Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 736
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Големи ми сладури сте.  Heart Eyes
gd3, дано се и подобри връстничката.  Praynig
"Честита " ни първа 3-ка за срока по математика  Embarassed и 6-ца по ЗИП НЕ.  ooooh!
Сега като претръпнах,  очаквам да му заформят 3-ки и по БЕЛ и История.  Mr. Green
Днес дано не се омаже накрая  на контролното по АЕ.  Praynig Вече очаквам "приятни" изненади от всякъде.  Thinking
И при него Физическото, Музиката и ИИ вдигат успеха.   hahaha

# 331
Моят син, сигурно за да не си забрави нещо, беше отишъл без раница един петък. Разбрал в двора на училището като си потърсил водата, хахах. А през декември се прибра без яке и разбра чак като му потрябва вечерта за обличане. Разни дребни работи като шалове, шапки, ръкавици и т.н. въобще не ги отразявам вече.  Mr. Green

# 332
Да си похваля детето... Вчера ги оформяли по ЧП. По едно време госпожата им казва: "Искате ли да ви издам една тайна...?" Та с няколко думи казала, че всички деца на които им оформя шестици, са си ги заслужили, но имало една шестица, която била по-особена - на моя син. Тази шестица била интересна с това, че в нея се включва главно мисъл и че от сина ми ще станело страхотен инженер.   Crazy Той обича да стига по логически път до нещата, ако ще формула да е.

И на нас ФзВ и ИИ ни свалят успеха.  Rolling Eyes Госпожата им по физическо без да ги изпитвала ги оценявала. Някак по играта. Само в началото имало истинско изпитване. Явно си има метод и не е необходимо да уточнява, че в момента изпитва. По ИИ няма как, въобще не е художник. От малък не харесва да рисува. Много са ми смешни рисунките му.

Тази седмица в нашето училище са с намалени часове, заради студа. Тъкмо бързо да се прибират и стоплят. Все забравям да го питам в училище студено ли му е.

# 333
Вяра, браво на момчето ти!
Добре, че поне още по чуждите езици моят донякъде се справя, че иначе хич го няма по друго.

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 11:17 от chibi

# 334
Смях се аз вчера  Mr. Green Laughing,ама и моята си забравила раницата в съблекалнята докато била на тренировки .Да видим сега днес ще я намери ли ,че и нови маратонки има в нея  Confused

# 335
gd3, дано нищо да не й изчезне!
Много мързелив и инертен е моят. Как може нищо да не го интересува допълнително, не мога да проумея.
То бива да няма никакво желание да постигне нещо повече, но неговото е извън пътя.

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 11:58 от chibi

# 336
  • София
 Вяра, браво на детето! Това е истинска шестица!  Hug

# 337
  • Русе
Вяра, браво на детето!

Емона, ама и аз се смях. Имало и по-разсени и от моя ooooh!

gd3, дано се намери раницата. Не е приятно, особено и с новите маратонки вътре. Ама при вас е инцидентно, при нас е системно.
Тя и малката миналата година в първи клас си забрави чантичката, която носи през рамо във фоайето на училището. Вътре имаше само сухи и мокри кърпички. Децата я дали на охраната и на другата сутрин си я прибрахме. Ама ако знаете вечерта колко плака за нея. Мине се не мине време и тя надаваше рев. Успокоявах я - не. Ако някой я бил откраднал, с какво щяла да ходи на училище. Казах и, че ще купим друга - нее, тази и харесвала. А батко и - непукист отвсякъде.

Днес 6-ца по ЗИП История. Изпитвала ги, писмено на въпроси от миналогодишната Олимпиада. Само той и още 2 момичета отговорили вярно на абсолютно всички въпроси. А пък за следващ кръг не се е класирал. Само един петокласник продължава. Уж всичко си беше написал. Кой знае от бързане пак какво не е дочел и е сгрешил. Ама щото трябваше в 10 ч. да си е вкъщи, че да не изпусне компютъра Close

# 338
Вики,може пък да избяга компютъра.
Браво на Мони за 6тицата по История!

# 339
viki_1974 браво за 6-цата и справянето със всички въпроси от олимпиадата по история на твоето дете!

Преди малко моето ми се похвали, че двамата с най-добрия му приятел минават във втори кръг на олимпиадата по БЕЛ. Госпожата им лично щяла да ги заведе. Датата обаче не ми е ясна.

# 340
Вяра, браво на твоето дете и приятеля му!

# 341
  • Русе
Вяра, браво на момчето още веднъж!

Аз да дам отчет за нашата чанта Mr. Green Преди малко проверих при охраната - няма я. Май ще се окаже, че този път наистина някой си я е взел. Sad

# 342
Аз да дам отчет за нашата чанта Mr. Green Преди малко проверих при охраната - няма я. Май ще се окаже, че този път наистина някой си я е взел. Sad

Явно е нужно повечко време докато се появи. Стискам палци да стане. Аз така в началото на годината бях отписала едни гуменки на малката. Месец и половина по-късно изникнаха от класната стая, макар да мислех, че са загубени на друго място.  Blush

# 343
Вяра браво на детето !
Нашата раница е налице  Mr. Green Crazy.
Утре я чака натоварен ден отново  Crazy.
Днес три контролни -по математика се е изложила според нея ,ще развали там май бетонната шестица .
Приятни почивни дни!

# 344
  • столицата
Ние ще почиваме. Мисля,че вече сме оформени. Днес 6 по Гео. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт