Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 080
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
меки и нежни, нищо общо с шанелските алдехиди
бял, без да е белоцветен или сапунен, сладко-мусков е
обявен е за натраен, но при мен е със съвсем добра трайност
по пирамида изобщо не е мой, но отдавна го бях харесала
Метресата ми беше скучна
Подкрепям напълно. Peace

# 421
Здравейте дами, а този парфюм mont-blanc-lady-emblem-edp ползвал ли го е някой? Много му се чудя, дали да го поръчам, но първо ми се иска мнение да получа. Заслужава ли си?

# 422
  • Бургас
Здравейте дами, а този парфюм mont-blanc-lady-emblem-edp ползвал ли го е някой? Много му се чудя, дали да го поръчам, но първо ми се иска мнение да получа. Заслужава ли си?

За мен е хубав аромат, без да претендира, че е нещо особено. Усещат се най-вече рози и плодови нотки. Съчетанието е вече до болка познато, но това не го прави лошо. Като цяло ароматът е свеж, сладък, но не прекалено, заоблен и приятен. Подходящ е за жени на всякаква възраст и бутилката е красива, което го прави удачен подарък.  Мисля, че в по-топло време, ще се развива по-добре.  Peace

# 423
Днес получих Мароканската Пустиня и по закона на Мърфи температура на въздуха +10 градуса,влага яка.Тази красота иска студ,сух студ,тогава ми е най гушлив.Ще почакам малко да се застуди та да му се накефя.Сега при тези температури избива тамяна и то много нахално,нищо друго не се улавя.Да ми е честит!

# 424
Deetron, WaltherP99, т.к. видях, че го познавате добре Tasmeem Men, може ли да ми го опишете по-подробно? Представям си го на млад мъж, около 40-те, атлетичен, спортен тип (като ММ Mr. Green). Може и други да се включат, ако го познават. Hug
евтина дубайска химия трае много на всякакъв вид кожа,и аз го имах ,за съжаление повечето хора не могат да го понасят поради факта че е ужасно силен и не знам къде може да се носи.
Яко химия и синтетика Simple Smile

# 425
Lady Emblem Montblanc пробвах няколко пъти, като излезе и сега като се опитвам да се сетя конкретния аромат - нямам никакъв спомен, което означва, че е от безличните и направени да се харесат на всички. От "внимателните" аромати..т.е. внимава да не изпъкне с нещо. Сега се сещам, че имах усещането за нещо плодово. Иначе бутилчицата е красива, особено масивната капачка под формата на цвете. Като го пробвах си помислих, че е подходящ за офис среда.

# 426
  • Бургас
Не съм съгласна, Explore more .  Simple Smile Подарих го на любимия преди година, след като четох ревю на Deetron. Много му харесва, на мен също. Носи го почти навсякъде /все пак трябва да уточня, че той не работи в офис среда/. Освен това често получава комплименти, когато е с него. Ароматът наистина е силен, траен, с присъствие на роза и ориенталско звучене, но не от типа на Монтал и Мансера с много уд и рози. По-скоро има много позитивно излъчване. Все пак не би се харесал на всеки. Иначе описанието на моя мъж съвпада с това на твоя, BBeLLa Laughing  
Ще чакаме Deetron и WaltherP99 да се включат. Те го имат и го ползват и двамата, така че ще са ти повече от полза!  Peace

# 427
  • Варна
Cara mia лично за мен е много красив, сериозен и чувствителен дамски аромат.Имам го и го ползвам, мисля че сега му е доста студено и трудно се разкрива, дори напротив изчезва след около 2 часа,но когато беше по-топло беше съвсем различно.

Първата ми среща с Cara Mia беше чудесна! Сериозен, праволинеен, без финтифлюшки и компотени нотки, но въпреки това не беше изявено мъжкарски. Почти бях си го купила, на картончето миризмата стоя 24 часа. Обаче! Втората среща - не! Вече на кожата беше доста мъжки и доста опушен, че и нетраен.
Аз не съм парфюмен специалист, не различавам много съставките, дори не мога да разбера понякога за какво говорите Joy Нахална роза, бял без да е белоцветен, шанелски алдехиди... А розата в Романс на Ралф Лорън каква е?

Както и да е отплеснах се и дано не ви дразнят моите лаишки и некомпетентни изказвания, в същото положение съм с виното, всъщност описанията на вино и парфюм много си приличат като се замисля.

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 20:59 от Doris

# 428
Не съм съгласна, Explore more .  Simple Smile Подарих го на любимия преди година, след като четох ревю на Deetron. Много му харесва, на мен също. Носи го почти навсякъде /все пак трябва да уточня, че той не работи в офис среда/. Освен това често получава комплименти, когато е с него. Ароматът наистина е силен, траен, с присъствие на роза и ориенталско звучене, но не от типа на Монтал и Мансера с много уд и рози. По-скоро има много позитивно излъчване. Все пак не би се харесал на всеки. Иначе описанието на моя мъж съвпада с това на твоя, BBeLLa Laughing  
Ще чакаме Deetron и WaltherP99 да се включат. Те го имат и го ползват и двамата, така че ще са ти повече от полза!  Peace
твоя мъж къде го ползва тоя парфюм,според мен е прекалено силен, не става за офис среда и освен ако работи навън някъде може би там се вписва добре. newsm78 а на база цената си правя заключение че е евтина химия  37лв = 100мл какво да сложат вътре освен евтина дубайска химия Simple Smile
всяко едно нещо на Dior,chanel,tom ford,YSL, или друга фирма е на по-високо ниво от rasasi-то на расаси е хубаво само La Yuqawam тази тяхна серия или колекция е на много високо ниво и е качествена и няма нищо общо с евтината им химия в тасмина Simple Smile

# 429
  • София
KDS Hands Thumbsup Hands Clap

Deetron, WaltherP99, т.к. видях, че го познавате добре Tasmeem Men, може ли да ми го опишете по-подробно? Представям си го на млад мъж, около 40-те, атлетичен, спортен тип (като ММ Mr. Green). Може и други да се включат, ако го познават. Hug
евтина дубайска химия трае много на всякакъв вид кожа,и аз го имах ,за съжаление повечето хора не могат да го понасят поради факта че е ужасно силен и не знам къде може да се носи.
Яко химия и синтетика Simple Smile

Explore more - Уважавам мнението на всеки, включително и твоето, но ще изразя несъгласие тук с доста грубите определения за Rasasi Tasmeem Men.
Всъщност, ако се беше поинтересувал малко за Rasasi, както и за други марки подобни на нея, щеше да разбереш, че този тип производители са толкова ниш, колко всички други по света, които се смятат за такива. Повечето арабски марки имат история и утвърдени традиции, и парфюмите им са малко повече от "евтина дубайска химия".

Сега за Rasasi Tasmeem Men - един от любимите ми арабски парфюми е, защото ми напомня на някои от чудесните западни аромати, но с ориенталски привкус. Сладникавостта му идва основно от ванилия и тонка, но в едни приемливи дози, така че комбинацията от подправки, сладост и роза да дадат един хубав краен резултат. Всъщност, само началото му за някои хора би било по-трудно, защото е предимно подправъчно, но съвсем скоро другите нотки набират скорост и парфюма се променя. На кратко бих го поределил като подправъчен сладникъв, кремав, който обаче не е тежък или труден. Даже напротив - KDS точно е усетила една позитивност и секси зачаливост, които излъчва Tasmeem Men.

Нося го без никакви притеснения дори на работа. Даже имах преди няколко месеца случка - дойде колежка на бюрото ми да творим заедно и първото нещо, което каза бе - моля прати ми парфюма ти на мейла ми!  Simple Smile И друг път съм получавал комплимент на работа за него, така че съм убеден, че най-малкото е неприятен за околоните. Да, наистина не е за всеки, но примерно и Мюглер Амен не е за всеки  Simple Smile

BBeLLa - не знам дали ще допадне на мъжа ти - помня от твои постове, че той харесва предимно по-свежи аромати, а Rasasi Tasmeem Men не е такъв. Но от друга страна си заслужава теста - може пък на теб да ти хареса Grinning Виждам, че в един познат на форума сайт се продава пробичка от него  Wink
Rasasi Egra Men си мисля, че би допаднал идеално на мъжа ти. Tasmeem Men e за хора с подчертан вкус към сладките аромати, докато Egra Men носи страхотна доза чиста енергия и автентична горска свежест.

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 20:59 от Deetron

# 430
  • Франция
Deetron, пиши по-често в тази тема, моля  Wink

# 431
  • на морето
Doris, абсолютно съм съгласна с теб за Cara Mia Peace
Много надежди възлагах на този парфюм. Стилно шише, доказана марка, красиво име. Харесвам Aigner, имам някои любимци от марката, но тук нещо ударих на камък. Както и при теб, така и при мен теста на блотера бе впечатляващ- два дена невероятно ухание, свежо, елегантно, изтънчено .Надъхах се за покупка EmbarassedДобре, че го пробвах на кожа.. Коренно различен аромат от блотера, направо се изумих, втори път пак повторих пробата, да не би да съм объркала парфюма Sick
Твърде рязък, остро свеж,по никакъв начин елегантен или рафиниран. Сигурна съм, че е въпрос на химия или сезон. Смятам  пролетта отново да го подложа на тест, току виж сме се залюбили newsm78

# 432
Прескачам в тази тема по препоръка на densi Simple Smile
Някъде да сте засичали на Dita Von Teese парфюмите като мостри?

# 433
В Лили дрогерие.

# 434
В Лили дрогерие.

Смятай Shocked Изобщо не съм ги забелязала. Много благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт