Искам да кажа ... (67)

• 52 134
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Много ме ядосва моят мъж, подхвърля ми един идеи за пътешествия, а после като събера оферти, проуча хотели, набележа места и заведения, които да не пропуснем и организирам всичко, започва да се куми  Twisted Evil
Така е като не си му намерила цаката на твоя мъж.  Grinning Аз избирам и организирам, плащам, и накрая информирам мъжа ми кога и къде ще ходим.
Едно лято не знаеше къде отиваме на море, докато не се качихме в колата. Не защото не съм му казала, просто човекът не се вживява излишно да помни. После аз излязох виновна, че не знам адреса на хотела, че да го вкара в навигацията.  Crossing Arms

В тази връзка - избрах и ранното ни море (първата седмица на май, но ще е по-скоро екскурзия, понеже няма да е за плажуване).

# 76
  • тук-там
Записвам се и аз с едно море в средата на май, ММ още не знае...Студено му е и е болен, НГ още не е минала, изобщо рано му е за такива мисли. Joy
Ще го известя по Великден.

# 77
Ванини, аз захраних на 6 месеца с тиква, картофът никак не се прие добре. Мънички са още, не се притеснявай, ако не приемат радушно храната Peace Светкавица, и аз съм за голям шал или мека жилетка, в по-ярък цвят.

# 78
  • София
Ще го известя по Великден.
От моята партия си.  Mr. Green
Вземи го извести сега, че белким се стопли от мисълта за морето.

# 79
evil,
Май трябва да изгледам и предишните части. Странна работа.

До сега гледах друг филм - "Безсмъртен".  newsm78
Днес ми върви на странности.

# 80
  • тук-там

От моята партия си.  Mr. Green
Вземи го извести сега, че белким се стопли от мисълта за морето.

Него морето не го влече... Дай му камъни....история...ходене.  Аз съм по пясъците и водата.  Peace
2-3 дни предварително му стигат. Да си набави необходимите хапчета!

# 81
И аз току що гледах оферти за пролетната ваканция, за Белек. От 2.04 до 10. 04 е ваканцията, или? Дали няма да е студено за море?

# 82
  • тук-там
В цяла Анталия април не става  - средата - краят на май да , но пак водата е студена, даже и по басейните - не на всякъде ги подгряват.  Ако ще се "глезите" тип Ол и вътрешен басейн - да, за море -не. Peace

# 83
Друга ваканция няма ли след пролетната?

# 84
  • Ямбол
След пролетта идва лятото обикновено.

# 85
  • тук-там
Друга ваканция няма ли след пролетната?

Защо ти е ваканция? Тогава и цените са най-високи. Пускаш им болничен или семейни причини.
Моите винаги са отсъствали по една седмица февруари, май и октомври. Не са повтаряли досега. newsm78

# 86
  • Ямбол
Само че в четвърти клас през май имат НВО. А като мине май, идва ваканцията.

# 87
  • София
За мен море е равно само на един месец - август, по възможност началото.
Иначе ранните морета са ни само ако има вътрешен басейн или ако мястото е благодатно откъм правене на екскурзии.

# 88
  • тук-там
Само че в четвърти клас през май имат НВО. А като мине май, идва ваканцията.

Е, не му знам проблемите и класовете на децата. Пропускали сме и класни.  Много. Все ще намери пролука - стига да има желание.
Април е чудесен за Дубай. Въпреки, че след средата е малко жега, но не непоносима.  Peace

# 89
В края на четвърти клас е недопустимо да се изтърва материал. Ще мисля за октомври.

Общи условия

Активация на акаунт