Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 018
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Извинете, че така нахлувам в темата, но просто съм възхитена от невероятното описание на  kovatcheva за Casta Diva!  Heart Eyes Трябва да имам този парфюм! Би ли споделила от къде мога да си го купя  Praynig

# 61
Трябва да имаш този парфюм, само защото Ковачева го описва така?! Тя всеки парфюм описва така живописно   Laughing  и все високобюджетни парфюми. Приготви си сериозни суми! А всяка втора тук ще ти каже, че пазаруването на парфюми след четенето на възторжени описания към тях, е най-голямата и скъпо струваща грешка на четящите тук. Много хора, ако си признаят, ще ти кашат как се греши от това. Wink
Иначе, ето от тук можеш да си го купиш веднага  http://www.ausliebezumduft.de/nobile-1942-casta-diva-fragranza-s … from_store=german

Честита нова година и от мен! Пожелавам ви здраве и благополучие  Flowers Four Leaf Clover

# 62
  • София
Е, рискът си е мой Simple Smile Благодаря!  bouquet

# 63
И на мен ми звучи много добре, този парфюм, но на сляпо никога не купувам.

Още избирам между три трезора. Картончетата стоят между страниците на книга. И трите имат различна трайност. In Love Tresor http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Tresor-In-Love-8019.html почти не се усеща. В началото ми миришеше на виолетки, а сега на шампоан и чистота. Много не траен, но свеж и лек определено е. Приятен, но не изпъква с нищо запомнящо се, освен с виолетките може би. La Nuit Tresorhttp://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Nuit-Tresor-29157.html се оказа много траен и тежък, но и много ми напомня на Енджъл в началото. В момента просто си е един сладъко-тежък парфюм, но определено най-траен от трите.
Midnight Rose Tresor http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Tresor-Midnight-Rose-11721.html е със средна трайност. Много плодов и не мога да усетя розата, но въпреки това ми допада най-много от трите за сега. Чудя се дали да експериментирам с още трезори или да грабвам среднощната роза.
Много искам мнение за Chloe http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Eau-de-Parfum-1733.html. Не е задължитено да е точно този, но много ме интересува трайност и колко/как се усеща розата в тези парфюми?

# 64
 За Chloe. Розата не просто се усеща. Парфюмът Е роза.
За някои свежа и чиста, за други просто българска роза. Трябва да се тества.
Аз лично го харесвам.

# 65
  • Пловдив
Джия, Chloe EDP е много силен и убийствено траен, буквално едно напръскване е достатъчно. Дори понякога ми докарва главоболие, но много си го обичам.
Усеща се розата, но не е толкова плътна, както в Берлинчанката например.
Флорален парфюм е и е по-подходящ в по-топло време. Мисля, че има много почитателки тук.

La Nuit Tresor го има колежката ми по стая. Не го понасям, има някаква мъжка нотка, сякаш на борови иглички и много ме дразни. А може и да е, защото жената се олива с него.

В Tresor In Love ми харесват прасковите. Нежен пролетен аромат. Сякаш от всички Трезори този най-ми допада. Няколко пъти се канех да го купувам, но все не достигам до него. Но си заслужава според мен, като му дойде реда със сигурност ще го придобия.

# 66
  • Бургас
Джия,направо грабвай Среднощната Роза,въобще не се и замисляй,много е траен това ми е един от най-любимите парфюми. PeaceИмам го и в имитация и в оригинал от скоро,няма да съжаляваш.

# 67
  • на терасата
Джия, искаш мнение за два от любимите ми парфюми: Tresor in Love и Chloe eau de Parfum.
Tresor in Love е определено летен, сега се губи. Много хубава праскова и цветя, точно на шампоан и чистота мирише.
Chloe eau de parfum е локумена роза, много присъствен, траен и обгръщащ. Подходящ е за сега. Но трябва да харесваш роза в парфюм, иначе може да те дразни. Аз обожавам аромат на рози и този е един от най-любимите ми парфюми.
Понеже те е впечатлил Tresor Midnight Rose, пробвай Армани Si и YSL Black Opium. Ако търсиш плътни парфюми, подходящи за сезона и харесваш горски плодове в парфюм споменатите може да те заинтригуват.

# 68
Може ли едно мнение за Rive Gauche pour homme и Rive Gauche pour homme intense,не ги познавам,а мога да ги поръчам на сляпо,но не съм сигурна още,а цените им са доста високи в момента  Hug

# 69
За много години! Много здраве и благополучие пожелавам на всички  bouquet

Парфюм по описание- груба грешка и според мен  Peace  Grinning

Харесвам малко алкохол в парфюм може би  ром, важно е как е омешано. Нямам такъв аромат в момента. Търсила съм преди време, пробвала разни неща, но не съм  открила още моя пиян парфюм. Simple Smile Най-много съм носила Амбр наргиле и Долчелизир от тези дето съдържат алкохол.

# 70
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Денс! bouquet

Честита Нова Година на всички! Бъдете живи и здрави! И парфюмно задоволени! Hug

По темата, дали харесвам алкохолни нотки в парфюмите - не, определено ги придпочитам за консумиране през устата. Peace

# 71
Хайде Честита Нова Година и от мен!Да е спорна и по добра от предходната!
Алкохол в парфюм?Ами явно не го улавям.Гледам в  Наргилето имало алкохол,на мен ми мирише на вишни и нищо друго не хващам.Въпрос на възприятия.Явно не мога да се изкажа , поради тази причина. Joy
На Ковачева и се възхищавам как във всеки  парфюм намира такава красота,а как ги описва.Това е дар Божи.Четох нейното описание на Cara mia
Аigner и го пробвах ,е не, представите  ни се разминават тотално.

# 72
  • София
Честита 2016-та и от мен   Hug Живи и здрави, усмихнати и влюбени!

Йоан Владимир любезно прикани да споделим получени парфюмни подаръчета, та аз получих тази красота: DSquared2 Potion Royal Black

Скрит текст:

Много му се радвам  Crazy

Бая пробички също събрах точно преди празниците, та парфюмно да тръгне 2016-та  Grinning
Хубава и успешна седмица от мен.

# 73
Йоан Владимир любезно прикани да споделим получени парфюмни подаръчета...

Това съм го пропуснала, но получих подаръче - Si Giorgio Armani и греда.  Confused Така, че парфюм по описание + няколкократен тест вместо несполучливи подаръци.  Grinning

# 74
Парфюмни подаръци не съм получила, но си купих сама Роуз Амазон на Ермес след моментална любов и след многодневни колебания си взех на супер добра цена Сюблим Балкис.
Мъжа ми обаче е супер доволен от ганджата Килиънова и си го носеше често по празниците.

Отдаде ми се възможност изненадващо да пробвам парфюма на Балмен за H&M, за нищо не става. Грозно, евтино, златно шише, което беше олюпено вече по тестера и аромат нещо като нищо. Малко ванилия, малко лакрица, много водка в началото и никаква трайност. Предвид цената му от 66 лв. и претенциите на автора му плюс невероятно добрата колекция Balmain for H&M пусната Ноември мога да кажа, че за мен парфюма е пълно фиаско.

Общи условия

Активация на акаунт