Искам да кажа ... (67)

• 52 161
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Бих искала да попитам Жаки-наистина ли все лоши работи се случват около теб?
Аз я питах същото преди около две седмици.

Какво лошо ми се е случило, Стейси?! Коментирам нещо от новините, което ме е развълнувало. Нещо трабва да ви искам разрешение за какво да пиша ли? Ще си пиша, каквото намирам за нужно, не се чувствайте длъжни да ми отговаряте или пък да ме четете. Още пък по- малко да ме апострофирате след всеки пост, който не ви допада. Интересно как само определени постове и то мои са ви толкова вадещи очи, първо пиша доста рядко, второ не смятам, че преобладават негативни неща, ако някой следи конкретно за това е друг въпрос. На мен също много неща не ми харесват, подминавам и точка.

# 436
  • Пловдив
Бих искала да попитам Жаки-наистина ли все лоши работи се случват около теб?
Аз я питах същото преди около две седмици.
Какво лошо ми се е случило, Стейси?! Коментирам нещо от новините, което ме е развълнувало. Нещо трабва да ви искам разрешение за какво да пиша ли? Ще си пиша, каквото намирам за нужно, не се чувствайте длъжни да ми отговаряте или пък да ме четете. Още пък по- малко да ме апострофирате след всеки пост, който не ви допада. Интересно как само определени постове и то мои са ви толкова вадещи очи, първо пиша доста рядко, второ не смятам, че преобладават негативни неща, ако някой следи конкретно за това е друг въпрос. На мен също много неща не ми харесват, подминавам и точка.
Помниш ли какво ти казах - защото винаги черното е водещото при теб. А на практика нямаш особени драми в живота си. Аз също не пиша често напоследък, не ми остава време.

# 437
  • Варна
Ще си апострофирам колкото си искам-ти ли ще ми правиш забележка?

Обясни кога съм те апострофирала след всеки пост!
Ами замисли се пък.

# 438
Янтра, дали имам драми няма как да знаеш, по простата причина, че не ме познваш. Да ме анализираш не можеш по същата причина, върху някакви откъслечни постове е трудно. Аз поне не бих си позволила да квалифицирам някой по такива повърхностни критерии. Пак казвам, не само не смятам, че пиша само негативни неща, а точно напротив. Просто ти само това виждаш и не пропускаш да го отбележиш.
Така си решила, така правиш, аз няма проблем с това. Само ще помоля да не ми постваш етикети.
Ама да не мога да изкоментирам нещо от новините дори, ми идва малко в повече.
Да не задълбаваме темата, ще спорим излишно, твърде сме различни, аз по- чувствителна и впечатляваща се, ти по-корава и непукист, разликата не прави никоя по- лоша. Само че аз не ти търся сметка защо си такава. Не смятам да обяснявам защо пък аз съм онакава.

Стейси, не говрех на теб, а на Янтра. Разбира се, че можеш да пишеш, каквото искаш.

# 439
  • Пловдив
Янтра, дали имам драми няма как да знаеш, по простата причина, че не ме познваш. Да ме анализираш не можеш по същата причина, върху някакви откъслечни постове е трудно. Аз поне не бих си позволила да квалифицирам някой по такива повърхностни критерии. Пак казвам, не само не смятам, че пиша само негативни неща, а точно напротив. Просто ти само това виждаш и не пропускаш да го отбележиш.
Така си решила, така правиш, аз няма проблем с това. Само ще помоля да не ми постваш етикети.
Ама да не мога да изкоментирам нещо от новините дори, ми идва малко в повече.
Ти пишеш, аз коментирам. На практика нито ти можеш да ме спреш, нито аз теб. Форум. Свобода на словото.

# 440
  • Sofia
 newsm78...таковата,нещо не ви понася Новата година на някои,комай  Rolling Eyes

Допивам си виното и не ме интересува никакъв сняг  Laughing.Каминката гори,момчетата чукат билярд, заплювам се, пу-пу  bowuu.
Новините  Shocked  Naughty,отказвам да ги слушам и гледам. Пуснах си турския сериал на единия ТВ, на другия гледат фактора-чиста работа  Peace.
Жаки, Жипът си е друга бира  Wink,гази всичко!
Смятам утре да правя резервация за РД на младежа,който е след месец и кусур  Crazy,че има риск да не се доредим.Народът резервира и празнува  Crazy.
Сандо, много си ларж,бе...толкоз пара за едни ботуши,хем че и на детето. Дано после има кой да ги доизноси  newsm78

# 441
Права си, Янтра Peace

# 442
  • До морето
Мен друго ме подразни - Защо това е водеща новина за всички телевизии? Пускам новините и Ани Салич с гробовен глас " Мъж уби жена си и 5-годишна си дъщеря, вие гледате новините на Нова!"  ooooh! Егати и и поздрава! Това е битов криминален инцидент, ужасен да, но засяга само близките на загиналите. Как може с това да започва централна емисия новини?  Нали си има правила, по които се подреждат - колко хора касае новината, информативна ли е  и т.н. Няма братче, у нас правилото е " Колкото по- черно и по- кърваво, толкова по-напред!"

# 443
  • София
Не бях влизала от преди миналата година. Тъкмо исках да ви честитя новата и да ви пожелая повече хубави неща да ви се случват.... пак ви го пожелавам де! но малко ми идват в повече опитите за псевдо-цензура в темата. Животът е шарен - има хубави неща, има лоши неща, някои хора ги забелязват, а други предпочитат да си обърнат главата на другата страна.
Стейси искрено съжалявам за леля ти! Моите съболезнования!
Това, че ти си решила да си го премълчиш и да не споделиш в тази тема, означава ли, че аз не трябва да се оплаквам, че свекър ми не се чувства добре вече месец, че пневмонията му не минава и държи високо кръвно? А че детето ми си прещипа пръста на един портал и плака цяла нощ насън? Или трябва да се усмихваме само и да си веем с ветрилата в темата.  Rolling Eyes

Mariposa_Malva, у нас от много време новините са за запълване на времето между рекламите и риалититата. Нито има адекватни международни новини, нито журналисти... нито пък зрители, които да оценят предлаганата "емисия"

# 444
newsm78...таковата,нещо не ви понася Новата година на някои,комай  Rolling Eyes

Допивам си виното и не ме интересува никакъв сняг  Laughing.Каминката гори,момчетата чукат билярд, заплювам се, пу-пу  bowuu.
Новините  Shocked  Naughty,отказвам да ги слушам и гледам. Пуснах си турския сериал на единия ТВ, на другия гледат фактора-чиста работа  Peace.
Жаки, Жипът си е друга бира  Wink,гази всичко!
Смятам утре да правя резервация за РД на младежа,който е след месец и кусур  Crazy,че има риск да не се доредим.Народът резервира и празнува  Crazy.
Сандо, много си ларж,бе...толкоз пара за едни ботуши,хем че и на детето. Дано после има кой да ги доизноси  newsm78
  Жено, ботушчето е номер едно, заслужава си. Но крачето е слабо и неоформено и нямаше малък номер. Купихме на Дъ Норт фейс, не това, което търсихме, но също добро ботушче. Купихме такива, на добра цена http://www.mr-shopping.net/images/products/the_north_face_womens … nbouli_773985.jpg  Ето щеките нагледно  http://prikachi.com/images/937/8556937U.jpg

# 445
Я, пак сте си дърпали перушината. Спокойно. Корабът потъва бавно, вода има за всички  Mr. Green

Новините отдавна са се превърнали в черна хроника, колкото по-черна, толкова по-вървежна.
Хората се оплакват, а тъпите медии си държат на тяхното, че само това продава. Дано скоро се преориентират, ама едва ли.

Сутринта и при нас се караше трудно. Искрено и съвсем неблагородно завидях на тези с джиповете.
Следваща ми кола ще е поне SUV  Crossing Arms

# 446
  • Sofia
Сандо,успокоих се  Mr. Green. Лепа ти е девойката, и ботушките-също. На щеките махна не намирам аз,на слабото има лесно  Whistling
Онна, кой си прищипа пръстчето  Sad? Такъв страх ми е това.... Tired Помня едно дете от ДГ на синковеца, беше си защипало пръстчето на вратата на колата...все ми е пред очите  Confused
Стейси, нали ти беше споделила,че дъщерята на леля ли ти не искала да се грижи за нея  newsm78...
Не разбирам що така скачате?

# 447
И аз не разбирам. Ама все на Жаклин се скача. На други не. И аз съм на мнение, че всеки може да си пише каквото си иска. Всички сме свободни да четем и пишем, каквото искаме.
Гена, играе ми се билярд. И пред камина с вино ми се седи.

# 448
И аз не разбирам. Ама все на Жаклин се скача. На други не. И аз съм на мнение, че всеки може да си пише каквото си иска. Всички сме свободни да четем и пишем, каквото искаме.

Хайде бе, се на Жаки. Мен малко ме разпарчадосваха, тук разни каки. Я се усмихнете, мен чичак и дядка ме направиха. Жаки  newsm10

# 449
  • Sofia
Бих погушкала бебешори  Wink  Hug
Съвсем скоро ще се сдобием и с джаги или въздушен хокей  Whistling,това си е заръчал младежът за РД...задръстиха ми къщичката  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт