Merhaba!
Iyi günler!
Айде и аз да напиша един пътепис от  SURMELI EFES Кушадасъ.
Пътуване:
От 12 до 19 септември 2015 г. Най-голямото ми притеснение беше пътуването тъй като бяхме 2 семейства и 2 малки деца. Напълно неоснователни притеснения. Фирмата туроператор беше Албена Холидейз. Автобуса Сетра широко м/у седалките, удобен, климатик, без монитори. Тръгнахме от София в 11,30 часа, границата минахме за около 1 час, на ферибота на Лапсеки чакахме около 30 мин, минава се за 20-25 мин. Почивки се правят на всеки 3-3,5 часа. Тоалетните са по 1 лира, така, че не е лошо да имате някакви дребни, 5 лири също става, връщат ресто. Пътищата в Турция са само магистрали и широки двулентови пътища. Тук-там имаше ремонти, но за кратко. Единствено преди Айвалък имаше участък около 20-тина мин. Дето беше зле и с много завои, та си припомнихме БГ пътищата. Очарован съм от водачката Силвия, интересни неща говореше по пътя. В 5,35 саата сабахлем пристигнахме в Сюрмели – 18 часа преход. На връщане още по-хубав автобус с монитори на седалките и пак Силвия. Тръгнахме в 16,15 часа от хотела, на ферибота на Гелиболу /нещо подобно беше името/ се качихме веднага дори изчакахме 10-тина минути да се напълни. Границата минахме пак за около час. Нашите ни проверяваха багажа, че предния рейс гепили много цигари. В София пристигнахме в 8,15  часа – 16 часа преход.
Така и не се разбра какво точно искахте да кажете за ТА Албена Холидейз ..един разводнен разказ за пътуването ви ..който не ни интересува . Въпросът бе конкретен - мнение за ТА Албена холидейз .

Еми като прочетеш целия разказ от първа страница ще разбереш....това е частично копирано. Гледам, че ме цитирате за Албена Холидейз, писал съм за нея и в белия списак на тур агенциите. Намерете и прочетете, че ме е налегнал мързел. Само дето обърках посрещащата агенция, не е Тез Тур, но това няма връзка с Албена Холидейз, просто моя грешка. Вкратце, изключително доволен съм от Албена Холидейз от миналата година до Сюрмели. Тази съм в Батихан пак през Албена...човек не ходи втори път в една и съща агенция, ако не е доволен нали? Миналата година заради арогантно отношение от Ориент 99 /пак съм писал тука/ се насочих към Албена Холидейз и определено не съм сбъркал, въпреки, че ми беше лееееко по-скъпо. Предполагам, че ви вълнуват рейсовете....еми не са като космически кораби, но са страшно удобни, широки м/у седалките, на връщане имахме нов рейс с монитори на седалките, пак широки и добри шофьори. На фона на ниските цени които държи Албена и коректното отношение към клиента, а вярвайте ми съм доста досаден клиент, мисля, че няма какво повече да се допълни. Ако някой има питане насреща съм.

БЛАГОДАРЯ!

# 247
За Батихан мнение от лято 2015:Всичко беше на ниво.Единственото, което за мен беше малко неудобство, че местата на плажа т.е шезлонгите се заемаха много бързо.Добре, че дъщеря ми ставаше рано и първо запазваше шезлонги а после закуска и каквото ти душа иска

# 248
Без да ми се смеете  Embarassed няколко пъти пиша, че ще почиваме за първи път в Турция, та и от там ми изникват малко странни въпроси - като всички са със служебни /раздадени от хотела/ хавлии, как става запазването на шезлонги с хавлиите - не са ли на всички еднакви  newsm78  и от там иди обяснявай, че ти си го запазил.

Или може би си носите свои хавлии  newsm78

# 249
  • постоянно
Ще следя . Ние имаме резервация за Greenwood Sherwood Hotel - Goynuk  за краят на Август .

# 250
Здравейте,тази година искаме със семейството да посетим Турция - Аланя.Бих искала да ме посъветвате относно туроператорите- имам оферти от Ориент 99 и Емералд Травел, с автобус.
До сега не съм ползвала тяхните услуги-с кой ще ми препоръчате да пътуваме,ще сме с деца на 6 и 10,сравнително кротки по време на път,но все пак са си деца.На коя агенция автобусите са по-комфортни,отношението на служителите и т.н. В нета изчетох доста противоречиви мнения.

# 251
За Батихан мнение от лято 2015:Всичко беше на ниво.Единственото, което за мен беше малко неудобство, че местата на плажа т.е шезлонгите се заемаха много бързо.Добре, че дъщеря ми ставаше рано и първо запазваше шезлонги а после закуска и каквото ти душа иска

Toва в Батихан стана след като от 3+ стана ..............5 SPA RISORT и т.н.... Плажът беше предостатъчен за капацитета на една сграда, а сега го увеличиха 2 пъти на същата територия плаж ...Е няма как да стане !

В този ред на мисли ми прави впечатление , че се обсъждат тук в темите само 5* и много рядко 4*  newsm78...... Жалко , че е така! Убедена съм , че има много приятни места в Турция с по-нисък бюджет ..., но .........явно хората , които са ходили се чувстват излишни с техните 2 или 3 "звезди"

# 252
Здравейте, колебая се между 2 хотела Jacaranda Imperial и Nashira resort в Сиде. Лично аз предпочитам първия, но заради аква парка загледах и другия. Ще се радвам и на вашето мнение. Ще сме двама възрастни с две деца на 8 и 5 години. Предварително благодаря! Grinning bouquet

# 253
  • София
Без да ми се смеете  Embarassed няколко пъти пиша, че ще почиваме за първи път в Турция, та и от там ми изникват малко странни въпроси - като всички са със служебни /раздадени от хотела/ хавлии, как става запазването на шезлонги с хавлиите - не са ли на всички еднакви  newsm78  и от там иди обяснявай, че ти си го запазил.

Или може би си носите свои хавлии  newsm78

Еднакви са хавлиите но все пак знаеш къде си ги оставила, до борба не се е стигало, за всеки случай сложи и по една купчина пясък и 2-3 кила водорасли в/у хавлията, и кофа морска вода така няма да ти я объркат  Joy Joy Собствени хавлии не вярвам някой да носи, ние поне не носихме. Това да ти е грижата.

# 254
  • Резерват "Северозапад"
собствени хавлии носихме две, не за запазване на шезлонг Mr. Green, защото първият ден докато ни настанят...обикновено след 14 ч. да има с какво да отидем на плаж Heart Eyes.
Хотелските хавлии хората си ги различават по оставено книга, надуваеми играчки, вестник...

Общи условия

Активация на акаунт