На море в Турция - тема 41

• 89 877
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Отново имам въпрос!  Blush
Колко точно е топло в Анталия края на юни? А водата? Гледах най-различни сайтове и не можах да се ориентирам. Била съм само в пика на сезона - края на юли и август. Обичам да ми е много топло, а едновременно с това ми се иска да тръгнем веднага след сватбата, която ще е края на юни.

Нали разбирате, че точна, гарантирана прогноза няма как да се даде. Със сигурност температурите са по-ниски от края на юли.

Но пак ще е горещо.

# 526
  • София, България
Така и предполагах!! Благодаря ви за инфото, ще си гледам значи за края на юни без притеснения!  Crazy

# 527
  • Beyond the Frontiers
Аз съм зиморничава - за това не давам прогнози. За да ми е топло трябва да е над 30 градуса....

# 528
  • постоянно
Отивате в търсачка - гугъл например,  пишете годишна температура на въздуха по месеци в Анталия, Камер, Сиде, Бпдрум и прочие и готово.

# 529
Винаги почиваме между 20-24 юни, или от 4-7 септември /в продължение на 7-8 години, курорти Лара, Белек и Сиде/. Винаги е било горещо - 30 и над 30 градуса, морето - през юни - около 25-27, септември е като чай.

# 530
  • София
Анталия, Лара, хотел Миракъл - 22 юни  Grinning Grinning Grinning

Анталия, Алания, хотел Пемар - 31 май-  Grinning Grinning Grinning

# 531
  • Paradise
Отново имам въпрос!  Blush
Колко точно е топло в Анталия края на юни? А водата? Гледах най-различни сайтове и не можах да се ориентирам. Била съм само в пика на сезона - края на юли и август. Обичам да ми е много топло, а едновременно с това ми се иска да тръгнем веднага след сватбата, която ще е края на юни.

Нали разбирате, че точна, гарантирана прогноза няма как да се даде. Със сигурност температурите са по-ниски от края на юли.

Разбира се, че разбирам, но едно е да е 25 градуса друго е да е 30-35 Simple Smile Просто попитах за информация от хора, които са били края на юни там, ясно ми е, че няма гаранция.  

В края на юни в Анталия вече е много топло, но все още може да се диша. Това е любимият ни период. Тогава денят е най-дълъг, с най-много слънцегреене. Точна температура не мога да дам, но със сигурност е над 30 градуса (за температурата на въздуха говоря). И водата е топла.

# 532
  • Paradise
Отивате в търсачка - гугъл например,  пишете годишна температура на въздуха по месеци в Анталия, Камер, Сиде, Бпдрум и прочие и готово.

е, то в гугъл има всичко, ясно е, но не е това целта на темата, а и заяждания на дребно никому не са нужни.

# 533
тази година няма много хора резервирали за анталия
повечето виждам че резервират за бодрум дидим и кушадасъ
дали в района на анталия е по-опасно
или не етова причината  newsm78
На мен ми препоръчаха (като за първо ходене в Турция) да се ориентирам към Кушадасъ или Бодрум. Избрах Бодрум - по на юг, защото резервирах от 29.05.. Нямах никакви други съображения.  Peace
Макар много да ми се искаше Палм Уингс, ама нищо - догодина, живот и здраве.  Peace

# 534
При Дорис Виста хил Кушадасъ е на стоп сейл  Shocked.....

Няма нищо странно - те са си изчерпали стаите.

В ориент все още има места, но ме учудва ниската цена  newsm78
Лорчееее  Hug, аз очаквах да ме "застреляш" с някаква нечовешка сума. Ами това е доста достъпно, че и със самолет!

# 535
  • постоянно

е, то в гугъл има всичко, ясно е, но не е това целта на темата, а и заяждания на дребно никому не са нужни.

Изобщо не го казах с цел заяждане,  а чисто информативно. Аз ще ходя в Кемер през Август и сама си проверих температурите на въздух и вода .
Представите ни за топло могат да се разминават , за мен топло може да е за теб - студено.
Извинявам се ако някой се  е почувствал обиден.
 Peace

# 536
  • София
Какво ще кажете за новия хотел в Дидим Аурум муун, понеже ни се ходи пак в Дидим, разглеждахме офертите за новия Аквасис, та сега видях друга агенция която предлага Аурум муун, хубава верига ли за Аурум - качество, чистота, обслужване, анимация, какво може да споделите?

# 537
  • Бургас
При Дорис Виста хил Кушадасъ е на стоп сейл  Shocked.....

Няма нищо странно - те са си изчерпали стаите.

В ориент все още има места, но ме учудва ниската цена  newsm78
Лорчееее  Hug, аз очаквах да ме "застреляш" с някаква нечовешка сума. Ами това е доста достъпно, че и със самолет!
Ама имай предвид, че това са "зимни" цени. През летния сезон ще са двойни, че и тройни.

# 538
Джулка, аз очаквах зимна цена от порядъка на 3-4000, така, че за този хотел ако летните цени са 3000 за 3 човека е нормално. Гледах снимките на Лора. Просто е уникално.

# 539
  • Бургас
Джулка, аз очаквах зимна цена от порядъка на 3-4000, така, че за този хотел ако летните цени са 3000 за 3 човека е нормално. Гледах снимките на Лора. Просто е уникално.
Пожелавам ти скоро лично да се убедиш в уникалността на хотела и региона  Wink  Hug

Общи условия

Активация на акаунт