Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 100
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Rose Amazone се намира за проба единствено в Дъглас Сердика, където са и другите нови, дълги шишенца като Ирис, Руж, Калеш и други на Ермес.

Денси, много благодаря за насоката!  bouquet Дано докато стигна, е останала течност за тестване, пък и Hiris ако има, ще е чудно.  Crazy Така лятото не помня колко пъти ходих и до кои молове за Градините на Мосю Ли, падна голямо обикаляне, докато нацеля тестер с течност в него.  Laughing

Raznejena, благодаря!  Hug Надявам се да е носим, нямам търпение вече, но ще почакам още няколко дни до доставка. Аз имах Rose Paul Smith това лято благодарение на размяна с мила съфорумка, изпръсках го  Blush - отначало ми се струваше ефимерен, но с течение на времето сякаш започнах да го усещам по-осезаемо (странно, но факт) и всъщност си е с прилична трайност (особено за цената си). Превърна се в един от най-удобните ми летни парфюми (да не кажа, че май предимно с него съм откарала летните месеци), не ме напрягаше (розата е невинна и млада), възпитан, прибран и женствен. Няма 'уау' съставки или звучене, но е много приятен. Мисля да го подновя за лятото.  Wink Мога да го сравня с ЕА Green Tea - не като пирамида, макар че и в Rose има чай, а като ефект - "балсам за сетивата", но за мен лично Rose е поне няколко идеи по-добър/интересен (може би защото за мен беше и нов парфюм, и прохождане в розовата тема) и е с по-добра трайност.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 00:31 от Klodilia

# 436
  • Бургас
Lady Emblem Montblanc-на мен не ми харесва този парфюм.Безлично плодов,поръчай проба първо ако няма къде да го пробваш.

# 437
  • Чукарландия
Благодаря много за отговорите! Hug

# 438
Lady Emblem Montblanc-на мен не ми харесва този парфюм.Безлично плодов,поръчай проба първо ако няма къде да го пробваш.
Благодаря на всички за отзивите, ще си избера друг определено.  bouquet

# 439
Здравейте момичета, моля, да ме извините, ако въпроса ми не е за тази тема. Преди години имах любим парфюм, но вече не се произвежда-Wild Wind на Gabriela Sabatini.Дали на пазара в момента има нещо, което се доближава до неговия аромат.Ще ви бъда много благодарна bouquet
Ще бъда благодарна за някакви предложения.

# 440
  • Плевен
Здравейте мили момичета,
Имам нужда от малко помощ. Изгубих си пръскалцето на Л Лолита Лемпика от 80 мл. Ако някой има и му е излишно, може да ми пише, ще се реванширам.  bouquet

# 441
Здравейте мили момичета,
Имам нужда от малко помощ. Изгубих си пръскалцето на Л Лолита Лемпика от 80 мл. Ако някой има и му е излишно, може да ми пише, ще се реванширам.  bouquet
Пиши в темата за размените. Не е тук мястото на този пост. Peace

# 442
Всички около мен използват само сладки, тежки парфюми. Направо имам чувството, че се давя в някакъв лепкав облак от сладост. Дори един колега се беше залял с толкова сладък парфюм, че съм сигурна, че се е напръскал с парфюма на жена си. Моето Chloe се губи от толкова много конфитюрна миризма наоколо. Не ми се носи нищо друго в момента освен свежа роза.

# 443
  • Бургас

твоя мъж къде го ползва тоя парфюм,според мен е прекалено силен, не става за офис среда и освен ако работи навън някъде може би там се вписва добре. newsm78 а на база цената си правя заключение че е евтина химия  37лв = 100мл какво да сложат вътре освен евтина дубайска химия Simple Smile
всяко едно нещо на Dior,chanel,tom ford,YSL, или друга фирма е на по-високо ниво от rasasi-то на расаси е хубаво само La Yuqawam тази тяхна серия или колекция е на много високо ниво и е качествена и няма нищо общо с евтината им химия в тасмина Simple Smile

Explore more, мисля, че Deetron ти е отговорил достатъчно изчерпателно, няма да добавям нищо. Всеки в крайна сметка всеки сам преценя какво да носи и дали е "евтина дубайска химия".

# 444
Джия и аз имам усещане,че цяла София е под облак от La Vie Est Belle. Винаги някой, някъде ми лъха на него. Явно той е фаворита сред гурметата.
Анни, според мен задължително трябва да пробваш Lady Emblem Montblanc . Това, че няколко дами тук, включително и аз се изказахме неласкаво за него не бива да те отказва. Напротив, ти трябва сама да си образуваш мнение за него след проби. Дай му шанс, може да се окаже точно твой тип. Това, че не е мой тип парфюм не означава абсолютно нищо.
А що се отнася до Paul Smith, аз също харесвам Rose(много елегантен аромат), както и Portrait for Women. Последния си го взех за някаква много символична сума и тъй като не страдам от парфюмна снобария (имам приятелки, които като чуят дизайнерски, под 200 лв., не ниш и пр. рязко казват "не") - той за мен се оказа голямо откритие, тъй като в началото ми мирише на стърготини от молив, което директно ме връща в детството и ми е страшно любим...мога да кажа, че за мен Portrait...има излъчване точно на нишов парфюм (колкото и да е изтъркано това определение). Но това си е лично мое усещане. Хубавото при него е, че ми се носи и в топло и в студено време.

# 445
  • София
Всички около мен използват само сладки, тежки парфюми. Направо имам чувството, че се давя в някакъв лепкав облак от сладост. Дори един колега се беше залял с толкова сладък парфюм, че съм сигурна, че се е напръскал с парфюма на жена си. Моето Chloe се губи от толкова много конфитюрна миризма наоколо. Не ми се носи нищо друго в момента освен свежа роза.
Принципно не харесвам много-много розите в парфюми, обаче от този останах с много добро впечатление http://www.fragrantica.com/perfume/Salvador-Dali/Sun-Roses-17718.html. Ненатрапчива свежа роза миксирана с хубав цитрус, нежна ванилия и приятни дървесни нотки. Не е много траен като цяло, но за тази ценова категория определено си заслужава да бъде преслушан  Wink  bouquet

# 446
Здравейте момичета, моля, да ме извините, ако въпроса ми не е за тази тема. Преди години имах любим парфюм, но вече не се произвежда-Wild Wind на Gabriela Sabatini.Дали на пазара в момента има нещо, което се доближава до неговия аромат.Ще ви бъда много благодарна bouquet

Vali77,
Много трудно се търси  парфюм, който да е заместител на спрян любимец, да не казвам дори мисия невъзможна.
Освен да погледнеш пирамидата тук:
http://www.fragrantica.com/perfume/Gabriela-Sabatini/Wild-Wind-5757.html
и да потърсиш друг с подобни съставки.

Виолетки ли търсиш? Или свеж флорално-плодов бюджетен аромат?

Диня има в Императрицата на Долче Габана
http://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/D-G-Anthology-L … trice-3-6086.html

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 19:53 от Deziderata

# 447
  • някъде под слънцето...
Потърси в ибей. Парфюмът се предлага на различни цени.

# 448
  • София
Виждам, че в мненията го сравняват с Desire me Escada, а Ескадата от своя страна има сходство с други, също лесно откриваеми аромати, може би ако ги пробваш, ще откриеш това, което ти харесва. Иначе наистина е трудно човек да се сдобие със спрян любимец. Понякога обаче времето играе лоша шега - обожаван в миналото аромат далеч не се възприема така - вкусовете се променят, хората също. В този смисъл ако решиш да го придобиваш на всяка цена, първо се убеди, че все още възприятията ти към него са същите.

# 449
  • София
Cara mia лично за мен е много красив, сериозен и чувствителен дамски аромат.

И моето мнение за Cara Mia е такова - страхотен! Вярно, не съм на ти с дамските парфюми и тенденции при тях, но този специално този го намирам за чудесен и отличаващ се избор. Наистина, не е за зима, но за всички други сезони е много приятен - за мен, много успешно успява да бъде едновременно свеж, класически, женствен и романтичен.
Не го отписвайте като провал... тествайте го отново в по-топло време - тогава ще покаже друго лице, убеден съм.
Най-малко, средиземноморската свежест в него ще пасне идеално на летните месеци...

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 00:50 от Deetron

Общи условия

Активация на акаунт