Искам да кажа ... (67)

• 52 151
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • Euskal Herria
Темата отдавна вече не е това, което беше в началото. Но е нормално. Много потребители дойдоха и си отидоха, ще има нови попълнения...

Ванини, и трите неща ги имам. Е, билярдът е мини, ама върши работа. Ако си съгласна на бартер - да дадеш за час близнаците, да ги погледам, преотстъпвам хола  Grinning.

Сандо, стига скачай. Само чичак те титулуваха... засега. Ама няма как да ти кажат "малкия" или "бате", нали?  Mr. Green

# 451
Темата отдавна вече не е това, което беше в началото. Но е нормално. Много потребители дойдоха и си отидоха, ще има нови попълнения...

Ванини, и трите неща ги имам. Е, билярдът е мини, ама върши работа. Ако си съгласна на бартер - да дадеш за час близнаците, да ги погледам, преотстъпвам хола  Grinning.

Сандо, стига скачай. Само чичак те титулуваха... засега. Ама няма как да ти кажат "малкия" или "бате", нали?  Mr. Green
   Янчеее, понеже си ми слабост, ще ти кажа. Обмислям да пусна една тема- " Я, елате пиленца при ДЯДКООО, да ви пея СЛАДКО,СЛАДКО". Хохохо, няма да ми ударите шкарта, нали. Лилю, купихме рокля за абитурентската, строго официална, черна, аз исках бяла, но младите имат друго виждане.

# 452
Яна и за повече от час ще ти ги дам. Стига да искаш. На теб, Гена, също.

Забравих да кажа, че хапват пюрета и ушите им плющят.

# 453
  • Варна
Чета те Сандокане... и се заливам от смях, то ботуши,
то рокли, то е чудо. Ти ли пазаруваш изцяло за щерката
моден корифейо  Laughing На "пиленца при чичо/дядко" след
всичкия зор дето си  даваш ще ти запея сладкогласно :
"Шапка ти свалям..." на Дриско без грам свян.

Варненки, дайте идея за място за РД на  8г. дивакиня.
Орушках детските центрове и все нещо не ми допада.
Отделно почти всички сме ги извъртяли вече. А се оказва,
че и ще са във ваканция по това време тюх да се не види.

Скрит текст:
Да ви споделя,че през почивните дни изгледах някои от
набелязаните заглавия.
"Карол" -  очарована съм от Кейт Бланшет от фабулата
не толкова, въпреки че ме остави със смесени чувства.
Заслужава си да се гледа.
„Черна служба“ (Black Mass) мога да кажа, че Жонито Деп
е неузнаваем. Направи роля каквато не правил от години.
"Възвръщенецът"  (The Revenant ) ме разочарова тотално.
Може би очакванията ми бяха, за роля с която Ди Каприо,
ще грабне така лееяния Оскар, ама нъцки.Том Харди в пъти
по-добра роля сътвори.Камерата странна, на моменти статична.
Ама пък и не ми дотежа да го изгледам 2ч и 30 мин.

# 454
  • Ямбол
...Нали си има правила, по които се подреждат - колко хора касае новината, информативна ли е  и т.н. Няма братче, у нас правилото е " Колкото по- черно и по- кърваво, толкова по-напред!"
Нали с тази новина ще залепят един солиден процент зрители за телевизията, които няма да мръднат от този канал.
Аз пък не я чух тази новина. Гледах новини съвсем кратко и разбрах, че в Ямбол било много лошо - път, ток нямало, училища разпуснати имало и т.н. за града, в който днес бях и на училище и ток имах, че и топло беше, а по пътя си вървях съвсем нормално за като през зима. Даже и студено не беше.

А темата - не бързайте да я погребвате. Нали има Зона, където е забранено да те дъвчат и да си казват право мнението и може само хубаво или нищо. В тази тема може да се казва всичко и ще е жива, докато има кой да говори в нея. Искал - казал, и единия, и другия, и третия. В други теми може да съм по-претенциозна, в тази обаче може всичко. Докато другаде чета темата, заради темата, тук чета всичко - и хубаво, и лошо и собствени мнения за написаното от другите - всичко. Не мога да кажа - правете като мен. Всеки е интересен със своята индивидуалност. започне ли да се съобразява с нечии претенции или пък случайно да не накриви шапката нечия, като си каже това, което му се иска, няма смисъл от тема. Така че спокойно - изразявайте си емоциите, споделяйте какво ви прави впечатление в другите мнения, ясно е, че сме големи хора и се разбираме и нацупени няма.

# 455

Варненки, дайте идея за място за РД на  8г. дивакиня.
Орушках детските центрове и все нещо не ми допада.
Отделно почти всички сме ги извъртяли вече. А се оказва,
че и ще са във ваканция по това време тюх да се не види.

През зимата ли?Трудна работа!

Ако е дискотека- Златният лъв, Аромат- гости сме били там.
Ако е боулинг- в МОЛ, Варна има и опция за ел- игри.
Боулинг има и в хотел "Черно море", там в залата са само рожденикът и гостите му, доколкото помня.

Чувала съм за някакви игри във Влъхвите, Аспарухово, но не ги зная, нещо като състезателни игри.

# 456
  • Варна
Светкавица  благодаря ти. Златният лъв, Аромат и Влъхвите
не сме ги посещавали дори като гости ще се поинтересувам. Hug

# 457
Преди няколки дена гледахме Междузвездни войни. От прочетеното тук останах с впечатление че има кървища. Ние ходихме на дублираната версия заради малката и изписаха, че е подходящ за всички възрасти. А и кръв не видях. Дали е възможно да има разлика между дублирания и този със субтитри.

# 458
Toлкова хора се отказаха от темата и форума. Продължавайте да цензурирате и гоните останалите.Накрая пет кукувици ще си леят захарен сироп тук.
Тази тема ми беше любима някога. След номинациите се самоцензурирах рязко. Сега когато имам поводи за хвалене, къде да се хваля? Тук ли?

# 459
  • Телиш/Плевен
Даун, не знам кое време е при теб, но се надявам всичко да е наред и стиснатите палци да са помогнали. Hug

# 460
newsm78...таковата,нещо не ви понася Новата година на някои,комай  Rolling Eyes

Допивам си виното и не ме интересува никакъв сняг  Laughing.Каминката гори,момчетата чукат билярд, заплювам се, пу-пу  bowuu.
Новините  Shocked  Naughty,отказвам да ги слушам и гледам. Пуснах си турския сериал на единия ТВ, на другия гледат фактора-чиста работа  Peace.
Жаки, Жипът си е друга бира  Wink,гази всичко!
Смятам утре да правя резервация за РД на младежа,който е след месец и кусур  Crazy,че има риск да не се доредим.Народът резервира и празнува  Crazy.
Сандо, много си ларж,бе...толкоз пара за едни ботуши,хем че и на детето. Дано после има кой да ги доизноси  newsm78
  Жено, ботушчето е номер едно, заслужава си. Но крачето е слабо и неоформено и нямаше малък номер. Купихме на Дъ Норт фейс, не това, което търсихме, но също добро ботушче. Купихме такива, на добра цена http://www.mr-shopping.net/images/products/the_north_face_womens … nbouli_773985.jpg  Ето щеките нагледно  http://prikachi.com/images/937/8556937U.jpg
Какви са тези боти на Guess? Златни ли са? Моята тйнейджърка си купи боти на Guess за $70. Е, намалени, на "промоция", но разликата между 100 и 400 е голяма. Та ако може да ги видя? Наистина ми е интересно от къде е разликата? А ботушите са супер!!!

# 461
Добро утро!
Вече е наложително и аз да се замъкна на работа, а термометърът показва - 13... Освен това снощи четох книга до 1 ч. и сега мигам на къси. Котката отказа да напусне леглото, предпочете да пази мъжа ми и сега пия кафе и им завиждам.

Хубав ден ви пожелавам!

# 462
  • София
Добро утро! Хубаво е човек да си пие кафето на тишина, спокойствие и относителна чистота  Sunglasses Бях забравила как е! Няма да си подавам нос днес навън, ще си чета книжки и ще си гледам филмчета. Много съм остаряла, толкова трудно се оправям с качването на книги на Киндъла, уж е лесно, уж е интуитивно... 40 минути ми отне вчера да ги преформатирам и да ги кача. Сега поне съм заредила 12, та следващото мъчение няма да е много скоро. След още 5-6 години сигурно няма да мога вече да се оправям с новите технически джаджи. Чудех се едно време на майка ми и баща ми как така не могат да схванат как да боравят с дистанционното и настройките на телевизора, а ей ме на на същото дередже стигнах и аз Blush

Онна, кой си прищипа пръстчето  Sad? Такъв страх ми е това.... Tired Помня едно дете от ДГ на синковеца, беше си защипало пръстчето на вратата на колата...все ми е пред очите  Confused

Дребосъчко, Гена Cry Нищо му няма вече, беше малкият дявол и всичко мина благополучно!

Искам тихичко да ви се похваля, че вече пети ден девойката е без инхалации и е съвсем добре  Praynig То е още твърде рано за хвалене, затова тихичко, но аз много се радвам!

# 463
  • Ямбол
Онна, коя програма ползваш за преформатиране? Програмата Калибре, която ползвам аз, не изисква много познания, просто качвам там книгите и ги прехвърлям на Киндъла, тя сама си знае къде да ги качи и да ги обърне в .моби, който е форматът подходящ за Киндъла. Така прехвърлянето става за секунди. Моите книги са 200 и няколко и постоянно добавям нещо. А всяка прочетена изтривам.

# 464
Сандокан, трябва да знаеш, че яко се набутваш тук с тея ботуши, по-евтино ще ри излезе да хванеш самолета и да ги вземеш на разпродажба в Германия. И друг път съм казвала, че от Бг не пазарувам почти нищо освен ежедневни  неща като хляб, мляко и пр.
Дрехи, лекарства обувки, козметика  купувам само от чужбина.И ми е много по-изгодно.
Да се похваля, че направих добър шопинг тур сега в Германия  ето в тази шопинг зона  Metzingen outletcity, много неща  си напазарувах на супер цени. Heart Eyes
http://prikachi.com/images/806/8551806e.jpg
http://prikachi.com/images/804/8551804w.jpg
http://prikachi.com/images/802/8551802b.jpg
http://prikachi.com/images/800/8551800H.jpg
http://prikachi.com/images/799/8551799P.jpg

Общи условия

Активация на акаунт