Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 163
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Пробвах и новата червена звезда на Ангела на ТМ http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Angel-Passion-Star-31849.html ......... Звездата на снимките изглежда много по-добре, отколкото в действителност  Crossing Arms Хич не му отива на този парфюм тази червена звезда, изглежда изхабено червен, като издран в чанта парфюм  Crossing Arms
Прилича ми на Кремълската петолъчка или тази на някогашния Партиен дом, и някак очаквам така и да мирише - ретро, старо, прашно и ... социалистически. Rolling Eyes

# 316
Пробвах и новата червена звезда на Ангела на ТМ http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Angel-Passion-Star-31849.html Парфюма за мен е почти същия с първата версия на Ангела от едно време, и въпреки, че не мога вече да го нося, ми се прииска да го имам. Звездата на снимките изглежда много по-добре, отколкото в действителност  Crossing Arms Хич не му отива на този парфюм тази червена звезда, изглежда изхабено червен, като издран в чанта парфюм  Crossing Arms
Старият Ангел е много любим на майка ми, а червеното й е любим цвят. Направо знам кой ще му се зарадва много!
Чак толкова ли е грозен? Ще го проверя при първа възможност.

# 317
WaltherP99, вярно много страшно звучи историята ти. В цялото нещо само едно ми хареса и това е костюма на Том Форд. Hug

# 318
  • София
Минавам да се похваля с една много сполучлива размяна - при мен дойде Карлейдоскоп на Карл Лагерфелд. Чудесна ненатрапчива комбинация между Париж на Баленсиага и Ирисовата Прада!

# 319
  • Франция
Като си говорим за рози, да се похваля, че първата ми придобивка за тази година е Rose Oud. След дълго и безуспешно издирване на такава роза, в крайна сметка се завърнах отново към него и го преоткрих заедно с аксиоматичната истина, че всеки парфюм си има сезон. В студеното време удът изобщо не ме притеснява, а напротив, застава като луксозна подложка от черен лъскав велур и прави розата да изпъква още по-сладка и червена.
След тази придобивка обаче нямам абсолютно никакво желание за нови парфюми и напълно е възможно да си остане и последна за годината, съчувствайте ми малко. Каквото и да пробвам напоследък, реакцията ми е "бляк". Днес например видях в една парфюмерия луксозната серия на Juliette Has a Gun и се напръках на двете ръце с Moon Dance и Oil Fiction. Ами какво да ви кажа. За луксозни, не знам, може и да са, обаче толкова неоригинални аромати не очаквах от точно тази марка. Особено Лунният танц, на който обърнах специално внимание заради името и опаковката - супер банален белоцветен ориентал, каквито между Joop! Femme и Alien мога да изброя дълъг и неизчерпателен списък, като всичките ще са по-интересни и с повече характер. И двата утихнаха много бързо, останалият по ръкавите ми от снощи Forbidden Games категорично им надделяваше, за трайност не мога да кажа, изкъпах ги след два часа. Цената на този съмнителен лукс е 215 евро парчето.
И като съм в такова парфюмно настроение напоследък, се чудя дали пък да не взема да попиша малко отрицателни ревюта в темата, за да балансирам неподражаемите включвания на kovatcheva и опустошителното им въздействие върху банковите сметки на добрите хора  Mr. Green Само че навярно много засегнати ще има и ще бъда позорно изгонена с камъни.

# 320
  • Варна
И като съм в такова парфюмно настроение напоследък, се чудя дали пък да не взема да попиша малко отрицателни ревюта в темата, за да балансирам неподражаемите включвания на kovatcheva и опустошителното им въздействие върху банковите сметки на добрите хора  Mr. Green Само че навярно много засегнати ще има и ще бъда позорно изгонена с камъни.
Точно от това имам нужда, Йоан Владимир, говори, говори .....
Кажи ми, че нищо не съм изпуснала, сподели за прехвалените парфюми, приземи ни малко на земята, притъпи парфюмните ни сетива ! Искам почивка от тази стихия, искам да си погледна гардероба и да си кажа "Я, стига, ама ти сериозно ли?"
 smile3514
Ох .... пусти дяволчета  Laughing

kovatcheva, благодаря за мнението, успокоих се малко Wink

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 19:33 от karie

# 321
Пиши, пиши Йоан, пиши здраво и хвърляй плюнки щом така ти идва, никой няма да те изгони! Heart Eyes Hug bouquet

И аз много малко неща харесвам, ама Килиън си го уважавам. Честит парфюм, божествен е!

# 322
  • София
Обичам парфюмен хейт, дори и най-лютия, когато е добре обоснован и прилично изразен, а ти това го можеш прекрасно, Йоан Владимир!  Hug Аз лично ще те чета с удоволствие, както винаги, пък може и още някой да се вдъхнови покрай теб  Mr. Green

# 323
Имам един минимум от парфюми, които няма как да не ги подържам налични: Ботега Венета, Сюблим Болкис, Амбър Наргиле, Ван Клийф - ванилия, Тобако ванил, Нинфео мио, Мандорло ди Сичилия, Черги и днес, при инвентаризацията, установявам, че всичко е на привършване, последва остра сърдечна слабост и избиха ситни капки пот,  costumed050 Ресуституцията ще ми струва майка си и баща си, а тук гледам нови "лекарства" излезли Rolling Eyes  Какво е съдържанието на спешните ви шкафове? 

# 324
  • Варна
Имам един минимум от парфюми, които няма как да не ги подържам налични: Ботега Венета, Сюблим Болкис, Амбър Наргиле, Ван Клийф - ванилия, Тобако ванил, Нинфео мио, Мандорло ди Сичилия, Черги и днес, при инвентаризацията, установявам, че всичко е на привършване, последва остра сърдечна слабост и избиха ситни капки пот,  costumed050 Ресуституцията ще ми струва майка си и баща си, а тук гледам нови "лекарства" излезли Rolling Eyes  Какво е съдържанието на спешните ви шкафове? 
Прилича ми на ОКР  newsm78

# 325
ОКР си е едно на ръка, то си е перманентно  Heart Eyes

# 326
  • До сърцето...
 Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 07:46 от Radika

# 327
WaltherP99, много страшно това, което опиваш. Моля те, стой си вкъщи  Mr. Green, не ни лишавай от компанията си  Hug И аз мисля, че един парфюм не си заслужава боя, още повече, че въобще не сме за оплакване и не сме останали без парфюм  Wink Обаче, парфюмохолика в мен е наострил уши  Mr. Green, и изгаря от любопитство, кой ли може да е парфюма  Mr. Green, защото портокаловото сладко е от най-любимите ми неща, и твоето описание звучи страхотно. И аз го искам на момента  Mr. Green

Бой? Бой не е имало-държанката след 2-3 минутен монолог как никой няма да му отнеме любовта (и парите) на живота му , най-накрая прозря,че нямам никакъв афинитет към бившия му.Изпуснах само да разбера какъв беше парфюма-това е нещото,за което ме е яд.Никога не съм срещал подобен аромат.

Какво е съдържанието на спешните ви шкафове?

"Спешните"? Ако правилно съм те разбрал питаш за бройката парфюми - 158 , като не влизат в нея мини мостри и малки отливки.

Аромат за вечерта

# 328
В "спешния шкаф" влизат тези, които като свършат - задължително се подновяват, бройката е само подробност. Имам парфюми, които така си стоят и няма скоро да свършат, освен ако не ги подаря или ползвам за стайни ароматизатори - напр. абсолютната ванилия на Монтале. Обаче как да остана без Тобако ванил Mr. Green Пазарът е пренаситен вече, все нови и нови марки, всичките башка нишови, реформулации на килограм, все по-често се улавям, че като пробвам нов парфюм, започвам да се чудя на кой от вече излезлите ми напомня. За последната година не съм пробвала нещо, което да е по-различно, страйкинг и да не ми навява асоциации с друг. Последният, който успя да ме очарова е Портретът на една дама. От тогава - нищо и си ползвам само "спешния шкаф".

# 329
Здравейте парфюмни фей, а за roberto-cavalli-nero-assoluto, нещо да кажете? Чудя се дали да си го поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт