Искам да кажа ... (67)

• 52 289
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Даунче, ЧНГ!!! Да е благодатна и да сте живи и здрави със сина ти Simple Smile
Аз отсервирах даже, разчистих масата за баницата с късметите и шампанското. Опънали сме се и никой не иска да ми пристане на акъла да ходим на центъра... Май ще го гледаме по тв-то концерта. Весело посрещане на всички Simple Smile

# 196
  • Mediterraneo
Аз продължавам на вино. Малката си легна, мъжът ми чете книга в леглото, а голямата ми прави компания пред тв. Масата е прибрана, късметите си ги разпределихме, остана само да се довърша с едно парче баклава. Че при нас има още цели два часа чакане.

# 197
  • София
При нас всичко хърка от 2 чАса насам! Много ни бива за празници, много.  Whistling

# 198
  • Mediterraneo
Преди години бяхме с децата сами, ММ беше на работа. Вечеряхме и в 21 се трупясахме. Дори в полунощ не се събудихме, понеже живеехме на село, а там не гърмят като обезумели  Grinning Много яко си изкарахме, тази година също не лъже  Heart Eyes

# 199
Бебето и баща чу спят. Ина гледа филм на таблета, аз цъкам на телефона и гледам бтв от кревата. Хапнах един чийзкейк преди малко и яко ми се доспа.  Не знам дали ще дочакам 12.00.

# 200
Аз дочаках новата година.

Честита нова година, виртуални приятелки и приятели. Бъдете здрави и щастливи, вие и семействата Ви!

# 201
За много години!

# 202
  • Euskal Herria
За много години! Здраве и повече "искам да кажа" постове за хубави новини да има в темата!

# 203
Каква вкусна баница съм направила! Бих изяла още едно парче, но после ще трябва да се оплаквам...

# 204
Кой се чудеше какво да облече върху риза? Сега на мода са косматите елеци, може да метнеш един такъв отгоре си  Laughing

Аз,аз и точно така направих!Много практично и красиво, а детето каза, че приличам на циганка!

Честита,здрава и мирна 2016г!

# 205
  • София
честита новата 2016 година на всички.
Да донесе много здраве,късмет и спокойствоие.Лошото да е по-малко. Grinning

# 206
За много години! Нека новата 2016 е здрава, щастлива и мирна за вас и любимите ви хора.

# 207
  • До морето
Кой се чудеше какво да облече върху риза? Сега на мода са косматите елеци, може да метнеш един такъв отгоре си  Laughing

Аз,аз и точно така направих!Много практично и красиво, а детето каза, че приличам на циганка!

Честита,здрава и мирна 2016г!

Е, супер! Ти пък му обясни на детето, че с такъв елек си топ оф дъ топ  Party

Честита Нова година на всички! Да е здрава, да е мирна, да е щедра и плодородна!

Има ли Весета и Васета - да им е честито името!

# 208
За много години! Нека новата 2016-та да е мирна, успешна, да има здраве и любов за всички!

Ние си изкарахме супер. На топло вкъщи, хубава храна, шампанско в полунощ и цяла нощ гледахме филми. Очаквах да спя до по-късно, но преди малко станах и се чувствам наспала.
Виждам, че има и други ранобудни. Simple Smile

# 209
  • София
И аз се събудих  рано рано.Пия кафе и чакам детето да стане.Навън е доста студено.което е добре свекърва ми няма да дойде Mr. GreenВсе пак вчера бяхме при нея,достатъчно е.

Общи условия

Активация на акаунт