♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 28

• 60 646
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Добро утро !

Тинче ,  Hug Heart Eyes тешеккюр едерим  bouquet  

Аз си мисля, че в следващия епизод няма да видим целувка. Ще работят заедно,ще се гледат както на тези кадри само и така ..... на този етап е рано за сдобряване .... Дефне успя да отбележи няколко гола, но мача още не е свършил ...

Аз не съм сигурна, че искам да видя това сдобряване!  smile3503Интересна ми е тази игра на котка и мишка. Много са забавни с гримасите, особено Баръш...

# 61
  • Враца
Скрит текст:
Добро утро !
Аз си мисля, че в следващия епизод няма да видим целувка. Ще работят заедно,ще се гледат както на тези кадри само и така ..... на този етап е рано за сдобряване .... Дефне успя да отбележи няколко гола, но мача още не е свършил ...
Аз не съм сигурна, че искам да видя това сдобряване!  smile3503Интересна ми е тази игра на котка и мишка. Много са забавни с гримасите, особено Баръш...
newsm10
Така "тръпката" е по-голяма  Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 10:43 от mama_an_ji

# 62
Добро утро !

Аз не съм сигурна, че искам да видя това сдобряване!  smile3503Интересна ми е тази игра на котка и мишка. Много са забавни с гримасите, особено Баръш...
+ 1
 И на мен.
Писах,че на този етап е рано за сдобряване ,защото Йомер заради това ,че  няма доверие на  Дефне  се раздели с нея . И докато не ни покажат ,че той вече и има доверие няма да се сдобрят. Така мисля аз .  Peace  

А освен това и

Скрит текст:

newsm10Така "тръпката" е по-голяма  Laughing Laughing
+ 1  
mama_an_ji  Hug Heart Eyes страхотен клип с Йомер  бей  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 14:20 от лава

# 63
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Честно и аз не искам да ги събират,че ми харесва играта им.Някак единият като вкарва и другият след това го прави.
Но ако не в този епизод би трябва 30 епизод да ги съберат.

# 64
Айшегюл приема ли годежа с Мурат , ох много хубав филм , много Simple Smile

# 65
Айшегюл приема ли годежа с Мурат , ох много хубав филм , много Simple Smile

За нейно щастие и наше нещастие /защото си умирам да видя физиономията на Джан бей, ако тя каже да/, явно няма да приеме...  ooooh! ooooh!

Сега гледам 26 еп. на Любовта и се замислих- в кутиите, които Дефне връчи на Йомер, дали бяха и ключовете за дома му вътре...  newsm78 newsm78 Нали уж му върна всичко негово, останало у нея.. предполагам калемите, роклята, ама гривната си я беше запазила... че и нейната си поиска...  ooooh! а ключовете..  Thinking Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 15:03 от tempestad

# 66
Здравейте момичета !
Макар, че стоя на балкона, чета ви с голямо удоволствие и много се радвам на коментариите ви, новините за сериалите и актьорите,а така също на клипчетата и колажите.
Много ми липсва онлайн превод при Статуса, може ли някой да пусне линк на руски ?
Превод на руски на 24 епизод на Статуса.

# 67
Здравейте момичета !
Макар, че стоя на балкона, чета ви с голямо удоволствие и много се радвам на коментариите ви, новините за сериалите и актьорите,а така също на клипчетата и колажите.
Много ми липсва онлайн превод при Статуса, може ли някой да пусне линк на руски ?
Превод на руски на 24 епизод на Статуса.

Заповядай  Hug Hug
http://vk.com/iliskidurumukarisik?z=video-95375723_171744804%2Facc61fa2edc4d7e54e

И във vbox го има - http://vbox7.com/play:7894a2d2ce

# 68
Честита ни Буракова сряда!  Hug

Изгледах най-накрая еп.11  Whistling

Кемал толкова бързо се доближава до истината за "тяхната нощ"  Crazy  Браво на него!
Емир ухажва Зейнеп, за да нарани Кемал, но дали няма да предпочете тя да е новата му любовница вместо Бану?  Rolling Eyes  Зиза е глупава, но той може и да залитне по нея. В никакъв случай не говоря за влюбване.  Peace  Емир е обсебен от Нихан. Дори си мисля, че до смъртта си ще я обича по неговия си начин  Crazy
Галип откри флашките и ще стане интересно за напред и за нас, и за Емир  Mr. Green

Довечера едва ли ще мога да гледам "Черна обич"  ooooh! ooooh! ooooh!  но пък скоро дано наваксам  Whistling

Тойгар Ъшъклъ  Heart Eyes

# 69
Опитах се да се редактирам, че не бях постнала линка на превода на Статуса, но не знам как
да побликувам редактирания текст и затова отново.

http://vk.com/iliskidurumukarisik

# 70
# 71
НеЖи  Hug Heart Eyes

Скрит текст:

# 72
знаете ли какво се замислих, ей така изведнъж, кога ще коментираме така български филм, защо наще не направят нещо свясно !  newsm78

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 15:55 от sladka^kato^shokoladka

# 73
Темпиии  Hug Heart Eyes  Шекерим  Hug  Ах, какъв хубав подарък си ми направила  Heart Eyes Чок тешекюр!  bouquet

Аз пък ще се явя като лошия вестоносец  newsm43

Тоз урунгел и Елчин показват "щастието и любовта си"   ooooh!

И хоп Гупселинда поства снимка, а кой я хареса? Мерт Ардуч  Twisted Evil

Дали това не се дължи на селфито от вчера?  Mr. Green

# 74
Здравейте!

http://www.sabah.com.tr/galeri/magazin/fahriye-evcen-ve-burak-oz … hayali-suya-dustu

Не знам за какво иде реч, но тук има мноого Бурак, но уви не е сам, а с любимата Фахрие....
Не гледам Кара севда, но този другия от снимките на темпи, е като клонинг на мой колега, който в живота си е абсолютна тутурутка ooooh!

Гледайки Статуса с руски суб, все повече ме е вд на Джан, такъв е паток и с този подпис си вкара автогол...бях леко започнала да си променям мнението за него, но се връща в изходно положение. Не ми харесва и мълчанието на Мурат, но като се замисля е много повече мъж от онова дървено скеле...

Общи условия

Активация на акаунт