Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 740
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • с/у ОколоМръсТното
Ооо, аз разбрах, че е имало и бг граматика... Тестова част, демек.
Може би аз съм в грешка.  Blush

# 361
  • София
Струва ми се,обаче,че Павел на Ирина бе ходил,но бяха останали разочаровани от вида на ПИ. Май нищо общо или подобно на изпитите в 7 клас. Дано Ирина се включи.
Призма ти е отговорила доста по-подробно, отколкото аз бих могла.  Peace
Призма, браво на Валери за БЕЛ. Това си е страхотен успех.  Hug
Ние не успяхме този път да уплашим проверяващите с краснопис и свежа мисъл, защото не успяхме да изкопаем колата навреме. Ако знаеха какво им се е разминало, щяха да черпят.
Павел тази година беше само на две олимпиади - по математика и по информатика. Доволен е, че се класира на втори кръг и на програмирането, защото там е доста по-начинаещ от повечето други деца, но пък му е огромна тръпка и дерзае.
И моите днес ходиха на Беклемето. Аз си останах вкъщи на топличко.
И аз обичам да съм на топличко. Обикновено на ски ходят или организирано от училище/ДГ или с баща си. Моите мераци стигат за шейна наблизо и после - бързо на топличко.

# 362
  • софия
Габи има 5.50 на класното по БЕЛ. newsm44. Как го е постигнала този резултат незнам.Това е анти фаворита от предметите , а госпожата е ужасна. Води курсове в частна група и агитира децата догодина да се запишат при нея. Това си е конфликт на интереси. Пък , ако не е при нея - проблем със заветната шестица за годината в 7 клас.

# 363
Браво на Габи! За такава оценка на класно или контролно по предмет различен от НЕ и АЕ мога само да мечтая.
Хем се успокоявам, че е добре така , защото това са водещите предмети за училището, хем ме притесняа огромната разлика с всички останали...

# 364
  • Русе

Габи има 5.50 на класното по БЕЛ. newsm44.
   За поздравления си е наистина. Лятото вече ще ви дебнем да ви видим, че дано и Светослав прихване нещо по този БЕЛ. Още не са им върнали класното по БЕЛ, но след поредицата четворки и изнеадващата тема, не храня големи надежди. Приех вече че може да си остане с 4 за срока, най-ниската му оценка. Въпреки че като знания и умения съвсем спокойно може да се пребори за петица, но това е положението.По математика, където според мен е по-зле, успя да закрепи петицата с класното.   В момента за него на първо място е подготовката му за Светвното и разучаването на една програма за музика.

# 365
Амбър, други важни неща го вълнуват.

# 366
  • София
  Амбър, Светльо поне има оправдание, програмата за музика сигурно е важна!  Laughing И аз се опитвам да се мотивирам, че League of Legends е сериозно занимание, но ми трябва време.

Моят вчера много се разстрои. Гледаме "Междузвездни войни" и стигнахме до 3та серия. Е, не можа да я преглътне. Рева, после пак в леглото, сутринта, като се събуди-пак със сълзи в очите. Не можа дори да чете вечерта, толкова беше зле. Мъчно ми стана. Знам, че не иска да порасва, но не вярвах, че успява. Дечко си е още.

# 367
Лельо Ог, милият дечко! И моят още такъв. Достатъчно дълго ще бъдат големи хора.

# 368
  • София
Ей, момичета нямате изчитане, днес ми е мързеливо и не ми се работи , а и нещо ми е зле, та от сутринта си изчитам какво съм изпуснала.
Доста се посмях няма да се извинявам, за загубени и забравени накъде раници и дрехи. Не, че моя е по различен, доста неща е затрил и той, ама беше много смешен, че загуби една готина шапка-шал яка, и доста пилих , защото я ползваме за ски , а трудно намирам такива щуротии. Та взимам го оня ден и вика виж кво си намерих хахахха след 2 месеца , сега ако си намери и бележника ще го черпя  Mr. Green

И моя тази година първия срок се е отпуснал доста и всички учители потвърдиха, че има разлика от миналата година, ама дупе да му е яко сега вторият срок като ще сме си и двамата вкъщи  Mr. Green

Има ли някое детенце което се занимава с рисуване , защото моя добре скицира и искам някъде да го запиша да се занимава освен, че му е интересно иска да се занимава и с ИТ  - технологии и графики, а рисуването ще му е от полза. Та търся школа или нещо такова не знам какво да ходи и да се учи , ако някой знае да препоръча.

# 369
kimbolina, браво на детето за интереса му към ИТ и рисуването.
Моето как от нещо не заинтересува поне малко .

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 12:56 от chibi

# 370
  • Русе
  Kimba, има разни програми за анимация. Освен, че може да рисува и да си прави филмчета има и възможност да прибавя и програмна логика с програмки. Освен всичко ще си упражнява и английския. Светослав се занимаваше до предидве три години с GoAnimate.  Освен всичко в тези среди си намират и онлайн приятели със същите интереси и си споделят кое как да се направи. Много е креативно.

Днес на контролното по география 5, на косъм от 4. А пък тази Африка я беше направо разнищил отвсякъде. Не смея да погледна контролното за да не се ядосвам
 .Едвам овладях и поех управление над носа си, а гърлото ме болеше, както никога.

# 371
Днес Симона става на 13...

Ще черпи на Витоша - на ски училище е.. Приключихме с първия срок. Бележника се надявам да го видя в петък. Да е здрава, пък оценките все някак ще ги наредим.

# 372
Честит рожден ден на  Симона!
Здраве, щастие и успехи!
Приятна и без травми ски ваканция!
Браво на Светльо!

# 373
Честит рожден ден на Симона! Да е здрава и щастлива!  newsm59

Граматика на олимпиадата по БЕЛ имат в 7 клас.  Peace

# 374
Кога е втори кръг по БЕЛ има ли някой информация?

Общи условия

Активация на акаунт