Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 723
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
За Nefertarri 
Скрит текст:
Peace
  Много мило!

и да добавя
  http://www.gnezdoto.net/pritchi-motivirashti-istorii/2035-vsqka- … obstveno-syznanie

# 316
A m b e r, всъщност е за всички ви (ни)  Hug
Много хубави истории има в линка  Peace

# 317
И аз се посмях, пък и се успокоих, че не е само моя забраван!

# 318
За всички вас  Hug Hug Hug

# 319
...Ще носиш ти нещо и няма да разбереш, че вече не го носиш. Божее! Това дете не съм го родила аз Joy
.....
Шапки, шалове и ръкавици не носи, но съм сигурна, че дори и да излезе с нещо подобно, няма да се върне с него.
Два пъти ми се е случвало аз да разровя на закачалката в малкия физкултурен салон, където чистачките събират "последно непотърсени неща" и изведнъж да се окаже, че там е не само забравения/загубен или не знам какво си комплект анцуг, а и суитчъра от миналата година (с надписан етикет с перманентен маркер)... и още 3 суитчъра от униформените от същата серия заплеси от класа...
А за ръкавиците - предшната зима купих комплект 3 чифта ръкавици от H&M сив,т.син и черен чифт в комплект... след около месец вкъщи имаше по една ръкавица от цвят... Купих втори комплект като този път имаше такъв с 2 черни чифта и един сив... Е напролет прибрах 1 чифт черни ръкавици и един разноцветен сиво-син  Rolling Eyes ми така да си ги носи... сега купих 3 еднакви чифта, все един ще оцелее цял надявам се...
Следващата прелест - сложил си картата за градски транспорт в предния джоб на дънките (ама ония готино тесните) и вчера в ужасния студ качвайки се в автобуса "малко му се счупила картата" - разбирай две парчета държащи се с "косъмчета" за останалата нацепена на по 1мм пластмаса... едва се държеше някак си, та днес в студа сам ходи да си я подменя на пл.Възраждане, не че не звъня сто пъти де...

# 320
  • Русе
  Моето е рак и неща които си харесва не губи по принцип. Което не се отнася за повечето шапки. Но последната явно си му харесва, защото цяла седмица не я е загубил. Освен това има фен клуб и сред чистачките и портиерите в училището и го осведомяват, къде да си търси нещата. Не че са кой знае къде - на закачалката в класната стая обикновено.

# 321
  • с/у ОколоМръсТното

Наборът вика, че целият талант по рисуване в семейството го е наследила сестра му /учи графичен дизайн/ и за него нищо не е останало... Mr. Green

същото е и при нас.

Има 6, 6, 6, 4, 3, 5 по рисуване. Питам какво не можА да нарисуваш, че имаш тези 3ки...4ки... А той - Ми нали знаеш, че не мога да рисувам.  Crossing Arms

След снощната РС: пълно отпускане. Не е същият, като в 5ти клас.  Tired

# 322
  • Русе
  Миналата година имаш 4 по рисуване втори срок. Единствената четворка. Но поне му остави 5 за годината. По това рисуване не е получавал шестица вече втола година. А по принцип рисува долу горе добре. За понеделник имат да направят пъзел. Имам няколко идеи да му предложа, а дано най-сетне се получи нещо, което да впечатли и учителя му.

# 323
  • в здрача
Amber - има нещо вярно за раците, само че моето нали е девойка ако не се хареса с дадено нещо няма да има възможност да го загуби, защото няма да бъде облечено.

И не мога да не я похваля 6 на класното по математика! Обаче, понеже била пропуснала входното и още едно контролно щял да я изпита и каквато оценка си изкара - това щял да и остави за срока.

# 324
  • Русе
Ама, смейте се! Защо се извинявате? То и мен ме напушва на смях и дори започнах да го бъзикам. Тази вечер като излязохме с Вероника от училище се сетих да не би пък чанта от платненките да е отишла и тя по някакъв начин при охраната, погледнах през стъклото, ама нищо не видях. Утре ако не забравя, ще вляза вътре в стаичката да я потърся. Не, че снощи като ходих на танците не се навеждах да гледам под пейките в съблекалнята Joy Ще ме побърка това дете Crazy

Днес - 6-ца на изпитване по ЧП. Този път не съм го изпитвала вкъщи. Още предната седмица ми каза, че искал да го оставя да се оправя сам hahaha

Отдават му се История, География и ЧП. Решено е - натам ще се насочи. Това са негови думи. Joy Отказа се да става компютърен специалист, като видя, че по Математика не го бива.

По ИИ има все 5-ци и 6-ци. Отдава му се и този предмет. Дори Вероника вчера носила негова рисунка да я показва на класната и съучениците си. Да видят брат и как хубаво рисува, за разлика от нея Laughing

Tsv, браво на момичето!
6-ца по Математика не помня от кога не съм виждала.

# 325
  • София
Ама, смейте се! Защо се извинявате?
Peace Те са си смешни. Че и ние покрай тях.
  Иринка, чантата е номер 1! Моят е връщал празна чанта, но поне самият артикул е бил наличен. А и като си представиш, че ученическата тежи 5 кила, как да пропуснеш.  Joy Joy
Тежи, ама неговата не тежи и 2. Единствените ѝ обитатели са разни неща по МАТ, които разхожда ежедневно.  Другото е заключено цялата седмица в шкафа му, за който, както стана ясно, няма ключ. Не виждам по никакъв начин това да го притеснява или да страда за нещо липсващо.  ooooh!
Чантата е била в съблекалнята, естествено.
Скрит текст:
не в тролея Whistling

# 326
Иринка  Joy Joy Joy

# 327
  • Русе
Иринка, при вас поне щастлива развръзка с чантата Laughing
Сега остава да се стопи снега и ключовете да намерите, че да ни ги намери някой друг  Crazy

# 328
  • София
Иринка, при вас поне щастлива развръзка с чантата Laughing
Сега остава да се стопи снега и ключовете да намерите, че да ни ги намери някой друг  Crazy

Охи, и аз това си мисля оттогава.  Tired

# 329
  • Русе
Сега се сещам, че в края на четвърти клас Момчил и ключовете си загуби. Изведнъж изчезнаха. Не знае къде са. Какво си мислите? В началото на пети клас вадя му анцунга от гардероба, ключовете вътре в джоба, а джоба закопчан с цип. Анцунга не беше ползван от часовете по физическо в края на четвърти клас. Явно съм ги изпрала без да разбера, щото аз по джобове не ровя. Бях обърнала къщата да ги търся. Ама не му извадих нови. Като се случеше да ме няма вкъщи, когато се прибере от училище, стоеше и ме чакаше на стълбите отвън. Да му е за урок.

Общи условия

Активация на акаунт