Искам да кажа ... (67)

• 52 167
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Айде честит ви първи сняг, ако има варненци в темата - Честит първи и вероятно последен сняг за зимата!  Laughing
Честита да ни е Варненската зима! От 6:30ч. сутринта до почти 8ч.
мъжа ми рина на улицата,като замаян. Едва се дотътрихме до
главния път, където беше поразчистено. Не е страшно както 
драматизират по медиите. Кара се. Щом от село се придвижихме
до града в разумни часове. Доставихме децата по градини и
училища с малко закъснение, ама това да е. Факт, че има доста
хора дето не си сменят овреме гумите. Не ми се работи нещо...  Crazy

# 406
  • някъде ... тук ...
За много години! Да сме здрави и щастливи, а годината да е по-добра от 2015та!

Не съм чела и писала от миналата година Simple Smile
Пообиколихме България, видяхме се с роднини и приятели, весело беше.
Понаучих още от ските и вече не съм отчайващо начинаеща страхливка  bowuu
И слънчево беше, и мъгливо, и студено, особено в новогодишната нощ.
От днес - пак на работа. Едното дете е пътувало нормално вчера и каза, че там има малко повече сняг от в София. Другото сутринта си тръгна с автобуса. Вътре е топло и си спазва разписанието, преценихме, че е по-добре от колкото да го караме с колата.

# 407
Права бях, че с Тонка сме учили по едно и също време. Аз също не съм учила в събота никога. Но със сигурност учехме в неделя, почивахме в петък и събота. Беше за кратко, един срок някъде, била съм 6 или 7 клас. Но може да е било някаква приумица на нашата община.

Аз бих ринала сняг, ако имах лопата. Снегоринът е затрупал входа към блока и сега няма къде да паркирам. На гости сме, но аз съм сама в апартамента, не познавам никой да поискам лопата. След 30 минути маневри си намерих едно място пред съседния блок, но подозирам, че ММ ще го отнесе като се прибере, защото ме заряза сама. Тук снегът е около 20 см.

# 408
Не знам как е в другите градове, в Плевен е трагично.
Сняг не е разчистван изобщо, а не вали от днес сутринта. ГТ се движи с безумни закъснения, а колата си няма как да изкарам. За да я разчистя, трябва да хвърля всичко в-у съседните коли, както и те да направят същото...и гледам всеки от моята страна на паркинга, си е оставил колата.

За пенсионерите, не ми се говори...с бастуни, с патерици...обаче в поледицата и по тролеите.

# 409
Аз съм учила в събота. Завърших училище 1990. А като студентка нашия поток имаше лекции в събота и неделя, почивахме в понеделник и вторник.
При нас е кучи студ, но малката искаше да се пързаля и я изведох пред блока, аз почистих едни стълби, да се постопля. Сутринта заведох детето с ГТ на училище, домързя ме да си разровя колата. Много е гадно като за седмица температурите станаха от 20 на -15 градуса.

# 410
Днес благославях мъжът ми, че надделя над мен и все пак купи джип. Родихме се, върви като танк, по сняг, по стръмни улици, каквато е нашата с не знам си колко градуса наклон. Едва ли ще сменим пак с лека кола. Аз не бях права и трябва да си призная:) И при нас нищо не е почистено, по главната улица се е размекнало от колите, но задните са кошмар и сега пак вали.
Скучно ми е, свикнах всяка вечер да сме с хора и навън и сега не знам какво да правя.
Чакам майка ми да дойде тази седмица, да си вземем довиждане, та ще се разнообразя с нея.
Запасиха се с малко лекарства за почивката, ми баси цените! 150 лева оставих за няма нищо, а колко много хора имаше, голяма печатница е това. Нурофен стоп Колд взех 14-15 лева?! И по един антибиотик , да имаме за всеки случай.
Правих фалшивото шкембе с гъбите, печурки и манатарки сложих, мисля че много ми се получи:)

# 411
Права бях, че с Тонка сме учили по едно и също време. Аз също не съм учила в събота никога. Но със сигурност учехме в неделя, почивахме в петък и събота. Беше за кратко, един срок някъде, била съм 6 или 7 клас. Но може да е било някаква приумица на нашата община.

Съвсем смътно си спомням, че имаше един странен период като:Вторник е понеделник и т.н.
В цяла България седмицата беше разместена и започваше от различни дни, като в различни дни се почиваше.Беше свързано с някакви икономии на електричество.

Но е абсурд да е било по времето на Тонка и Дейзи, аз съм...по-зряла, да го кажа Simple Smile

Най-вероятно са се повтаряли тези опити през времето.

# 412
Мъжът ми като студент е учил в събота, а е почивал в четвъртък. За моите родители събота е била нормален учебен ден до завършване на средното.

# 413
  • Euskal Herria
На детска градина и на училище сме ходили в събота, но не и в неделя. И нямам спомен да сме учили в неделя, а да сме почивали през други дни. А аз не съм хич малка.

Нещо за разведряване на снежния ден:

# 414
Някой се опита да ми хакне пощата и фейсбука преди малко  newsm78  Затегнах си защитите и в пристъп на параноя изтрих всички снимки, освен на котката  Laughing Та да внимавате де, странни неща се случват.

Тук е много студено и решихме днес да не се ходи в офиса, докато парното не стопли. Дано утре да е добре.

А, Янче, снегоринът точно така беше направил на нашата улица  Laughing Добре, че нямаме кола...

# 415
Алечка, как разбра.
Аз преди няколко години така почистих чужда кола, бях забравила, че мястото където обикновено паркирам беше заето вечерта.

# 416
Силвия, ами получих код за оторизация за смяна на паролата на телефона. Влязох си в пощата, погледнах историята и имаше опити да се влезе с тайния въпрос. Смених всички пароли и въпроси и някой други настройки на фейсбука бутнах. Изтеглих цялата информация, която съм качвала и после изтрих всички снимки. Не знам кой видя зор точно с моя профил да се занимава...

# 417
Преди малко научих, че със застреляната жена от днешния случай в Пловдив е съученичка. Макар че не съм я виждала от абитуриентския бал, ми стана неприятно.

# 418
  • Варна
У дома сме всички. Топло е.
Не ми минават нервите, причинени заради непочистените улици и булеварди сутринта. Портних щял да глобява разните снегопочистващи фирми.  Twisted Evil  Дано се е притеснил от нашия напор и вземе мерки.
Изпитах радост, че девойката се е прибрала след първа смяна.
С нашата кола се добрахме до работа. Върнахме се даже.  Laughing

Хайде стига вече с удобния рефрен "изненада ни снега". Цяла нощ какво правиха снегорините! Че и сутринта-то валеше толкова слабо, че не се брои.

# 419
Гледах новините, какво е това, което може да накара баща да убие петгодишното си момиченце?!

Общи условия

Активация на акаунт