Искам да кажа ... (67)

• 52 100
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
      Мислех, че ще празнувам у дома Нова година, но получих покана и сега трябва да сменям концепцията за новогодишно облекло.Имам хубава бяла блуза,по-скоро- риза и строг черен панталон.

Въпросът ми е какво да сложа върху блузата, в случай на не особено отоплено помещение. Не е заведение, но мястото предполага поне небрежно-елегантно облекло, ако не съвсем официално.Какво мога да намеря в посл.момент?Моля,за съвети, скоро не съм ходила по магазини за дрехи, а искам да намеря нещо за малко време?

# 61
  • София
Пожелавам си следващата година да ми е много по-успешна от тази и да имам с какво да се похваля  Grinning.

# 62
Тарталета, дано това е вашето истинско място.
Ванини,  според мен е рано за захранване,добре е да отложиш захранването с месец. Не че синът ми не го захраних на два месеца и половина по съвет на педиатъра преди 19 години.
Скучна и сива година. Ежедневието ме смачква вече. Като че ли тази година рязко остарях.
Захванахме се с нещо, което е малко над възможностите ни. Март, април се надявам вече да заработи и да си поемем въздух.  Заради това не можахме да отидем да посрещнем новата година в Лапландия. Догодина мисля да го осъществим.

# 63
най успешната от към финикийски знаци , макар че можеше и доста по добре да е и най неуспешната от към социален живот въпреки многото свободно време

# 64
Преди 4 години, когато захранвах дъщеря ми, основната маса беше за захранване на 6 месеца. Две години след това, когато захранвах малкия, бях доста изненадана да видя, че позициите са доста смекчени. Имаше лек наклон към намаляване на възрастта, защото късното захранване (особено с глутен) е също толкова вредно, колкото ранното.
Важното е човек да си избере линия и да я следва, а не да се лута между педиатъра и бг мама.

Лято, и при нас се получи същото. Каката не беше боледувала почти до 3 години, а малкият го почнахме с антибиотиците от втория месец. Сега влачи някаква кашлица, която май ще се окаже алергична и цял живот ще ми тежи, че може би ние го алергизирахме с всичките тези лекарства, въпреки че имаме сериозна фамилна обремененост и може да е наследствено.

# 65
Искам да кажа, че гледах "Междузвездни войни".

# 66
  • София
Светкавица - много широк шал, с който да се загърнеш, ако е студено? Хем ще можеш да вкараш малко цвят Simple Smile

# 67
  • София
Светкавичке, а някакво сакенце?
Иначе червеното вино винаги би свършило добра работа.  Wink

# 68
Най-накрая заваля сняг  newsm44 Искам да трупа, да трупа Simple Smile

# 69
  • Варна
Искам да кажа, че гледах "Междузвездни войни".
Хареса ли ти?

Ванини, според мен избързваш със захранването.
Големият преди 21 и кусур години ме застави докторицата
да го захранвам с морковен и ябълков сок от 4 месец,
това по тогавашната мода. За малко да го отбия зорлем.
Последните две след 6 м. взех да се ослушвам за захранване.
Тогава пък модата беше, пащърнак и сладък картоф за
първа храна. Истината е, по-средата и според детето. Много
ми е помагал блогът на Хедра https://xedra.wordpress.com/2009/07/25/food-intro/

GeNa  ти ли направи тур до Зара, че утре и се каня.
Има ли наистина намаления или са боклучки?

# 70
  • Sofia
GeNa  ти ли направи тур до Зара, че утре и се каня.
Има ли наистина намаления или са боклучки?
evil, само се канех.
Уж утре да намина и аз. По спомен от миналата година, около средата на януари си бяха хубавите намаления-на ботуши и палта/якета,но пък най-малките номера са почти винаги свършили  Thinking

# 71
И тук заваля  Sunglasses

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 21:19 от Linofrina

# 72

А при нас натрупа! Първи сняг за тази година. Около 35 см....мъжът ми го разчиства.

# 73
  • София
Намаленията в Зара по спомени май започват след Коледа. Най-добри попадения имам в началото на януари.

# 74
  • София
А тук нищо не вали. Дано да е все така в следващите 3 месеца.
Потвърждавам, януари има много добри намаления в Зара. Хубаво е че се подсещаме тук, че нещо изтрещявам напоследък Crazy
Много ме ядосва моят мъж, подхвърля ми един идеи за пътешествия, а после като събера оферти, проуча хотели, набележа места и заведения, които да не пропуснем и организирам всичко, започва да се куми  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт