Искам да кажа ... (67)

• 52 281
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
След гнусните запръжки лятно време, в 8.00ч. сутринта....най-мразя да ми смърди на прокиснало зеле.

Харесах си една книга, погледнах цената...и се ужасих.
Последно дадох 14лв. за книга, а тази е 26лв.
И можеше и да си ги спестя.
Ще си чета книги в електронен формат и това е...ако ще да са криминални, пиратски и т.н.

Лиляна, СФО не са ли само с годишна оценка?

# 256
  • Ямбол
Има прекрасни книги в е-формат. Аз в последно време само такива чета. Сега съм на Птиците умират сами. Не съм я чела и ми е интересна.
Освен това винаги мога да зарежа някоя и просто да я изтрия от четеца и няма да ме е яд, че съм дала хх лева.

# 257
Има прекрасни книги в е-формат. Аз в последно време само такива чета. Сега съм на Птиците умират сами. Не съм я чела и ми е интересна.

Аз също от 2г. само такива чета. Но по-новите заглавия ги няма, а понякога някое ревю ми привлича вниманието.
Последно си купих книга със страхотно ревю...но тя самата, далеч не оправда очакванията ми.

# 258
  • Ямбол
...
Последно си купих книга със страхотно ревю...но тя самата, далеч не оправда очакванията ми.

Ето затова вече не купувам книги. И не само де, но имам толкова много в е-вид, че едва ли скоро ще остана без книга, че да ми се прииска да си купя някаква.

# 259
  • тук-там
Аз също от 2г. само такива чета. Но по-новите заглавия ги няма.....

Пробвай в Мейлбукс. Peace

# 260
Лиляна, прати я тая рецепта, без претакане. Аз я карам натурално, за спорта, ама страхотна, бистра чорба беше, че ме е яд. С тия вагинални проблеми, бях се облещил днес. Със съседите проблем няма, ще им боядисам наводненото

# 261
  • Ямбол
Като се върне съпругът от работа ще го попитам и ще я постна тук.

# 262
  • София
ще го дам на тези отдолу  Laughing
Сега са на фаза готвене и осмърдяват от другата страна.Зелева окупация тотал. Joy

# 263
# 264
 Разпечати го и го раздай на съседите си като утеха от миризливият потоп  Joy

# 265
  • София
Хич не ми го хвали-развалено и ферментирало.Не харесвам и мирише ужасяващо. JoyНе консумирам,който иска си го хапва разбира се.

# 266
Нали на съседите го раздавам всяка година. Ние ползваме две- три зелки само. Зелева чорба пия на гладно само, по здр. причиини.

# 267
# 268
  • София
Дайте да сменим ,че замириса newsm11

# 269
  • Ямбол
Намерих в един форум нещо споделено: "Бидон, в бидона слагаш найлонов чувал, колкото обема на бидона. Нареждаш зелето в чувала, като предварително му цепиш кочана на кръст и пълниш с вода, като запомняш количеството на водата и на литър вода 40гр. морска сол в тензух и най отгоре, върху зелето. Вързваш чувала и след 30-40 дни си готов. Отвързваш, изваждаш и завързваш."
После само ще потвърдя или допълня, но мисля, че и нашето е по тази технология. Важното е чувалът да е здраво вързан да не влиза въздух.

Общи условия

Активация на акаунт