Искам да кажа ... (67)

• 52 284
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Да е здрава и мирна, момичета, за доброто на всички ни Hug

# 241
Пия в много лоша комбинация - Кралица Марго, домашно червено вино и газирано безалкохолно. Дали утре ще ме боли глава?

Чета тема за блудство в СО и много се дразня на авторката.

Започнах/ме интересна тема във В момента чета. Чудя се дали да не пусна тема.

# 242
  • Sofia
Да ни е честита, спорна,здрава и успешна Новата година!  Hug

Чудно я посрещнахме-в приятна компания, яко танци и закачки, доволно храна  и напитки  Mr. Green.
Днес ММ се пребори да гледат с младежа "войните",мен ме оставиха да пообоколя магазините,ама се оказа,че не работят   Rolling Eyes,та и аз се мушнах самостоятелно на кино  Crazy. Напъплихме Хеппи след това, чиста работа  Mr. Green.Вече съм готова да прилегна  Whistling.
Естел,да ти е здраво името,да ти носи късмет  bouquet

# 243
Благодаря ти, Гена, за пожеланието!

Много хубав подарък получих днес - честити ми го човек, когото не очаквах. Вярно, тя ме чу да мрънкам на адашка, че никой го честити и ми е криво от това. Самия факт, че тя се обади ме зарадва безкрайно много.

Слушам Шрек 3. Малко ми се спи, но не ми се ляга.    Crazy

# 244
Поредната скучна и гадна НГ от как сме в друга държава. Липсват ни приятелите и преживяванията у дома. Не знам още колко Нови години, ще посрещем тук, надявам се нито една повече. Не искам да съм неблагодарна, но се усещам, че пак потъвам в някаква дупка от самосъжаление. Не знам защо имам усещането, че животът ми изтича през пръстите, че нищо не се случва, че нищо не постигам, не се развивам, че всичко е безмислено. Имах такива планове за бъдещето и правя малки крачки, но имам чувството, че съм малко стара вече за това. Те първа да уча още четири години, а после какво? Тук дори на безплатен стаж те взимат с 1000 условия и изисквания, а какво остава за платена работа. И постоянно ме човърка, дали има смисъл това което правя. Ами деца? Кога ще имаме деца?

# 245
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ах, Джия! Това са много сериозни въпроси - тези, които си задаваш.
Пожелавам ти по-скоро да намериш отговорите, че времето е неумолимо, не можеш да го спреш. А някои неща не могат дълго да бъдат отлагани и изчаквани.
Скучното посрещане на новата година е най-малката ти грижа, като гледам...
Пожелавам ти от сърце да намериш най-правилните решения и възможно най-бързо да пристъпиш към осъществяване на плановете си.
 Hug

# 246
  • дядовата ръкавичка
Честита Нова година! Да здрава, щастлива и благодатна!
Посрещнахме много приятно в "тесен" семеен кръг - всичките 9 маймуни плюс 3 котки и куче  Laughing. Децата се забавляваха - имаше огън в каминката, домашно кино, фойерверки, целият хол бе заринат в конфети. След 12ч. дойдоха съседи на гости, та откарахме до 4 ч.

Джия, къде се намираш? Дано скоро намериш верния път и душевно спокойствие!

# 247
За много години! Да е жива, здрава, мирна и спорна новата година!
Ако се познава каква ще е от първия ден, то нашата би следвало да е много весела:) Големи купони, голямо нещо и на 31 и снощи, тази година много се забавлявахме и ние и гостите, аз като всяка година се разболях и нямам глас и носа ми е като на Рудолф елена, но не им обръщам внимание и си карам до зори:) Днес, третата и последна вечер ще ме озори малко, ама няма как, още имаме на гости приятели, които са неуморни. Хуабвото е, че от тичането покрай работата през последния месец свалих три килца и вече мога да кажа, че съм във форма близка до моминските години:) Мими обаче обра всичките овации, тотално преобразяване- рокля, лек грим, прическа, за пръв път свали дънките и ризите, буквално не я познаха. Не че нещо, ама много хубава стана, да ми е жива и здрава! Само че Жаки я превари и на три години получи първата целувка и предложение за гадже, от един четиригодишен момък Joy Кака и е възмутена:))) Ама така е, колкото тя е срамежлива, малката е контактна и първа в танците ,веднага завъди ухажори:)

# 248
  • Ямбол
Малкото Жаки пак е обрала овациите.
Да са ти здрави и да те радват и двете, Жаки.

На мен ми липсва кюфтето на Нино. Колко ли е пораснала вече.

# 249
Честита Нова Година на всички!
Толкова съм отнесена, че не помня дали честитих, така че още веднъж не е излишно.

Жаки, много ми е интересно да я видя Мими, но знам че рядко пускаш снимки на децата тук.

Аз с нетърпение чакам да дойде понеделник и да започвам работа, нещо ми доскуча стоенето в къщи. После пък ще мрънкам, че искам почивка...но така е. Simple Smile

Днес ми е някакво депресивно, мина еуфорията от празниците...да не говорим какъв студ стана навън.

# 250
Честита Нова Година!
Прибрах се аз - котела реши да не работи. Пуснах една духалка и тя нещо не иска и си стоя на полустуд . Чакам да падне налягането на 1,4 бара и пак ще пробвам котела  Laughing
Слушам Леонард Коен и ближа Кралица Марго - уча се да пия де - не ми се получава  Laughing

Скрит текст:
за тези които харесват Коен.

# 251
Искам да ви кажа, че днес направих голям гаф. Забравих, че претакам зелето, с тая тема за чесъна и гъбичките, и наводних четири етажа надолу със първокласна зелева чорба. Толкова ме е яд, че ще изям орехите на суровакницата си. Долях три кофи вода и осем лъжици сол, шъ ли да стане?

# 252
  • София
Добре 4е не живееш над  нас  Mr. Green Twisted Evil

# 253
  • тук-там
Искам да ви кажа, че днес направих голям гаф. Забравих, че претакам зелето, с тая тема за чесъна и гъбичките, и наводних четири етажа надолу със първокласна зелева чорба. Толкова ме е яд, че ще изям орехите на суровакницата си. Долях три кофи вода и осем лъжици сол, шъ ли да стане?

Ако не те затрият съседите - най-вероятно ще стане.  Peace А може би, не.
Ти в София ли си? Че в другата тема се питаха на какво мирише, освен на селяни....Явно и на зелева чорба....  ooooh!

# 254
  • Ямбол
Не искам да си мисля за понеделник, че ме чакат много натоварени дни покрай края на срока, олимпиадите, проекти за прием, изпити за самостоятелната форма и още сто неща, които ще ми ангажират времето.

Сандич, нашето зеле не го претакаме. Мъжът ми е научил някаква технология с плътнозатваряне на найлонови чували и за кратко време става. Никакво претакане, баене и прочее хамалогии не му трябват. И чорбичката е една бистра и приятна, не много солена.

Общи условия

Активация на акаунт