Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 755
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
  И моят слуша. И не ни противоречи. И после пак прави каквото му скимне. И нямало да има промяна, казва мъжът ми, 'щото той е същия.  ooooh!
  То това май е от полът, не само от генът. Аз откакто се помня, въпреки че моето е много мило и гальовно и все наврято у мене, или изобщо не чува какво му казвам или пък светкавично отговаря Не и Няма. Ей тъй, за всеки случай, да не си помисля нещо, че ще стане току така.

# 421
Ще ме уморите! Наистина сякаш е от пола , а не от гените.  Хабя се редовно да смилам уроците по разказвателните до разбираем  стил и като питам , какво запомни , много често отговаря, не те слушах. Е , как фа не яхнеш метлата?

# 422
  • Русе
  Затова нигока не се увличам да говоря само аз. Уроците по история ги учим като театър. Като започнем отначало, го карам да се постави на мястото на една или друга страна и да предполога какво ще се случи.Особено сега с тези преврати много е удачно.Не че го прави особено охотно и успешно, ама няма накъде.
  Химията я учим с периодичната таблица и всяко указано съединени, ходим да го търсим Там му у по интересно.

# 423
ГЕО и ЧП сякаш повече му харесват, но с историята е ад.

# 424
  • София
А Чиби то моя първия срок си го изкара като една голяма ваканция. Та сега ваканцията ще я ползва за пропуските  Mr. Green

И той още не ми отговоря и не се противопоставя на това което казвам, ама сигурно е затишие пред буря  Mr. Green
На моите приятелки всичките деца са девойки и там е нещо страшно отговаряне, тръшкане , капризи абе иде ти да  #2gunfire , ама какво да ги правиш пубертет  ooooh!
И при нас историята е много тегав предмет .

# 425
И моят не се е стреснал.

# 426
На моя Убавец след училище, като донесе бележника, ще се разбере дали ще му е приятна ваканцията или не  Mr. Green
На другите деца приятна ваканция  Heart Eyes

Нашия вече приключи с ваканцията - четири месеца мисля, че са достатъчни. Сега го чакат 9 дни работа. Донесе 4-ка по рисуване. Ако беше на способности, нямаше да се нервирам. Но му писала текуща оценка 2-ка, защото не си носи тетрадка. Аз от миналата година му обяснявам да е редовен в тези часове, учителката нищо повече не иска... И по физика няма 6 - на контролни само шестици, но му писала една 2-ка за дисциплина. Той наскоро се похвали, че на няколко деца писала, на него не. Аз не бях сигурна и съм била много права. Има и една текуща 4-ка, която казва, че няма идея на какво е. Та равносметката е 6-ца по физическо, останалото са 5-ци и 4 по рисуване. Имаше наглостта да си поиска и джойстика, бил ваканция.  Twisted Evil

# 427
Моят ще си почива, от мен да мине.
И да става и ляга с учебниците по някои предмети, ползата ще е почти нулева, ох...

# 428
  • столицата
Да се похваля - завърши с пълно 6 срока. Дано така продължи поне още  три срока Laughing
Иначе и при нас пубертета яко тресе - недоволство, бърза смяна на настроенията, отричане дори преди да си довършил изречението. Лошото е, че моето търпение бързо се изчерпва.
Но сега ваканция и малко ще си починем разделени.
А за историята. Снощи почетох от учебника. Ужас!! #2gunfire Ще си потърся моя, стария. Дано го открия. В него нещата по-ясно бяха написани.

# 429
galimar, браво на момичето ти!
А аз се моля да няма и по БЕЛ 3-ка за срока. Praynig
Но ще e чудо , ако му остави 4-ка! Да си е опичал акъла!

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 17:20 от chibi

# 430
galimar, поздравления за детенце!
Моят е пълна трагедия - 6-ци по математика и физическо, 4-ка по ЗИП Испански, която не знам как се е получила при две 5-ци през срока, няма други оценки в бележника. Другите предмети - 5-ци. По география ДБТ, ИТ и ЗИП БЕЛ нямат оценки, щото бяха по един час седмично.
Ужасно съм недоволна. Миналата година завърши с една петица и още имам буца на гърлото от яд, а сега....цяла канара ми застана! Mr. Green

# 431

Ужасно съм недоволна. Миналата година завърши с една петица и още имам буца на гърлото от яд, а сега....цяла канара ми застана! Mr. Green
Добре дошла в групата на недоволните.  Mr. Green  ooooh!

# 432
  • Русе
Той и моя ме слуша, ама много мърмори и си променя настроенията постоянно. Когато е в лошо настроение, после не помни какви ги е приказвал. "Кога съм го казал? Ти си измисляш.". Прави се на голям пред сестра си, тя пък не е от тези, дето ще се остави да я командват(жена  Mr. Green ) и става патакламата. Музика и в нас се слуша постоянно. Все е със слушалките на ушите.

Бележник няма. Класната ще им ги върне евентуално на 8-ми.

# 433
  • Русе

Не си права. Тази година е и по-сложно и те стават по-сложни.Я пий едно уйскенце и се радвай, че свърши този срок - студен и дълъг. Важното е, че има 6 по математика. Да ти кажа в класа на Светослав има двама май с пълен отличен. Ами не искам детето ми да е като тях.Предпочитам си петиците, ама да си е той. Че без малко и четворка да предпочета по БЕЛ ама се размина.   Twisted EvilНакрая взе че прочете нещо. Но мога да кажа само че съм респектирана от отличниците, като знам какво се учи.

Днес ми разказа за часа по БЕЛ, в който две деца се борили за по-висока оценка. Всеки избирал по една басня и в първия кръг трябвало да докаже, че неговата басня е по-добра от другата с помоща на избрано дете от останалия клас. А после да докаже, че баснята на другото дете е по-добра. Светослав беше много впечатлен. Тя често си прави такива оригинални часове.

# 434
Е вече е ясно, то не че очаквах да стане чудо. БЕЛ и АЕ е с 3, Ист. и ЧП е с 4, Математиката е с 5, а разтоварващите Муз., Изобр. и Физич. е с 6.И за капак днес последния ден няколко ученика от техния клас,заедно с моичкия се дразнели с учениците от съседния клас и се прибра и със забележка за лошо поведение.Сега баща му вика, а дано да има ефект дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт