Искам да кажа ... (67)

• 52 163
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Гледах новините, какво е това, което може да накара баща да убие петгодишното си момиченце?!
Ох, Жаки! Sad

Имам клиент, който се чудя как да изгоня. Според мен не е добре психически, но все пак е наложително да го изгоня.  Tired Не мога да го изтрая.

# 421
И ние коментирахме случая. Не разрешават ли лично оръжие след психо тест. Как ще убиеш детето си, недоумявам? И, ША, дърти риби няма. Има малки и големи. За чизмите, за които пита, са на ГЕСС, правилно ли го написах, в техния магазин, в МОЛ Б- я, със златна метална пластина на тока, отзад- 445 лв.

# 422
  • Euskal Herria
Оръжието било незаконно. Не знам, втори случай в квартала е това. Млади хора, животът е пред тях, а вместо това... 

# 423
  • Варна
Аман от драми, честно казано!

Всякакви-и тежки, и за обувки.
Ако има специална тема по случаите-пишете там.

Бих искала да попитам Жаки-наистина ли все лоши работи се случват около теб?

# 424
  • Пловдив
Бих искала да попитам Жаки-наистина ли все лоши работи се случват около теб?
Аз я питах същото преди около две седмици.

# 425
Не спряхте да я тормозите Жаклин, ей... Жената си пише за всичко, което я вълнува, както и други потребителки. Защо непрекъснато ви вади очите? Прескачайте й постовете, но оставете хората да пишат в тази тема каквото си решат! Има такива, които я харесват и четат с удоволствие!!

Анонимна съм, чета ви редовно, но не пиша.

# 426
  • Варна
Забрана за писане няма, та анонимна-какво?
АЗ обичам Жаклин, но вече си правя някои изводи.

Интерсува ли ви, че леля умря от рак, на бял дроб.

# 427
  • Пловдив
Не спряхте да я тормозите Жаклин, ей... Жената си пише за всичко, което я вълнува, както и други потребителки. Защо непрекъснато ви вади очите? Прескачайте й постовете, но оставете хората да пишат в тази тема каквото си решат! Има такива, които я харесват и четат с удоволствие!!

Анонимна съм, чета ви редовно, но не пиша.
Пиши де, какво се криеш като жалка анонимна мишка. За мен поне е ясно коя съм, съвсем публична съм.

# 428
Добре де, вече и новините ли не може да обсъждаме? Много странна цензура се налага, а уж всеки може да си каже каквото си иска.
Стейси, съболезнования за загубата ти! Не си решила, не си го споделила, всеки сам избира за какво да пише, не виждам защо трябва да се пляскаме през ръцете през 3 поста...

# 429
  • Варна
Добре де, вече и новините ли не може да обсъждаме? Много странна цензура се налага, а уж всеки може да си каже каквото си иска.
Стейси, съболезнования за загубата ти! Не си решила, не си го споделила, всеки сам избира за какво да пише, не виждам защо трябва да се пляскаме през ръцете през 3 поста...
Нямам нужда от съболезнования. Дано ме разбра.

# 430
Много добре те разбрах. Не си решила, не си споделила. Всеки сам избира за какво да пише, темата е искам да кажа...

# 431
  • Пловдив
Може да се обсъжда, пък аз си обсъждам какво се пише, нали така? Това искам аз да кажа и си го казвам.

# 432
  • Варна
Много добре те разбрах. Не си решила, не си споделила. Всеки сам избира за какво да пише, темата е искам да кажа...
Добре!
Да започвам ли с бедставщите ми, налични. Кой без крак, кой едва жив! Мога.
Да сте живи и здрави да търпите постоянни бедствия.
Забележката ми беше, че се поства само с цел съжаление, бедствие. едва ли това е денят на съфорумката! Да го кажа в прав текст-не е това важното.

# 433
Янтра не репликирах теб. Ти не каза "Ако има специална тема по случаите-пишете там. " Пишем си тук някакви неща, всеки каквото го вълнува. Коментираме си. Избираш си кое да четеш и коментираш и кое не те вълнува и прескачаш...

Стейси, много си ми симпатична и честно казано не разбирам защо роптаеш. Живота не е само розови очила и еднорози, всеки си говори за каквото му се говори. Имаш свободата да четеш избирателно и да не позволяваш на чуждите драми да ти влияят, щом не искаш...

# 434
  • Варна

Стейси, много си ми симпатична и честно казано не разбирам защо роптаеш. Живота не е само розови очила и еднорози, всеки си говори за каквото му се говори. Имаш свободата да четеш избирателно и да не позволяваш на чуждите драми да ти влияят, щом не искаш...
Абсолютно за последно пиша по темата. Дразни ме факта, че всичко е наред при потребителката, , пак да кажа, че я обичам засега,но пишем драми. Не знам защо е това. Най-вероятно защото ще последват страници, обясняващи се в любов. Дано разбера!

Общи условия

Активация на акаунт