Искам да кажа ... (67)

• 52 265
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • Ямбол
Твоето куче е феноменално.

# 301
# 302
Божее, от Коледа все попадаме на филми с кучета. И съответно - нашето е пръв зрител пред телевизора. Даже се и катери, за да вижда по-добре.
Макс е голям сладур като гледа филми,виждала съм го на снимка Simple Smile Относно зимнините- кисело зеле ненавиждам,но туршия и кисели краставички обичам много.Откакто открихме и готови кисели краставички (в Лидъл),които да ни харесват си спестяваме и приготвянето им.
Скрит текст:
Joy Докато пиша и Янчето публикувала снимките на ТВ любителя Simple Smile

# 303
  • София
И нашият обичаше,а лъвове като гледаше  как въртеше главата. Grinning

# 304
Ааа, втората снимка е супер яка, сякаш в телевизора иска да влезе, голямо вълнение  Laughing Душичка  Heart Eyes
Обичам кучета, ама не ми стиска разправията и отговорността, която трябва да поема към животното. Покрай историята с рибката на Онна, разгледах да взема на сина ми, но мъжът ми твърдо каза не и без време ми попари мераците, нямало кой да се занимава с това Naughty

# 305
Вземи си костенурка Grinning

# 306
Налегнало ме е зверско главоболие, което не минава от аналгин.

Вали някакъв сняг, но няма да натрупа.

# 307
Всички вкъщи обичаме кисело зеле и кисели краставички. Разчитаме на купешкото производство. Нямаме време и желание да правим домашни. Дояде ми се шкембе чорба, но само аз я обичам, домочадието не я поглеждат. Ще науча дребс да яде, когато му дойде времето и така ще изравним силите 2:2.  Sunglasses
Не искам кучета и котки вкъщи, вече не. Някой ден ще си взема таралежче.

# 308
Има сняг, смятам детето ще е във възторг. И аз съм във възторг  Mr. Green Mr. Green

Заключиха ми темата, леко съм ядосанка  Crossing Arms Crossing Arms

# 309
Добро утро! Заваля, точно когато свършиха почивките Sad
Естел, сменяй аналгина. Само парацетамол ми помагаше, на 30-ти ми беше супер зле, изпих 4 хапчета за деня и така и не ме отпусна, даже си легнах с главоболие. Вчера пак се събудих с болки, пих саридон, поразмина ми се. Днес пак не съм на 100%, ще пия нещо, преди да е станало късно. Не знам от времето ли е, но от няколко дни съм с главоболие...

# 310
  • Ямбол
Добро утро. И тук има сняг.

А темата за парите отдавна не беше за тях.

# 311
Добро утро!
И тук има сняг и аз съм във възторг Simple Smile

Подготвям се психически за работната седмица... Чистосърдечно си признавам, че ако имах възможност да не работя щях да и се отдам. Много си харесвам работата, ама повече харесвам да си седя у дома  Mr. Green

# 312
Оказа се така сме приключили провизиите, имаше само малко брашно, забърках един кекс и трябва да излизаме на пазар, че днес трябва и да наготвя разни неща за утре да има. Празно е в хладилника, а и по шкафовете - въртят ми се 2 пакета макарони и толкоз Simple Smile Пия кафето и подхващам неделно задачите, а синът ми като чуе думата с "У" (училище Simple Smile), каза че го заболявал корема  Mr. Green Не е седнал, а предстои класно по математика.

# 313
  • Варна
Добро ви утро!
При нас само студ, сняг не искам... лед може
в питието само. Мразя я тази зима и ми писна
от студа, а още не е започнал дето се вика.

Вчера като болен мозък се подложих на операция
"мол". Е няма такава лудница, ама обещах на големия
модни консултации и шопинг, та нямаше как да си го
спестя. Напазарувахме за него за мен нищо. Crossing Arms

# 314
evil, направо сме късметлии, че снега не ни затрупа още от декември  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт