Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 137
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Наистина парфюмните подаръци рядко са толкова сполучливи колкото парфюмите които сами си подаряваме. Аз си самоподарих това за Коледа. Голямо чудене падна, голяма борба със себе си, но накрая не издържах Crazy

# 76
Наистина парфюмните подаръци рядко са толкова сполучливи колкото парфюмите които сами си подаряваме. Аз си самоподарих това за Коледа. Голямо чудене падна, голяма борба със себе си, но накрая не издържах Crazy
Браво, честито добре си се зарадвала! Как прежали толкова пари? Mr. Green Hug bouquet

# 77
  • София
Благодаря, Денси Simple Smile Дадох си сметка, че в момента няма нито един друг парфюм, който наистина да желая, и няма смисъл да купя два - три за тези пари, които няма да ме радват истински, само заради по-голямото количество и по-изгодната цена. А този определено ще го запомня и ще ме държи далеч от парфюмни покупки дълго време. Laughing Заради него една седмица ходех като зомбирана, с парите в джоба, и краката ме водеха все към Раковски. Но разума ми казваше че е лудост да прежаля толкова пари за 50 мл.. Накрая при една разходка в парка, хукнах към магазина, барабар с трите кучета, и го отнесох Joy

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 15:44 от I walk alone

# 78
  • Чукарландия
Някакви мнения за Debut by Night Etienne Aigner? Никакви отзиви във Фрагрантика, нито пък в този форум. А звучи интересен. Hug

# 79
  • София
Нощния Дебют не познавам, но първият Дебют е абсолютна боза. По принцип съм фен на Aigner, но дори и пристрастията ми към бранда не могат да ме накарат да имам поне неутрално мнение за този парфюм - с две думи - не става.

# 80
  • София
Мнението на един парфюмен профан в мое лице е, че Debut by night попада в онази сладка категория, която аз наричам сладко за всичко, що има ванилия някъде из пирамидата. На мен лично ми прилича на Alien eau extraordinaire, с приемливо начало, но по- ванилов от alien край. Траен, ръката ми го разнасяше при всяко движение поне 6 часа от едно напръскване за тест.  Simple Smile

# 81
  • София
Дали може мнение за Anthracite Jacomo? Прочетох каквото намерих на английски, но ще съм благодарна и на няколко реда от вас, за впечатленията ви.

# 82
Здравейте:)
Моля за мнение за Juliette has a gun. It is not a parfume. Една приятелка ме пита. Аз четох из интернет, но нещо не ми прозвуча много грабващо. И имате ли идея откъде може да се намери?

# 83
Моля за мнение за Juliette has a gun. It is not a parfume.
Трудна работа... За някои от нас това наистина не е парфюм. Имах го. В началото за около половин час го усещах и след това нищо. Странното е, че часове след това, полъх от нищото напомня осезаемо за Непарфюма и изчезва пак. Мога понякога да го усетя дори след душ, но не го разбрах. Обичам да усещам парфюма си осезаемо. Очевидно този парфюм беше траен, но не го усещах. Други дами го носят с удоволствие и го усещат с часове. Трябва проба, защото се проявява напълно индивидуално.

# 84
Здравейте:)
Моля за мнение за Juliette has a gun. It is not a parfume. .................................И имате ли идея откъде може да се намери?

Можеш да купиш комплект мостри от официалния сайт на бранда:
http://www.juliettehasagun.com/en/kit-echantillon.html

# 85
Моля за мнение за Juliette has a gun. It is not a parfume.
Трудна работа... За някои от нас това наистина не е парфюм. Имах го. В началото за около половин час го усещах и след това нищо. Странното е, че часове след това, полъх от нищото напомня осезаемо за Непарфюма и изчезва пак. Мога понякога да го усетя дори след душ, но не го разбрах. Обичам да усещам парфюма си осезаемо. Очевидно този парфюм беше траен, но не го усещах. Други дами го носят с удоволствие и го усещат с часове. Трябва проба, защото се проявява напълно индивидуално.

+1
И аз съм от тези, които не го регистрират. Не бих дала толкова пари за не-парфюм.  Naughty

# 86
  • София
Никой ли не познава Anthracite Jacomo?

# 87
Здравейте, Момичета,

Използвам парфюм Fierce на Aberkrombie & Fitch. Можете ли да ми кажете дали го има в България? http://www.fragrantica.com/perfume/Abercrombie-Fitch/Fierce-3508.html

Благодаря предварително.

# 88
  • София
Никой ли не познава Anthracite Jacomo?
Познава, ама ходи на работа от време на време  Wink
Прекрасен шипър, образцов направо, един от най-добрите примери за цветен шипър. Развитие, трайност, всичко му е наред. Не е за хора със слаби нерви. Ако си падаш по шипри, ама такива от класическата школа, а не съвременните набедени за такива, си е must have отвсякъде. Ако не обичаш - стой далеч от него.

# 89
Здравейте, Момичета,

Използвам парфюм Fierce на Aberkrombie & Fitch. Можете ли да ми кажете дали го има в България? http://www.fragrantica.com/perfume/Abercrombie-Fitch/Fierce-3508.html

Благодаря предварително.
Има един вид в ензо...

Общи условия

Активация на акаунт