Искам да кажа ... (67)

• 52 267
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
  • тук-там
Добре, че на глиган не приличам, поне, хохохо  smile3532

Не е , като да не си показвал снимки! Peace

# 286
  • София
Не Тарти,всичко кисело и с оцет не ми харесва.Дори не съм пробвала царска турщия ако щеш вярвай. Grinning

# 287
  • Mediterraneo
Не Тарти,всичко кисело и с оцет не ми харесва.Дори не съм пробвала царска турщия ако щеш вярвай. Grinning

Патология!

# 288
Кое пък е патология - и у нас не ядем туршия. Само мъжа ми обича и му правя .
 Аз не обичам чушки и разни зимнини . Децата също . Даже и кисели краставици не обичат.
  Кисело зеле само на сърми - даже синът ми сега прояде за пръв път и сърми.
В салата оцет не слагаме .
 Това е въпрос на вкус.

# 289
Всички си ядем кисело.  На примадони ли ще се правим. Много смешно ми стана, все са ме наводнявали,  но с кисело зеле,  не.

# 290
  • Mediterraneo
Да де, ама аз не питах твоя мъж яде ли туршия, а "говорех" с Миднайт, която явно има повече способности да чете между редовете. Пък вие си яжте салатите без оцет, кой ви спира  newsm78

# 291
  • София
  На примадони ли ще се правим.

В смисъл?  newsm78

# 292
  • Euskal Herria
Ех, много сте активни днес. Тук времето е слънчево и приятно за разходки. Затова ходихме до едно градче в Кантабрия, много е красиво.
За киселото зеле - намерихме румънски магазин, в който продават вакуумирано, направо цялата зелка с малко сок. Идеално е, няма нужда да налагаме. И туршии продават, и хубави маслини, колбаси, млечни продукти...  Доста добре е зареден, има и български стоки.

П.П. Вкъщи всички обичаме кисело зеле.  Wink

# 293

Патология!
  Вкуса на някой да се определя като патология Grinning

# 294
  • Mediterraneo
За киселото зеле - намерихме румънски магазин, в който продават вакуумирано, направо цялата зелка с малко сок.

Аз от руски магазин си купих буркан, голям, с листа, готови за сарми! Чудна история, много доволни останахме. Имаше и всякакви разфасовки вакумирано кисело зеле, ще вземем по- натам.

# 295
  • Телиш/Плевен
Ох, много обичам и кисело зеле, и кисели краставички, и туршия... Heart Eyes

# 296
  • Ямбол
Аз само потвърждавам рецептата, която намерих и постнах по-напред. Чудно става.
И салатите ги ям с много оцет и почти без сол и олио.

# 297
Жаки, а какво стана с двете семейства, които са скарани? Успяхте ли да лавирате?

Обичам туршии, кисело зеле и прочие. Дори ги правя всяка година. Бахти селянката съм.
А, и оцет на салата обичам. Много.

# 298
Честита нова година момичета и момчета! Да е здрава, успешна, спокойна, щастлива и късметлийска за всички ни Heart Eyes

Кисело зеле НЕ слагаме. Купуваме на зима до 3-4 зелки и то основно за сарми, не си заслужава, поне за нашето семейство, избягвам да го готвя, че много мирише, но имах съседи на предишното място където живеехме, които слагаха един голям бидон 120 литра и един по-малък и направо не им стигаше, но у тях всяка вечер се режеше зеле за салата.

С оцета аз нямам проблем, дори и в супата си слагам, детето също, но мъжът ми не го харесва. Салатите овкусяваме с лимонов сок и отскоро е кандисал на балсамико. На кисели краставички също не сме особени фенове.

# 299
  • Euskal Herria
Божее, от Коледа все попадаме на филми с кучета. И съответно - нашето е пръв зрител пред телевизора. Даже се и катери, за да вижда по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт