Искам да кажа ... (67)

• 52 904
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Ей, съсипах го моя на табла, пя Марсилезата хем два пъти:) Има ли тук почитатели на играта, ние много обичаме:)
Кристин, не се обиждам. Непознати сме, трудно е да имаме обективна преценка една за друга. Нещо те е подразнило в мен, казала си го. Карай да върви, няма да си разваляме настроението я:)
Аз съм такъв характер, по ги преживявам нещата, даже такива, които не ме касаят лично, редовно рева на новините, като видя нещо тъжно, за съвсем непознати. Може би е добре да съм по- корава и по отгоре да минавам, може с годините да се променя. Обещавам да си запазвам негативните емоции за мен, ще мрънкам само за по злободневни неща:)

Лале Hug

# 556
Обожавам да играя табла, но за съжаление рядко ми се случва да го правя. Обичам да играя с хора, които я могат тази игра, а мъжа ми не е сред тях. Играе, ама не ми е интересно.

# 557
Много съм добра на табла. И на генерал, и на ямб. Едно време като дойдеше сесия най-много играехме.
Аз картичка не получих, моите са пристигнали всичките.

# 558
Освен на лято турнирче да спретнем, а:) Вани, ти си ми по път поне:) Мъжът ми яко се нервира, като пада от аматьор, дето самият е учил да играе:) Сега уча тапата, само дюлбарата не я вдявам и не ми е интересна. Преди да се роди Жаки, по цял ден мятахме заровете на плажа, сега тя иска да участва и е по- сложно:)

# 559
Не мога да повярвам,че има и други ,които обичат да играят табла Simple Smile Около мен вече няма никой с когото да играя. Половинката игра точно веднъж с мен и то беше още в началото като ме зарибяваше,после се оказа ,че изобщо не обича. Crossing Arms Преди години пак поради липса на желаещи играех в интернет,сега ми припомнихте да потърся във фейсбук дали няма да си поразцъкам малко.Simple Smile

# 560
Включвам се в турнира по табла Peace Баща ми ме научи като бях в 1 клас  Crazy И трите ги владея до съвършенство  bowuu С мъжа ми не играя щото е слаб и няма тръпка Crazy

# 561
Ехееее, много табладжийки се събрахме:) На мен онлайн не ми е интересно, не видя ли физиономията на играча ми се губи удоволствието. Аз заради мъжа ми се научих още на младите години, в началото му бях ниска топка, ама сега силно задобрях и редовно го бия:) Даже в колата си носим табла, ако изскочи мераклия за игра:)

# 562
  • В Космоса
Ето как започна 1-ви януари при нас:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 10:55 от Акаша

# 563
Сега се замислих лятото на морето какво ми е липсвало  Simple Smile Аз си четях книга, баща ми плуваше, майка даваше съвети наляво и надясно, детето си играеше .... Това лято, да са ми живи и здрави, пак ще сме с тях и този пропуск няма да го допусна.  

# 564
O, ние като ходим на плаж носим табла. На вилата също имам една.
Дайте да се събираме лятото и да цъкаме табла на плажа. Жаки това лято не се видяхме, ама другото, ако минавате от тук, непременно да се обадиш.

Аз таблата я научих от майка и татко. Редовно играеха двамата в къщи.
Играя ги и четерите по принцип, но предпочитам само табла и тапа. Другите са калитарски, както се казва.

# 565
Е, как нали трябва да видя Виктор и Алина. Ако искаш да оставим бащите с децата, а ние да направим един плаж с табличка:))
Акаша, малката е много красива!

# 566
Е, как нали трябва да видя Виктор и Алина. Ако искаш да оставим бащите с децата, а ние да направим един плаж с табличка:))
Акаша, малката е много красива!

И с биричка.

# 567
И табла играя, ама най-обичам белот.
Има ли желаещи за едно каре на плажа  Laughing

# 568
Пък белотът ми е любимата игра. Много обичам да играя, но сериозно. Покрай нас има лигльовци и като седнем да играем много се изнервям. Като се играе белот, се играе както трябва.

# 569
  • Телиш/Плевен
Акаша, страхотно начало на годината! Hug Малката Акаша е разкошна, както винаги! Heart Eyes

Аз май нищо не мога да играя. Blush Ни табла, ни шах, ни карти...

Общи условия

Активация на акаунт