Искам да кажа ... (67)

• 52 277
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Отвързваш, изваждаш и припадаш до бидончето  Joy Joy

# 271
  • Ямбол
Аз обичам кисело зеле във всякакви варианти. Гадно мирише разваленото.

# 272
Отвързваш, изваждаш и припадаш до бидончето  Joy Joy
  Ти голяма гражданка се извъди, бре, бре.

# 273
  • София
Няма да спорим всеки си има вкус разбира се.Самото кисело зеле е развалено.

Не смятам,че това  от къде си има нещо общо дали приготвяш кисело зеле или не.Не търси под вола теле ако обичаш. Close

# 274
Няма да спорим всеки си има вкус разбира се.Самото кисело зеле е развалено.

Не смятам,че това  от къде си има нещо общо дали приготвяш кисело зеле или не.Не търси под вола теле ако обичаш. Close

Как ще е развалено??? Ферментирало е, но не е развалено.

# 275
  • Варна
Днес умрях от студ.
 За утре съм приготвила термо панталон. Черният не можах да закопчея и ще съм с розов.
 Клиенти цял ден ме търсят за поздрав. Някои и подаръци ми носят. "Где Стася?"
Приятно е.

# 276
  • София
 newsm10 Да си го хапва ,който иска  този ферментирал смрадлив продукт.

# 277
Има ли значение, коя къде живее? Това не ни прави по- селяни или по- граждани. Обичам да се занимавам с такива натурални дейности, доставя ми удоволствие, храната на трапезата да ми е истинска. Живея на две минути от Южния парк.

# 278
  • София
Да няма значение ти попита по-горе  или забрави вече  hahaha щом си до парка може и една козичка сутрин да пускаш ще разполагаш и с мляко и сирене. Grinning

# 279
Има ли значение, коя къде живее? Това не ни прави по- селяни или по- граждани. Обичам да се занимавам с такива натурални дейности, доставя ми удоволствие, храната на трапезата да ми е истинска. Живея на две минути от Южния парк.

Хайде сега, оправдания. Не разбра ли, че омирисваш столицата?  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 280
  • София
То да беше само той с медец да го намажеш.  Mr. Green

# 281
  • тук-там

Хайде сега, оправдания. Не разбра ли, че омирисваш столицата?  Laughing Laughing Laughing Laughing

Е, то и на село комшиите имат "зеле в бидон". Laughing Ама си го "гледат" в мазето....
Сандо, че не е събрал пари за една изба - отделен въпрос. Ама все пак - Южния парк си е цифра.  Peace Предполагам е на терасата - зелУето. ooooh!

# 282
Тъжна гледка, нали. И овчарчето Калитко с овСете и козите, из парка се барам. И две три лехи с доматки и лучец, все там. Ама големи сте пръдли, после аз съм бил недоклатен. Добре, че на глиган не приличам, поне, хохохо  smile3532

# 283
  • София
Ами явно си щом висиш тук в женския форум и нареждаш като свекърва.Не ти отива да се държиш по този начин най-малкото и не си забавен да ти кажа ама хич,просто не ти се получава чиче. smile3533

# 284
  • Mediterraneo
newsm10 Да си го хапва ,който иска  този ферментирал смрадлив продукт.

Кисели краставици, туршии, нищо такова ли не ядеш?!

Общи условия

Активация на акаунт