Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 738
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Браво на детето на  galimar!
Моето има тройка на конттолното по МАТ.
По АЕ според него има 2,3 грешки на контролното вчера. А дано, че поне там да не оплеска нещата.

Снощи и днес до обяд нещо се споливи и върнах Алекс , че да не разболеем и него. Уж стопитах засега нещата, но и утре за всвки сшучай няма да се събитат у нас.

# 347
  • столицата
О,моето е с хрема вече втора седмица. Не успявам да го оправя. Слагаме Ксилометазолин и диша ;- Sunglasses  Благодаря за поздравленията за 6-цата по Гео. Оказа се,че тази седмица им предстои и контролно пак по Гео,та сега учи newsm78
Очаквам резултата от олимпиадата по БЕЛ с интерес.
 Знаете ли дали има някъде пробни по БЕЛ за 6 клас? Бих искала да се ориентирам за нивото.

# 348
Моето не дава да му се слагат капки. Дадох само 2 пъти парацетамол с витамин С и го наливам ударно с билкови чайове. Добре, че от понеделник вече са втора смяна, че дс не ходи сутри по големия студ.

# 349
  • столицата
Ох,искам вече да идва ваканцията!

# 350
  • София
Знаете ли дали има някъде пробни по БЕЛ за 6 клас? Бих искала да се ориентирам за нивото.

Следи на сайта на Междучасие за пробен изпит. Имаше един през декември, предполагам през втория срок ще направят още един.

Бързо оздравяване на болните!

# 351
  • столицата
Струва ми се,обаче,че Павел на Ирина бе ходил,но бяха останали разочаровани от вида на ПИ. Май нищо общо или подобно на изпитите в 7 клас. Дано Ирина се включи.
Днес не си показахме и носовете навън. Голям студ ми се струва.

# 352
  • София
И моят син ходи. Не беше зле, но вторият модул беше сбит преразказ на "Серафим" и се оценяваше с максимум 30т., т.е. не беше по формата на 7-и клас. Освен това се явиха малко деца - 14-15 - и е трудно да се направи реална оценка. Въпреки това в крайна сметка смятам, че беше полезно това явяване, още повече, че взех работата на детето и видяхме грешите в преразказа и как точно беше формирана оценката. Иначе на първи модул от 65т. хлапето имаше  63т. /една грешка за 2т./, но на преразказа имаше 22т. от 30т. - при това говорим за сбит преразказ на не просто познат, а на изучаван текст  Mr. Green
Не ми се мисли как би изглеждала оценката му при подробен преразказ на непознат текст    Mr. Green Но това е индивидуално, знам, че преразказите като цяло са проблем при сина ми, макар че, за моя огромна изненада, тази година се е класирал за областния кръг на олимпиадата по БЕЛ, за разлика от миналата.

# 353
  • столицата
Призма,браво на детето за успеха по БЕЛ и не го нарочвай,че не му е толкова добър предмет .Вярно че нас вас мат.  ви е фаворита  Laughing сред предметите.

# 354
  • София
Хах, при нас антифаворит е ДТИ. От следващата година май щял да се казва нещо си /не помня какво беше/ и Предприемачество. Учителката по предмета им казала: Е, ако сега ви е скучно, как ще я карате догодина? И се прибира шестокласникът, ококорил очи и с жален глас ми казва: Мамо, страх ме е.  Twisted Evil
Успех и на вас с олимпиадата по БЕЛ!

# 355
  • столицата
Мерси!
ИИ, музика,дом. бит и физическо следва да са със зачьот.,т.е. взел/невзел.

# 356
  • София
  Ние днес открихме ски сезона! Разкошно беше на Боровец! Нищо, че започнахме на -16, пистите бяха прекрасни, никакъв вятър и слънце, слънце... Излишно е да споменавам, че пистите бяха почти празни. Кеф!  Sunglasses

# 357
  • Русе
И моите днес ходиха на Беклемето. Аз си останах вкъщи на топличко.

# 358
  • с/у ОколоМръсТното
  Ние днес открихме ски сезона! Разкошно беше на Боровец! Нищо, че започнахме на -16, пистите бяха прекрасни, никакъв вятър и слънце, слънце... Излишно е да споменавам, че пистите бяха почти празни. Кеф!  Sunglasses

браво, завидях...  Hug
Ние още се бавим с покупката на ски-екипировката... Но сме на финала.

Момичета, има ли нейде качена Олимпиадата по БЕЛ?

# 359
  • София
Шани, олимпиадата беше само сбит преразказ на познат текст. Дадоха глава от Принцът и просякът, която с поместена в учебника.

Общи условия

Активация на акаунт