Искам да кажа ... (67)

• 52 254
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Много ме дразнят изказвания като "Всички правим това-онова", "Всички хапваме киселко". И за шкембе чорбата съм чувала, че всички я обичали. Дори да твърдят обратното. ooooh!
Хора различни, вкусове разни.

Много е сладък този Макс. Има ли снимки как чете книга? Grinning

# 316
  • sofia
Добро утро, мили дами!
Честита нова година и много здраве и щастие за всички!

blackcat6, споменавайки макарони ми помогна да измисля закуската  Simple Smile
Моите вчера си прегледаха какво имат за домашно, били си направили всичко...остава да проверя, защото винаги някой нещо е изпуснал.

Алечка, точно така се чувствам и аз за работата.

И при нас вали леко, но е натпрупало колкото да се пързаляш с колата, за друго не стига.

# 317
Linofrina, тук в темата прочетох за фалшивата шкембе чорба (с гъби). Истинска не бих се наела да готвя, но фалшивата се оказа голям хит у нас.

Вчера минахме Шипка, явно сме уцелили кога да пътуваме. Днес мислех да закарам колата на мивка, да поотмият солта, но в този сняг не мръдвам.

# 318
  • Sofia
Добр'утро!
Сънена съм, тия дни спим до 11-12 ч., утре как ще се стегнем в 7.30, не знам  ooooh!.
Смятам да стартирам спорта днес  newsm78.
Кисело зеле и шкембе чорба на поглеждам и не подушвам.Гадно ми е и на вид и на мирис  Sick. Киселяци обичам,инак  Peace.
Домашни у нас,уж,няма...или поне не са спешни  Mr. Green. Ще имаме гост за целодневна игра.Насипах ядки,хрупки и шоколад в няколко купи. Оставям им пари да си заръчат пица и си бягам да раздрусам новогодишните гозби  Laughing в залата.

# 319
evil, направо сме късметлии, че снега не ни затрупа още от декември  Simple Smile
А би било добре, не разбирам Коледа без сняг, а  и  снега е единственото хубаво на зимата , иначе какво  - само  сух студ, нима е по-добре ? А и децата толкова се радват на снежните игри,  детето така се зарадва сутринта като се събудихме,  тази година  на Коледа нямаше  сняг за съжаление  където бяхме, но пък прекарахме вълшебно, не ми се прибираше.
Честита Нова година,  нека да е здрава. bouquet
Соленко, киселко, сладичко и всякакво там  -ко не обичам и аз.

# 320
  • Варна
Заваля и тук. Децата подскачат, като маймуни и се радват.
Като я знам Варненската зима ми иде да легна и да се събудя
за плажуването май месец.

# 321
Защо? Каква е зимата във Варна? Simple Smile

# 322
  • Варна
Защо? Каква е зимата във Варна? Simple Smile
Шегуваш ли се?! Най-гадната, разбира се  Laughing

# 323
Всички си заминаха и вече мога да боледувам на спокойствие, носът ми тече, ушите ми са заглъхнали, нямам обоняние изобщо пълна програма. Днес изпращаме и свекърва ми, ще си дойде пак юли.
Остават ни 11 дни до заминаването, а освен мен и мъжът ми и Жаки не са здарви. Миналата година пак до последно бяхме болни, дано ни размине по- бързо. Ни багаж съм събирала, ни дори съм направила списък с нужните неща, от утре вече, днес само ще си лежа. Някой хубав филм?
Обичам кисело зеле, туршия, изобщо кисело и люто са ми по по вкуса, отколкото сладко. То не, че вече мога да го ям.

# 324
  • Телиш/Плевен
Мъжът ми обожава шкембе чорба, но съм му казала, че такова нещо няма начин да му приготвя. Фалшивата иначе се радва на интерес и от моя страна, но той си държи на истинската и ходи да си я яде по кръчмите. Laughing

И тук заваля сняг, даже натрупа вече, но ми е малко притеснено заради мъжа ми, който утре рано сутринта трябва да пътува за София. Дано всичко е наред, че винаги много го мисля като тръгне така на път. Confused

Жаки, бързо да оздравявате! Hug

# 325
Аз обичам всичко кисело, люто и солено, но сладко не. И на мен са ми казвали, че не съм в ред, ама какво да направя, въпрос на вкус. За това и никого не съдя за предпочитанията. Ходих на плаж днес и беше супер. Водата си е студена, но пък беше безветрие и доста топло и се разхладих.

Стискайте ми палци за утре, че ме чака доста сериозно нещо  Sad.

Сандо ми е доста странен, но наводнението със зелева чорба искрено ме разсмя.

# 326
  • Телиш/Плевен
Стискам палци, Даун! Hug

# 327
Жаки, да оздравявате!

Даунче, стиснат палец от сега  Praynig

Не обичам кисело и люто, направо не мога да близна. Оцет мразя, защото ми е ярък детски спомен как ме увиват в чаршафи напоени с оцет, а аз пищя като заклана... От 4 години живеем в този апартамент, оцет купих преди няколко месеца, за някакво конкретно ядене за мъжа ми, ама не помня за какво  Laughing
Виж за сладичко и за месце нямам спирка и ми личи  Mr. Green

# 328
Много ме дразнят изказвания като "Всички правим това-онова", "Всички хапваме киселко". И за шкембе чорбата съм чувала, че всички я обичали. Дори да твърдят обратното. ooooh!
Хора различни, вкусове разни.

Много е сладък този Макс. Има ли снимки как чете книга? Grinning

Не зная за книга, но съм го виждала как учи испански и си води записки.  Laughing

# 329
Кое ми е странното. До сега слагах тапети у съседа, голям смях падна. На чуждия гръб и сто тояги са малко.

Общи условия

Активация на акаунт