♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 28

• 60 657
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Лаве  Heart Eyes страхотен фраг, благодаря!  bouquet Но, защо ли си мисля / също като Сардето май беше  newsm78 / че тъкмо пак всичко ще се оправи между влюбените и Нера  ще направи някоя простотия  и ще се разбере за играта newsm78 Дано не позная!   Praynig
Славенка, много ми хареса разказа ти по картинки  Peace  Joy Joy Joy Joy Joy

# 31
  • Враца
Нежност,  bouquet bouquet благодаря за новата темичка  Hug

Лаве bouquet

Много хубав и този фраг  Heart Eyes А защо Дефне отиде в дома на Йомер?  Rolling Eyes  И пак ще играят голф  Whistling И ще рисуват  Flutter Ох, да се взимат Дефне и Йомер  Crazy

Ох, много хубав фрагман  Heart Eyes Heart Eyes  По-хубав от първия  Heart Eyes Heart Eyes Ама кой знае как е подреден - само да ни забаламосат  ooooh!
Обаче Нериманката -  #Cussing out  Наистина май ще си отмъсти за Суде  #2gunfire Дано не е скоро обаче  Praynig
А на Баръшко ушенцето му е "поруменяло"  Wink Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 23:41 от mama_an_ji

# 32
  • София
Лаве, Hug само добавка - накрая Нериман пита: "Целунахте ли сееееее?" Grinning Grinning Grinning (то всички това питаме) hahaha hahaha

Запис и от мен - вече на британска земя. Confused Hug Hug

# 33
Лаве, сега видях превода ти Peace  Много ти благодаря, мила моя!  bouquet

Тинче  bouquet

Явно Мама Ан Жи  ще се окаже права  ooooh!  Нера се зарадва, че Йомер и Дефне са били заедно, та и за това се вълнува толкова  Mr. Green  но като разбере, че ПатронЯ лесно не се пречупва, като нищо тя ще му разкрие истината за договора с Лилавка  ooooh!

Нергис и дъщеря й

Още снимки от сета:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 23:49 от неЖност

# 34
Славенчеееее обичам те, джанъм беним, татлъм  Heart Eyes Hug Heart Eyes Умрях от смях докато го четох разказа ти  Joy Joy Joy
Трейлърите са трепачи, дано и епизодите са такива  Praynig Crazy

# 35
Фрагманае много готин  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 36
  • Враца
Аз си мисля, че трябва да ни възнаградят за "търпението", което ще ни наложат цели 2 седмици  Praynig Heart Eyes  8-ми е толкова далече ooooh! Дали няма да ни зарадват и с 3-ти фрагман дотогава Thinking Grinning
И Нериман не е ли в кабинета на Йомер и тези неща ги говори на него?  Rolling Eyes

И един Бурак/Кемал

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 00:50 от mama_an_ji

# 37
  • Пловдив
Добрютроу  Hug
Фрага на Ашка верно чок съджак, чок романтик, чок каръшък, кой знае как ще ни тръшнат пак някоя врата под носа  Crossing Arms Ама две седмици ще чакаме, кво да праЙм  Mr. Green
ПатронЯ пък откога се обяснява на енге си..да не е почнал да пие през деня  Whistling

# 38
  • Разград
Най-стилните мъже на 2015

https://www.youtube.com/watch?v=RjVXiI0GULE

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 11:04 от vania_e

# 39
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 Добър ви ден къзлар  Hug Hug Hug
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Славенче бременноста на Елифата ще влезе в историята на турските дизита  Mr. Green страхотна история си ни показала  Crazy както винаги  Hug
Честито наКиво и Баръшко за първите места  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
амане може Бурак да е на 10-то  място  Naughty нища не разбират комшиите от хубави и стилни мъже и това е  Crossing Arms
Вайййй бе фрагманите на Ашка и на Статуса са трепач  Crazy
Лаве  bouquet саол джанъм беним за превода  Heart Eyes
Йомер бей се обяснява в любов  Heart Eyes
Как ще чакам две седмици  Sad ужас  Crossing Arms......мирише ми нацелувка в следващата серия  Crazy
само маман Нера  ooooh! вече ми идва вповече с нейното "остроумие"
Ванче това новогодишно джудже си го взимам  Heart Eyes Blush ..... заедно новогодишната наздравица да чукнем  Mr. Green

Бурак  Crazy Crazy Crazy поглед един път  Heart Eyes

# 40
Добро утро  Mr. Green Mr. Green

# 41
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Темпи   Hug
Исо наддава глас и строява леляАйш и чичо Джан  Mr. Green

# 42
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Най-стилните мъже на 2015

https://www.youtube.com/watch?v=RjVXiI0GULE

Хайде и една снежанка

А за обясненията в любов във фрагмана - мисля, че ни хващат за канарчета  ooooh!  
Йомер казва, че са се влюбили, ама Дефне не е много доволна  Rolling Eyes Rolling Eyes - гледа странно  Thinking
Може би разказва на Дефне как се е влюбил в Из  ooooh!
И накрая когато Йо се навежда "уж" за целувка - на забавен кадър изглежда много странно - все едно се навежда покрай нея или са напаснати два различни кадъра  ooooh! ooooh! (откачих с този сериал  ooooh! hahaha)
Не искам да съм черногледа, ама май се опитват нещо да ни замотаят  Rolling Eyes Wink Laughing

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 13:28 от mama_an_ji

# 43

Един прозяващ се Исо и от мен, за в момента той е най неустоимия мъж .....

И джуджанките много хубави, особено онова с брадата...

Иначе, здрасти!

http://www.haberler.com/koris-ve-neriman-ikilisi-reklami-kapti-8011557-haberi/

Кориш и Нера в действие, има и видео към статията

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 13:56 от Slawena

# 44

Общи условия

Активация на акаунт