Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 715
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Уау, 5 по Мат - браво на Момчил  bouquet
Такъв е дневника - 1 път в месеца, тъпня....
Добре си беше преди да НЕ ги пускат в училище без бележник, сега обаче вече не е така. Защо - не знам. Поизнервих вчера класната и тя каза, че не можела да огрее навсякъде  Shocked
Ми аз ли огрея?
За Турция съм категорична - има варианти за промяна на резервация, Вики  Wink Това му е едно от най-най-любимите неща, а именно почивките там  Heart Eyes

# 286
Nefertarri, според мен, колкото и зле да изглеждат нещата - не спирай да говориш с детето си. Обясни му като на голям човек, че знанията са важни за бъдещето и защо са важни..То това му е сложното на пубертета.. Но не бива да ги зарязваме..колкото и да ни разочароват.
Според мен учителите изобщо не ги интересува кой и какви проблеми има.

# 287
Нефертари, нашите деца да не ги е правил един баща  Mr. Green ooooh!
И аз към вашата групичка се присъединявам  Joy

# 288
Мартин май ще има 5-ца по музика първия срок Joy

# 289
Браво на Мони и Гого!
Според моят днес е направил контролното по МАТ за тройка, по ГЕО за четворка, срам.  И това точно в края на срока...

# 290
  • Русе
4,5 на класното по БЕЛ  newsm44 Грешките са само правописни. Иде ми да го убия  Crazy

(Божеее, доживях да се радвам на такава оценка  ooooh! Embarassed)

Абсолютно разбирам Нефертари. Няма приказки, наказания, с добро, с лошо (не съм го била) - не става! Не му дреме за нищо, пърха на среща ми с тия големи мигли и нищо не вдява. Частни уроци и висене на главата. Само това помага засега.
Нефертари, прави се на обидена два дена (повече не че ще му мине и на него  Mr. Green), гледай го с тъжен, телешки поглед и после отгоре му. Тоя безценен съвет го получих от един психолог! И аз така правя  Mr. Green

# 291
Браво на Алекс!

# 292
4,5 на класното по БЕЛ  newsm44 Грешките са само правописни.
Бравоооооооооо  Hug
Браво на Мони и Гого!
Според моят днес е направил контролното по МАТ за тройка, по ГЕО за четворка, срам.  И това точно в края на срока...
Да, края на срока е любимо време да омазване  Confused География 4 не е зле  Embarassed
Нефертари, нашите деца да не ги е правил един баща  Mr. Green ooooh!
И аз към вашата групичка се присъединявам  Joy
Добре си ни дошла  Mr. Green Mr. Green
Nefertarri, според мен, колкото и зле да изглеждат нещата - не спирай да говориш с детето си. Обясни му като на голям човек, че знанията са важни за бъдещето и защо са важни..То това му е сложното на пубертета.. Но не бива да ги зарязваме..колкото и да ни разочароват.
Според мен учителите изобщо не ги интересува кой и какви проблеми има.

Права си, афекта и бяса отстъпиха място на разума както е редно  Blush
Ще го натискам докато ми позволява и това е.

# 293
Мда, чудесно време зса омазване е точно края на срока,няма спор, просто ужас!
По география няма да има срочна оценка, но математика има.
Започвам психически да се настройвам за 3ки за срока по БЕЛ ,МАТ и История,позор.

# 294
Чиби, прекрасно те разбирам  Hug

# 295
Нефертари,  Heart Eyes
Хубаво е сред сродни души!

# 296
  • София
..То това му е сложното на пубертета.. Но не бива да ги зарязваме..колкото и да ни разочароват.
...
Мартин май ще има 5-ца по музика първия срок Joy
А моят - единствената 5-ца по ИИ за класа, защото е бил без материали вчера. А е бил без материали, защото си загуби /и двата / ключа от шкафчето и чака да отидат да му сменят ключалката...А ги загуби, защото ги беше счупил /незнайно как/ от горната част...
Снощи разхожда кучето. Върна се без ключовете от вкъщи. "Изпуснал" ги. Да се чете въртял ги в ръка и те изхвърчали незнайно колко далече и в каква посока в пряспата отстрани на улицата, която е дълбока над половин метър, широка около 5 и дългаааа....Газихме половин час с него в снега и студа, изтръпнаха ни краката, но не ги намерихме.
Днес ще минава през офиса ми след училище, за да вземе дубикатите, които извадих. Звъни ми - бил с чанта в тролея, озовал се без чанта в трамвая.  Crazy След като звъняхме в Градска мобилност и в депото и след като му обясних, че чантата няма как да му изчезне от гърба, пък и без да усети, май му присветна, че не я бил взел след физическото...може би...
Кажете ми честно, някой отглежда ли такова чудо у дома?  ooooh!

# 297
Точно такова чудо като Павката няма у нас.

# 298
  • Русе
А моят - единствената 5-ца по ИИ за класа, защото е бил без материали вчера. А е бил без материали, защото си загуби /и двата / ключа от шкафчето и чака да отидат да му сменят ключалката...А ги загуби, защото ги беше счупил /незнайно как/ от горната част...
Снощи разхожда кучето. Върна се без ключовете от вкъщи. "Изпуснал" ги. Да се чете въртял ги в ръка и те изхвърчали незнайно колко далече и в каква посока в пряспата отстрани на улицата, която е дълбока над половин метър, широка около 5 и дългаааа....Газихме половин час с него в снега и студа, изтръпнаха ни краката, но не ги намерихме.
Днес ще минава през офиса ми след училище, за да вземе дубикатите, които извадих. Звъни ми - бил с чанта в тролея, озовал се без чанта в трамвая.  Crazy След като звъняхме в Градска мобилност и в депото и след като му обясних, че чантата няма как да му изчезне от гърба, пък и без да усети, май му присветна, че не я бил взел след физическото...може би...
Кажете ми честно, някой отглежда ли такова чудо у дома?  ooooh!
Аз, аз. Не се притеснявай, не си сама Mr. Green
В понеделник сутринта го питам  къде му е шапката, с която ходи на училище, защото намирам само тази, с която ходи да играе в снега. Не знае. Питам с коя шапка е ходил на Олимпиадата в неделя, защото аз спях сутринта, баща му го изпращал и не съм го видяла. Чуди се бил ли е с шапка или не, накрая заключи, че бил с новата си шапка. Питам къде е, не знае. Може би я е забравил в стаята, където са били. Заръчвам му да провери при охраната(там събират всички забравени вещи). Охраната му казал, че чистачките още не били ходили в тази стая. Вечерта отивам аз на танци, влизам при охраната и започвам да ровя в един голям кашон пълен с шалове, шапки, ръкавици, забравени играчки и какво ли не - няма я. Вчера отварям гардероба му, какво си мислите - шапката е вътре. Извадих я и я сложих на леглото му. Прибира се за обяд и "А! Ето къде ми била шапката. А ти ме питаш къде е"  ooooh! Казах му, че е досущ като булка Гюровица, дето се чудила имал ли Гюро глава или не.
Днес - прибира се в свободния час и ми заявява, че някой му е откраднал чантата, в която си държи платненките. Ядосах се. Чантата беше от плат, тип мешка, а не някоя найлонова торба. Питам как са му я откраднали. Ами той след часа си взел платненките и тръгнал към класната стая. Някъде по стълбите се сетил, че му липсва чантата, върнал се в съблекалнята, но вече я нямало.  
Има един лист с формули по Математика, дето уж не трябваше да ги показва, за да не ги види учителката по Математика и да познае кой му ги е дал. Ама вече половината клас изяви желание да им ги снима, а госпожата по Математика казала, че някой доста се е потрудил и са писани от човек, който разбира Математиката(даде му ги учителката от уроците). Понеже вече бил без чанта, си носил платненките в ръка, листа с формулите, незнайно защо бил и той в ръцете му. Изтървал платненките, навел се да ги вземе и едва след като се прибра вкъщи се сети, че с платненките паднал и листа с формулите ooooh! Добре, че имахме резервно копие вкъщи. Ще носиш ти нещо и няма да разбереш, че вече не го носиш. Божее! Това дете не съм го родила аз Joy

# 299
  • София
...Ще носиш ти нещо и няма да разбереш, че вече не го носиш. Божее! Това дете не съм го родила аз Joy
И аз от това се изумих най-много. Как може повече от половин час да не допусне, че е преминал половин София без чанта, като преди това да е пътувал около час, без да заподозре нищо? Той дори и към момента не е убеден в салона ли я е забравил или я е загубил по пътя. /с това второто дори би надминал себе си - да му изчезне от гърба? Laughing Да бе, да!/
Шапки, шалове и ръкавици не носи, но съм сигурна, че дори и да излезе с нещо подобно, няма да се върне с него.

Общи условия

Активация на акаунт