Искам да кажа ... (67)

• 52 286
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
За много години! Здраве и берекет през новата година!

Ние , в последният момент решихме да вземем с нас Цвети. Тя се държа геройски и издържа до 2 часа, а ние се тръгнахме към 4. След като се мъчихме около час да си викнем такси, приятелката ми се качи на колата и ни закара до в къщи. Добре, че с нея хич не пием Simple Smile То аз нямам книжка, та няма значение пия или не,де.

Спахме до 10,а майка ми се занимаваше с бебето.

# 226
Честита нова година,момичета и момчета! Бъдете живи и здрави,щастливи и обичани! Hug

# 227
ЧНГ! Бъдете здрави, щастливи и обичани! Дано да се сбъднат мечтите ви!

# 228
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честита Нова година, момичета и момчета!

Пожелавам ви да сте живи и здрави, късметът да е неотменно с вас, успехът да е завършекът на всяко ваше дело, а любовта да е вътре във вас, като неразделна част от живота ви!

Миднайтстар, много ме разсмя с това ядене - по кило на човек, добре се справяте. Joy А пък на това, че е добре, дето детето не яде толкова... Joyоще повече се смях - тъй де, няма да ви пояжда, я!

Частта за свекървата, дето слава богу няма да дойде заради студеното време, ми дойде дюшеш - прочетох я на мъжа ми, който от сутринта напира да се обаждаме на децата, да сме ги питали как са, да сме им честитяли, да сме ги видели, баница да сме им занесли и прочие да им досаждаме. Аз се опъвам, щото знам какво е някой да ти диша във врата и все да те пита как си, ама той мисли, че ме мързи. Та съвсем навреме ми дойде твоят пост, остави ме на мира да си пия спокойно кафето и да си чета форума. Joy Joy (Приятел в нужда се познава.)

Естел, честит ти имен ден!
Да си жива и здрава, да ти се нареждат добре нещата, пожелавам ти много любов и сигурност!

# 229
  • София
За много години! Здраве, щастие и любов за всички ни!

# 230
  • Mediterraneo
За много години! Пожелавам на семействата ви здраве!

Въпреки че снощи успях да посрещна НГ по тукашно време, изпих почти литър червено вино и 2 чаши шампанско, тази сутрин бях свежа като репичка и се излюпих в 9. Къщата е разхвърляна, ама днес не ми е ден да чистя. Децата излязоха да играят, ММ си полегна, а аз се паркирах с лаптопа. Чух близки и приятели в Бг. Какво му трябва повече на човек? А, да! Снощи учудващо ми върнаха една сума пари по банковата сметка, която е наречена за закупуване на билети за България, така че наистина годината ни започва чудесно!

# 231
Аз имам едно изкарано телешко, чудя се какво да го направя......май пак ще е варено  Joy Joy

Взех си Уринал, ще взема и смрадлика, че не се трае  ooooh!

Пий сок от червени боровинки. Ние винаги имаме вкъщи. 100%. Малко е стипчив, но помага. В аптеката може да има и други продукти.

# 232
  • София
Светълчо радвам се ,че съм ти се оказала полезна.Разбирай , че ти ако беше моя свекърва бих желала да те виждам по-често със сигурност Peace

# 233
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светълчо радвам се ,че съм ти се оказала полезна.Разбирай , че ти ако беше моя свекърва бих желала да те виждам по-често със сигурност Peace
Много мило, благодаря. Hug

# 234
  • Ямбол
Честита Нова година и от мен.
Преди малко изпратих и последните гости. Ще си почина малко и после ще поработя.
Весело и приятно си изкарахме.

# 235
  • Euskal Herria
Честито на имениците днес!

# 236
  • югозапад, под "Марков камък"
Честита Нова Година, мили момичета и момчета! Бъдете здрави и благословени!

# 237
Благодаря ти, Светалчо!  Hug
И аз искам да си ми свекърва.

# 238
Честита нова година на всички. Нека е благосклонна, здрава и ненатоварваща.
Ето ви една песен на група, която открих тук. Много ми е любима:
https://www.youtube.com/watch?v=7RwxfK7xbKM

# 239
Честита Нова Година и от мен. Куркума ми се губи отдавна. Мисля го от няколко дни. Да не е преял, препил   newsm12

Общи условия

Активация на акаунт