Звездни компромати- 269 част

• 90 812
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Статията предполагам няма и претенции за пълна енциклопедична изчерпателност. Попаднах на нея преди време и сега при въпроса за децата на Джъд се сетих за нея и я пуснах.
В никакъв случай не съм искала да прозвучи като критика.  Peace Просто си разсъждавам относно браковете и децата от различни партньори в Холивуд. Там обратното е цяло чудо.

# 76
  • Пловдив
Да така е. Като се има предвид, че там се раждат повече деца. Но си признавам, че някои бройки ме впечатляват  Laughing

# 77
Карбовски много мери с двоен аршин. Той и Николета плю, но след като тя му разреши да играе нейното нещастно емо приятелче вече е страстен защитник. Вече като чуя, че някоя известна инстаграм кифла се снима из Дубай почвам да се чудя дали онези двама братя араби не са си поръчали плът.

# 78
  • София
Абе и аз се чудя на този Дубай и защо всички кифли ходят точно там, в смисъл клиентелата ли им е там или е предпочитана дестинация от "придружителите" им.

# 79
Не знам за българските, но за голяма част от световните клиентелата ги кани там.

# 80
Полета е евтин  Laughing

# 81
  • Варна
Дубай съм го виждала само през крив макарон
и се чудя, може ли там да разголваш
цици и задник на обществени места,
както Николета и другата демонстрират?

# 82

И аз така, но за циците и задниците явно може.
Преди две три години една приятелка се беше запознала в интернет с някакъв от Дубай. Писаха си във фейсбук, той и изпрати покана да му отиде на гости. Тя прие, при което аз бях меко казано шокирана и и казах че е луда да отиде. Е отиди, стоя около две седмици, беше я настанил в хотел и се върна с два куфара маркови дрехи. Това за мен си е чиста проституция. Познайте дали си писаха или видяха повече!  Blush

# 83
Абе и аз се чудя на този Дубай и защо всички кифли ходят точно там, в смисъл клиентелата ли им е там
Това е отговорът на твоята чуденка Peace
Мик Джагър
http://eva.bg/article/28335-Mik-Dzhagar-v-edna-razlichna-svetlina

# 84
  • Sofia

Ахаааа, сега видях, че вече са го питали във Фейсбук за Николета. Ето и отговора:

Ахах Николета! Как не ви е срам, Николета е там с човека , когото обича! Опахаха:))

Честно казано на мен неговият отговор за Нило ми звучи също толкова иронично, като коментарите за Линдарева.

Според списание OK Дженифър Гарнър се среща с Патрик Демси. Тази година и двамата се развеждат с половинките си.

# 85
# 86
  • София
Роналдо в мъжка компания за ЧНГ А къде е наша Николетка?

# 87

В статията изписано каква запалена спортистка е Кейт, а всички снимки, които са подбрали са от събития и дори херцогинята е официална и на токчета.  Laughing

# 88

И аз така, но за циците и задниците явно може.
Може, въпреки че на места има разни табели относно облеклото, чужденците не ги спазват. Peace Особено около плажовете, където тя се е снимала, няма никакъв проблем, стига да не си топлес, тогава могат да ти направят забележка. 

Ева Лонгория
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t1.0-9/12376 … 5&oe=571AAA4B

# 89

Общи условия

Активация на акаунт