Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 722
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Моят тази учебна година още нищо не е забравял или губил, пу, пу.
Рядко му се случва.
gd3 , как е сладураната?

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 07:27 от chibi

# 301
Ааааа, ужас, Иринка и Вики  Crazy Георги губи шапка, чип за вратата ни, чадър, ръкавици, дреболии общо взето  Mr. Green Вчера съученик му взел учебника по БЕЛ  Shocked и днес не му го носи за му го върне  Rolling Eyes Веднага уведомих класната във ФБ, че не знам дали не е в час в момента  Crossing Arms
Аман!!!!
ЕДИТ - Иринка, моя ще е единствен в класа с 2 за срока по ИИ. Е толко ли пък една тройка не може да му пише!?! Спукахме се с баща му да рисуваме кубове, вази, круши, ябълки, къщи с керемиди  ooooh!

# 302
  • София

ЕДИТ - Иринка, моя ще е единствен в класа с 2 за срока по ИИ. Е толко ли пък една тройка не може да му пише!?! Спукахме се с баща му да рисуваме кубове, вази, круши, ябълки, къщи с керемиди  ooooh!

Joy Joy Joy  Извинявай, знам, че не е смешно, но не мога да се сдържа! Как 2 бе, госпожата явно доста се е престарала. И после да обясняват колко правилно е да се взима цялата диплома след 7 клас!  Crossing Arms

Иринка, чантата е номер 1! Моят е връщал празна чанта, но поне самият артикул е бил наличен. А и като си представиш, че ученическата тежи 5 кила, как да пропуснеш.  Joy Joy

Моят вчера си губи за пореден път телефона( втори път тази седмица само!) и отива в директорската стая, защото ги носят там обикновено. И там събрани трите госпожи. Те си знаели, че е негов. Едната му казала: Ти за 6ти път си го губиш този срок.  ooooh!  hahaha

# 303
  • Пловдив
И моят ще е с 3- ка по ИИ...най-слабата му оценка. Mr. Green
 По повечето предмети е между 5-6, ще го изпитват за 6-ца.... Може и някоя 4-да има, още не знам...Доволна съм общо взето -почти не се занимавам с него тази година. Става все по-самостоятелен и се справя сам.

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 09:36 от *Бенджи*

# 304
  • sofia
Както и аз по-рано се похвалих, и моя набор с 3-ка по ИИ. Поне се уверих, че повредата не е в нашия телевизор.

# 305
Повредата е в главите на учителите им по ИИ
Чак пък двойка и тройки е повече от прекалено!

# 306
  • Пловдив
Изобщо не смятам, че трябва да има оценки по музика, ИИ, физическо...

Наборът вика, че целият талант по рисуване в семейството го е наследила сестра му /учи графичен дизайн/ и за него нищо не е останало... Mr. Green

# 307
  • София
  Бенджи, ти като бяла лястовица за момчешките майки! Благодаря ти, че запазваш надеждата и моят някога да стане самостоятелен!  Hug  Joy

# 308
  • в здрача
Сериозно ли хора говорите за 2 и 3 за срока по РИСУВАНЕ? Или аз нещо не разбрах. Защото ми се струва абсурдно.
Моята госпожица се опитва да подсказва. Вчера беше много ядосана, защото госпожата я гледала втренчено  и дори и направила забележка да си махне ръката от устата докато изпитвала нейна съученичка и не успяла изобщо да и помогне.
Раздавала материали по рисуване на момчетата, накрая им дала изцяло фулмастрите, че тя ползвала само моливите, защото не можела да си довърши от постоянно подаване на даден цвят на тримата господа без материали. Получила 6 и госпожата и прибрала рисунката, но я снимала. Като си я прехвърля ще я похваля, защото и на мен ми останаха очите в нея. Трябвало да нарисуват корица на книга. Можело да си я измислят или да прерисуват съществуваща.

Прочете си книгата от коледния подарък. Някои от разказите по няколко пъти, защото много и харесаха и вчера ми заяви, че е много тъжно когато любимата книга свърши. Той автора имал още една издадена...

Изобщо не смятам, че трябва да има оценки по музика, ИИ, физическо...
И аз.

# 309
Ех, добре че ги има музиката, рисуването и физическото, че да има хубави оценки.Иначе е мъка. Като го питаш кой е любимият предмет естесвено отговорът е - физическо. Когато имат последен час господинът ги пуска по-рано и моичкият е бесен.Заяви, че ако още веднъж господинът не си вземе часа/ защото и това се случва често / или ги освободи по-рано щял да се оплаче на директора.

# 310
  • София
Ваче  Hug Имам връзка с класната, дори днес пак говорих с нея. И нищо.
На родителската среща не казаха нищо, че не си представят бележниците. Ел. дневник има - обновява се в началото на всеки месец, това за мен не е вариант.

В такъв случай, цялата работа е разпасана... какво да очакваш от децата... Rolling Eyes
Ако всеки път в дневника ти цъфва забележката ще го питаш. Освен това ще виждаш всичко оценки стига да са наненсени своевременно. То това е смисъла на ел. дневника. Иначе всеки може да иде да го види 2 пъти годишно на хартия.

Като четох сега много се смях... извинявайте... Joy

# 311
И аз се посмях  Joy Joy Joy.Съжалявам ,сигурно не ви е смешно .
Чиби ,ами все така не се влошава ,но и не се подобрява

# 312
  • столицата
Ирина, Вики,
извинете ме, но се смях с глас. Вашите преживелици са като разкази с неочакван край.
 А аз си мислех, че моето дете е разсеяно. bowuu

# 313
Ех, добре че ги има музиката, рисуването и физическото, че да има хубави оценки.
Моля?  Whistling

# 314
Сладурки сте   bowuu
За Nefertarri 
Скрит текст:
Peace

Общи условия

Активация на акаунт